2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah canım bu sozlerın nasıl ıyı geldi bir bilsen. Hepimiz gibi iyi bir anne olmaya cabalıyorum ama insan bunu duymak istiyor ne bileyim bir moral bir destek oluyor duyunca sanırım. İnşallah her seyin daha kolay ve güzel oldugu gunler gelecek yakında

Ben kullanıyorum ara ara ama içeriği çok iyi değilmiş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabii
farklı bi d vitaminine geçeceğim dr un önerisine göre
Saglik.ocaginin.yazdigi d vitamini bebege kullanma dedi coxuk.doktorumuz. Bebege daha dogal vitamin yszacsgim onu.kullan dedi farkli bir d vitamini yazdi bize canim

Ben altini aciyorum. ya da avuc.icini gidikliyorum. Fark ettim ki avuc.icinden gidiklaniyorBabasi da guzel uyandiriyor gidikliyor
Uyanırıyor dedıgın baya baya gozunu acıyor emdikten sonra da uyanık kalıyor mu.Yoksa gozunu acmadan memeyı alıp emıyor mu yoksa gozunu acıp memede tekrar uyuyor mu

Evet canım adet etkiliyor. Ben 6. ayımda olmuştum öncekinde adet. Ve sütumü etkilemişti.
Kizlar siz soguk seyler yiyip iciyor musunuz. Lohusayken usutmemek lazimis dediler ve bunun.icin soguk yiyip icmiyorum ama icimde yaniyor. 40 bitene kadar dikkat mi ediliyor.
Ben dikkat ediyorum canım. Hem gaz sancısı yapıyor hemde boğazım hemen şişiveriyor tüketirsem sogukları.
Kızlar sizlerde, bebeğe verilen d vitamini kullanıyor musunuz sağlık ocağının verdiğini
Vermeyi düşünüyorum canım ben 15. günden itibaren

Aynen canım benimde adet olunca ilk 2-3 falan azalıyor ama bitmiyor şükür.Zaten oğlum 5 aylıkken ilk adetimi görmüştüm. Bu oğlusta da en az 5-6 ay olmam inşallah

Uyanırıyor dedıgın baya baya gozunu acıyor emdikten sonra da uyanık kalıyor mu.Yoksa gozunu acmadan memeyı alıp emıyor mu yoksa gozunu acıp memede tekrar uyuyor mu
Uyaniyor gozunu acip agliyor gidiklaninca ben bugun şunu anladim ac degilse agzina almiyor boyle suratini eksitiyor. Ac ise agzini kocaman acip bir guzel emiyor bazen gozleri kapali bazen acik. 10 15 dk sonra uykuya daliyor birakiyor zaten gogsumu

Kesinlikle doyuyordur canim endişe etme.Sarilik degeri yuksek degilse ve başka bi hastalığı yoksa ac bebek mumkun degil uyumaz.Masallah ogluşuna doysun da uyusun ne güzelİşte her bebek farklı.
Bi kere sagdım sütümü bıberonla verdim 65 cc hiç abartmıyorum 1 dakikada çekti oğlum.Tosuncuk bunların hepsi maşallah

ya etkilemesin bende adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…