• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzummm
Çok iyi anlıyorum seni, sakin öyle düşünme kardeş öyle büyük nimet ki oğlun az toplansin 4--5 ay sonra çok daha kolay olacak herşey, tam aksini düşüneceksin bu kez, bende kendi kızım için aynı idim çalışıyordum babaannesine çok alışmıştı, doğum iznine çıktım tam bana alışamadan bebek geldi, çok defa ağladım ona yetişemediğim için ama zmanla alışıyorlar birbirlerine gün geçtikçe rahatliyoruz, sen mükemmel bir annesin, kızın da emin ellerde ve sağlıklı hamdolsun, daha güzel mutluluk olur mu?
Ve sen herzaman evlatlarının ilk aşkı olacaksın 💛 lütfen üzme kendini
Ah canım bu sozlerın nasıl ıyı geldi bir bilsen. Hepimiz gibi iyi bir anne olmaya cabalıyorum ama insan bunu duymak istiyor ne bileyim bir moral bir destek oluyor duyunca sanırım. İnşallah her seyin daha kolay ve güzel oldugu gunler gelecek yakında 🙂

Ben kullanıyorum ara ara ama içeriği çok iyi değilmiş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum tabii
farklı bi d vitaminine geçeceğim dr un önerisine göre
Saglik.ocaginin.yazdigi d vitamini bebege kullanma dedi coxuk.doktorumuz. Bebege daha dogal vitamin yszacsgim onu.kullan dedi farkli bir d vitamini yazdi bize canim

Ben altini aciyorum. ya da avuc.icini gidikliyorum. Fark ettim ki avuc.icinden gidiklaniyor😀Babasi da guzel uyandiriyor gidikliyor
Uyanırıyor dedıgın baya baya gozunu acıyor emdikten sonra da uyanık kalıyor mu.Yoksa gozunu acmadan memeyı alıp emıyor mu yoksa gozunu acıp memede tekrar uyuyor mu 😜

Kızlar bu arada havuç suyu sıkıp içmeye başladığımdan beri emzirdikten sonraki göğüs sancısı yok denecek kadar azaldı. Ama iki gün önce adet oldum bu sefer de sütüm azaldı full mamaya döndük nerdeyse. Adet etkiliyor demişti bı arkadaş sanki.
Evet canım adet etkiliyor. Ben 6. ayımda olmuştum öncekinde adet. Ve sütumü etkilemişti.
Kizlar siz soguk seyler yiyip iciyor musunuz. Lohusayken usutmemek lazimis dediler ve bunun.icin soguk yiyip icmiyorum ama icimde yaniyor. 40 bitene kadar dikkat mi ediliyor.
Ben dikkat ediyorum canım. Hem gaz sancısı yapıyor hemde boğazım hemen şişiveriyor tüketirsem sogukları.
Kızlar sizlerde, bebeğe verilen d vitamini kullanıyor musunuz sağlık ocağının verdiğini
Vermeyi düşünüyorum canım ben 15. günden itibaren

Kızlar bu arada havuç suyu sıkıp içmeye başladığımdan beri emzirdikten sonraki göğüs sancısı yok denecek kadar azaldı. Ama iki gün önce adet oldum bu sefer de sütüm azaldı full mamaya döndük nerdeyse. Adet etkiliyor demişti bı arkadaş sanki.

Aynen canım benimde adet olunca ilk 2-3 falan azalıyor ama bitmiyor şükür.Zaten oğlum 5 aylıkken ilk adetimi görmüştüm. Bu oğlusta da en az 5-6 ay olmam inşallah 😊

Uyanırıyor dedıgın baya baya gozunu acıyor emdikten sonra da uyanık kalıyor mu.Yoksa gozunu acmadan memeyı alıp emıyor mu yoksa gozunu acıp memede tekrar uyuyor mu 😜
Uyaniyor gozunu acip agliyor gidiklaninca😀 ben bugun şunu anladim ac degilse agzina almiyor boyle suratini eksitiyor. Ac ise agzini kocaman acip bir guzel emiyor bazen gozleri kapali bazen acik. 10 15 dk sonra uykuya daliyor birakiyor zaten gogsumu

Benimki de gazlı gazdan ıkınıp sıkınıyor baya buyuk adam gıbı gaz cıkarıyor ama uyanmıyor. Kız bu haftalarda yeri gogu inletirdi garibime gidiyor. Doktora sordum doyuyor uyanmıyor dedi. Kilo alımı ıyıydı cunku. Şimdi bir cesaret bıberonla anne sutu denedım 40 cc içti.Avent biberonla 5 dk da içti doydu. Gogsumu de 5 dk emıyordu demek ki doyuyor bu kadarla

Kesinlikle doyuyordur canim endişe etme.Sarilik degeri yuksek degilse ve başka bi hastalığı yoksa ac bebek mumkun degil uyumaz.Masallah ogluşuna doysun da uyusun ne güzel😊İşte her bebek farklı.
Bi kere sagdım sütümü bıberonla verdim 65 cc hiç abartmıyorum 1 dakikada çekti oğlum.Tosuncuk bunların hepsi maşallah 😂😍

Back