• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ay bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi 😞
Gelmiş geçmiş olsun canım, niye olurmuş başka neye dikkat etmek lazımmış? Geçici bir şey mi?

Ankara Acıbadem ayy bana doktorum 12.güne yazmıştı ama öne çekti 😅 ne kadar ödeme yapacaksın benım doktorum dış doktor olduğu için biraz maliyetlı olacak bize nakit 100 bin 😅hastaneye veriyor kalanını kendı alıyormuş
Canım merhaba dogumu Ankara acıbadem de yapacagım kısmetse, sen yaptın sanırım , tecrubelerini paylasır mısın rica etsem 🌸🩷

Gelmiş geçmiş olsun canım, niye olurmuş başka neye dikkat etmek lazımmış? Geçici bir şey mi?
Geçiçiymiş eğer dikkat edersek birde bebeklerin şeyleri daha çabuk kaynar daha çabuk iyileşirmiş bir aya düzelir dikkat ederseniz dedi bakalım inşallah düzelir. Dikkat edilmesi gereken totoyu çok baskılamayacaksın alt değiştirirken gaz masajında bacakları birleştirip karna çok baskılamayacaksın bacaklar birleşik şekilde taşınmayacak kangurada vs

Ay bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi 😞
Aynısını yaşadık canım çift bez kullanıyoruz sizin sonuç kaç çıktı bizim 59 doktor olumlu konuştu bize 1 ay sonra düzelir merak etmeyin dedi

İlk bebişte buzlukta epey sütüm var demiştin sanki, o zaman da sonrasında mı sağmıştın? Benim 3 poşet var buzlukta ilk günler vücut bir delirip fazla süt üretmişti o zamandan kaldı.
O zaman 3-4 aylıkken meme reddi olmuştu, o zaman başlamıştım galiba. Her akşam 10da oturur sagardim, ne delilikti çünkü hiç kullanmadım bir yere gidince de emzirdim yine. Şimdi düzenli sagmayi düşünmüyorum ama ihtiyaç halinde de panik olmayacak kadar üç beş bir şeyler olsun istiyorum.

Aynısını yaşadık canım çift bez kullanıyoruz sizin sonuç kaç çıktı bizim 59 doktor olumlu konuştu bize 1 ay sonra düzelir merak etmeyin dedi
Böyle sonuç çıkmış pek anlamıyorum ben ama dediğin gibi dedi bize de doktor

Eklentiler

• IMG_1479.png
    IMG_1479.png
    99 KB · Görüntüleme: 24
Çok yorgunum. Biraz önce eşime bu çocuk nasıl büyüyecek dedim, sarıldım ağladım, ağlıyorum. Çünkü gerçekten bilmiyorum. İlkinde de bu duyguyu yaşadım, büyüyecek biliyorum ama bu kadar zorluk yaşamak mı bu kadar zor olması mı bana bazen fazla geliyor. Bir günde kaç defa emziriyorum, kaç defa uyutmaya çalışıyorum bilmiyorum. Sürekli kucakta tutmaktan çok yorgunum ama asıl beni tüketen şey emek vermeme rağmen beceriksizlik hissi yaşamak. Elimden gelen, bildiğim her şeyi yapıyorum ama olmuyor işte bazen, bebeği mutlu edemiyorum ve bu beni çok üzüyor. Çok şükür hayattayız ve saglıklıyız, yarın yeni bir gün olacak ve böyle hissetmeyecegim ama şimdi böyle hissediyorum işte ne yapayım. İyi olalım, bebekler büyüsünler 🫂

Back