- 12 Temmuz 2022
- 25.019
- 3
- 89.514
- 528
Sağdan sıkınca soldan akıyor ya çocuğu yan çevirip sıkıyosun biraz tazyikli, yıkama dediği o. Gerilerdekini temizlemez o dediYıkama derken? Sağdan 1 cc soldan 1 cc sıkmak yıkamak olmuyor dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağdan sıkınca soldan akıyor ya çocuğu yan çevirip sıkıyosun biraz tazyikli, yıkama dediği o. Gerilerdekini temizlemez o dediYıkama derken? Sağdan 1 cc soldan 1 cc sıkmak yıkamak olmuyor dimi?
Malt içeceğin tadı çok kötü değil mi yaa dün merak edip almıştım cok baydı beni..Canım galactaco tablet kullandım iyi geldi sonra etkisi azaldı gibi, o bitince solgar brewers yeats aldım burda arkadaşlardan öğrenmiştim şuan onunla ve malt içecekle daha iyi gibi sütüm. Tavsiye ederim.
Ben ilk aydan attım. Şimdi onları kullanıyorum. Kuaföre gittim mesela bugün annem onu verdi. Bir de Nursen stokluyordu bildiğim. Uyuduğu sırada sagiyorum. Uyandığında da süt oluyor. Zaten memede depolanmaktan ziyade ihtiyaç anında üretilen bir şey süt. O yüzden her emdiginde geleceğine inanıyorum benSadece emzirip süt arttırmak ve buzluğa koymak için sağım yapan var mı hanımlar? En son kilo alımı iyiydi ama daha da arttırmak + acil durumlarda süt olması için sağmak istiyorum ama çok da sık emiyor bebeğe kalır mı ki?
Bizimkide 36 da doğdu ama sosyal gelişimi normal gidiyor sadece boy kilo eksik doğduğu için 40 haftalık olan bebekle aynı olmuyor ama diğer şeylerde normal gidiyor bence bebekten bebeğe değişiyor o tür şeyler haftasını tamamlayan bebekte geriden gelebilirBu dediklerini biz yeni yapmaya başladık yüzümüze bakmaya yeni başladı geriden geliyor demekki bizimki ben zaten şunu anlamıyorum 37. Haftasinda doğan bebekle 40. Haftada doğan bebeklerin haftalik gelişimi nasıl aynı olabilir ?Ya da atak haftaları nasıl aynı olabilir çözemedim valla
Benim kullanmadığım bir şey yok galiba canım Bestlakı 200 ml suya 20 Damla damlatıyorsun bana günde 4'e kadar içebilirsin demişlerdi. Helvayı tahin süt arttırıyor pekmezli su içiyorum hurma incir ceviz laktamil var satılıyor 3 yemek kaşığına 170ml su koyuyorsun Onu da gece yatarken içiyorsun Onun da arttırdığı söyleniyor. Rezene çayı hümana Anne çayı Solgar takviyesi. Komposto bol su Ben bunların hepsini içip yiyorum Sağıma da yapıyorum arttı mı Anlamadım başlarda sağdığımda 10 ml geliyordu şimdi günde 1-2 anca sığabiliyorum 90 geliyor bazen. Eskiden her emzirme sonrası sağmaya çalışıyordum O zaman 10 20 anca geliyordu. Süt arttırma işini ben pek çözemedim Çünkü çocuğum mama verdikçe yiyor sanki benden hiç emmemiş gibi yiyor hem de ama kullandığım Bütün takviyeler bunlar canım Hepsini kullanıyorum illaki etkisi vardır. Klavyeye Konuşarak yazdırdığım için hiç nokta, yok inşallah anlaşılıyordur ÖptümBaşından beri zaten çok bi sütüm yoktu sağım da yapmadım hiç ondan artmıyor belki. Ancak sütün doyurmaya yetiyor yani. Arada azaldı geldi ama yine iki gündür fazla yok anca doyuruyor bebeği göğüsüm dolmuyor bi türlü rezene dışında süt artırıcı ne önerirsiniz. Bestlak damlayı biliyorum kullanıp etkisini gören oldu mu bide kullanım şekli nasıl alıp denemeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım neden olurmuş onu söyledi mi pekiAy bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi
Anladım. Deneyeceğim inşallah artar benimki de dut kurusu incir tamamen unutmuşum bunları teşekkür ederimBenim kullanmadığım bir şey yok galiba canım Bestlakı 200 ml suya 20 Damla damlatıyorsun bana günde 4'e kadar içebilirsin demişlerdi. Helvayı tahin süt arttırıyor pekmezli su içiyorum hurma incir ceviz laktamil var satılıyor 3 yemek kaşığına 170ml su koyuyorsun Onu da gece yatarken içiyorsun Onun da arttırdığı söyleniyor. Rezene çayı hümana Anne çayı Solgar takviyesi. Komposto bol su Ben bunların hepsini içip yiyorum Sağıma da yapıyorum arttı mı Anlamadım başlarda sağdığımda 10 ml geliyordu şimdi günde 1-2 anca sığabiliyorum 90 geliyor bazen. Eskiden her emzirme sonrası sağmaya çalışıyordum O zaman 10 20 anca geliyordu. Süt arttırma işini ben pek çözemedim Çünkü çocuğum mama verdikçe yiyor sanki benden hiç emmemiş gibi yiyor hem de ama kullandığım Bütün takviyeler bunlar canım Hepsini kullanıyorum illaki etkisi vardır. Klavyeye Konuşarak yazdırdığım için hiç nokta, yok inşallah anlaşılıyordur Öptüm
Bioderma Atoderm Cream Nemlendirici Krem 200 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu muBi de doktor bana nemlendirici olarak Bioderma'nın Atoderm'ini önerdi. Her gün nemlendir cildini kurumuş dedi
Canım damla olanını mı yoksa şurup olanımı verdi . Şurup olan colex diye geçiyor . Bende damla olanını dün akşam kullanmaya başladım umarım iyi gelirMamayı bırakın dedi doktor, siz ne kadar verirseniz o o kadar yer, emme refleksi var her aranması açlık değil kilo alımı iyi dedi. Çok zorda kalırsanız 1 kere verin günde dedi. Gaz damlası olarak nurse Harvey verdi
Düzelir canım bez değişim sırasında daha dikkatli davranman gerekiyor sadece.Ay bizimde kalçada hafif çıkıklık çıktı çift bez kullanacaksınız bir ay sonra tekrar kontrol dedi canım sıkıldı yaa var mı duyan yaşayan düzelir mi
Damla cano günde 2 kez 10'ar damla. Ben de kullandım öğlen bakalım inşallah etki ederCanım damla olanını mı yoksa şurup olanımı verdi . Şurup olan colex diye geçiyor . Bende damla olanını dün akşam kullanmaya başladım umarım iyi gelir
Colex daha etkiliymiş ama bende damlasını aldım bakalım düne güne henüz bi atlatılamaz kriz yaşamadık . Ama halaaa kaka yapmadı 4 gün oldu her şeyi denedim yapamıyor . Napacağımı şaşırdımDamla cano günde 2 kez 10'ar damla. Ben de kullandım öğlen bakalım inşallah etki eder
Zeytinyağı içirmiş miydinColex daha etkiliymiş ama bende damlasını aldım bakalım düne güne henüz bi atlatılamaz kriz yaşamadık . Ama halaaa kaka yapmadı 4 gün oldu her şeyi denedim yapamıyor . Napacağımı şaşırdım
Evet bana doktor 2 gün yapmazsa 3. Gün zeytinyağı içir dediColex daha etkiliymiş ama bende damlasını aldım bakalım düne güne henüz bi atlatılamaz kriz yaşamadık . Ama halaaa kaka yapmadı 4 gün oldu her şeyi denedim yapamıyor . Napacağımı şaşırdım
Dogru soyluyosun sallarken en azından telefona filan bakabiliyoruz ne büyük lükslerimiz var böyleOnu tahmin ettim de o yüzden dedim en rahatı diye. kucakta uyusa kolları kopuyor insanın . Ama işte hiçbirsey yapamıyorsun
Sağolasın canım ilk gebeliklerde karın içi dar olduğundan olur dedi sıklıkla karşılaşıyoruz falan dediler netten baktımda genelde kız çocuklarında olurmuş birde anne karnında amniyon sıvısı az olursada olurmuş benimde azdı yaÇok geçmiş olsun canım neden olurmuş onu söyledi mi peki
Kadın aşırı toksik ya, hayatındaki tek misyon torun bakmak, eltin de şişirmiş de şişirmiş bunu. Çocuk durmuyor hareketlendi ne ya, herhalde durmayacak bebe bu ne yapsın sabit mi dursun sjfksk valla sana yaptıklarından sonra geçmiş olsun diyemeyeceğim kendisine, yorum yok :))))İstemiyorum, yani gemileri de yakmak istemiyorum başka kimsemiz yok sıkıntıya girersek gelsin ama şu an ihtiyacımız yok bence. Kendisi hep diyor ben bakabiliyorum dediğinde gitcem diye, sonra da küsüyor sjfjfk kendisi de hasta menopoza gireli 2 sene mi ne olmuş buraya geldiğinden beri kanaması var öyle az buz da değil baya pıhtılı pıhtılı. Git memleketine doktoruna görün yeter yav