- Konu Sahibi elektroforez
- #24.641
Evet canim iyi suan midem yanmalarim var ama tansiyonum yuksek cikti gecende takip verdiSen nasıl oldun buarada seninde miden kötüydü değilmi başlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim iyi suan midem yanmalarim var ama tansiyonum yuksek cikti gecende takip verdiSen nasıl oldun buarada seninde miden kötüydü değilmi başlarda
Eveeeeeet ben hissediyorum çok tatlı çoookKızlar bebeğinizin hıçkırığını hissediyor musınuz
Kaç çıkıyorKızlar gene başımızın belası şekerle ilgili geldim . insilün kullanan arkadaşlar şekerniz kaç çıkıyordu da başladınız ve insilün sonrası kaç oldu ya . Bana da başlayacak gibi doktor diyet yapıyordum ama arada kaçamak oluyorsa başlamamız lazım dedi
1 saat sonra ölçüyorsun değil mi. Ben sabahları 3 ünite novarapid kullanıyorum. Ama 3 ünite çok az olduğu için neredeyse etkisi sıfır. 2 dilimden fazla ekmek yersem 180 190 cıkıyor 1 dilim yersem 150 civarıEki Görüntüle 3536539
Böyle çıkıyor canım ölçümler
Evet 1saat sonra ölçüyorum hep1 saat sonra ölçüyorsun değil mi. Ben sabahları 3 ünite novarapid kullanıyorum. Ama 3 ünite çok az olduğu için neredeyse etkisi sıfır. 2 dilimden fazla ekmek yersem 180 190 cıkıyor 1 dilim yersem 150 civarı
Çok kötü değil değerlerin neden insülin dedi ki acaba. Son zamanlar kahvaltılara dikkat etmemişsinEki Görüntüle 3536539
Böyle çıkıyor canım ölçümler
Ben bu akşam incecik bi lavaşa 4 köfte kaşar falan koydum salata yaptım 158 çıktı yani şaşırdım incecikti1 saat sonra ölçüyorsun değil mi. Ben sabahları 3 ünite novarapid kullanıyorum. Ama 3 ünite çok az olduğu için neredeyse etkisi sıfır. 2 dilimden fazla ekmek yersem 180 190 cıkıyor 1 dilim yersem 150 civarı
Yok canım aslında diyette en çok kahvaltıya dikkat ediyorum hiç kaçamak orda olmadı ama anlamadım ben de yulaflı kek vermişti diyetisyen onu yedim o zaman yüksek çıktı işteÇok kötü değil değerlerin neden insülin dedi ki acaba. Son zamanlar kahvaltılara dikkat etmemişsin
Ben park yatak bebek arabası 3 battaniye bikac parça takım tulum küvet biberon emzik bez ıslak mendil pamuk göğüs pedi ateş ölcer bunları aldım ayrı bı oda yapmiycam oturma odası için küçük sallanan bı beşik alsammi acaba onu düşünüyorum yada ana kucagimi iyi olur elektrikli olanmi kararsız kaldım kendim için pijama takımı bunlara karar vermedimKızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım yine buraya son aylarımız mide yanması ve çatı kemiği ağrısı perişan ediyor . Heleki kramp öldüm öldüm dirildim . Hazırlıklarınız bittimi hastane çantanız hazırmı neler aldınız
Haklısın ama sorun taşma oluyor genelde ben taşırma çok yaşadım hem çiş hem kaka sürekli üstünü değiştiriyordum en son tamamen bıraktık sleepyi benim bebeğim çok dışkılayan bir bebek sanırımYa pişik yapmadığı rahatsız etmediği sürece pahalı bez almak istemiyorum kendimce
Deniycen olmazsa değiştiririm ebebekte baktım herkes ondan aliyo bende aldım inşallah sıkıntı olmazHaklısın ama sorun taşma oluyor genelde ben taşırma çok yaşadım hem çiş hem kaka sürekli üstünü değiştiriyordum en son tamamen bıraktık sleepyi benim bebeğim çok dışkılayan bir bebek sanırım
Ben de işte dün bi dilim ekmek yedim kahvaltı da 125 çıktı o normaldi hadi. Bu akşam ki tuhafıma gitti. O lavaşı bir daha yemiyim yersem de yarım yiyim bariYok canım aslında diyette en çok kahvaltıya dikkat ediyorum hiç kaçamak orda olmadı ama anlamadım ben de yulaflı kek vermişti diyetisyen onu yedim o zaman yüksek çıktı işte
Valla ben de anlamadım gitti ya bu şekeri 6 ünite levemir kullan dedi akşamBen de işte dün bi dilim ekmek yedim kahvaltı da 125 çıktı o normaldi hadi. Bu akşam ki tuhafıma gitti. O lavaşı bir daha yemiyim yersem de yarım yiyim bari
Benim de oto koltugum geldi, carsamba pompam, anne yani yatagim ve baby bjornum geliyor elektrikli ana kucagina bebek dogduktan sonra ihtiyac olursa bakacagim, bebek sevmezse kolayca iade edebileyim diye de dusundum. Juno’ya cok karsiydim ama bir kac arkadasim cok ovdu, onu da siparis ettim, annem gelirken getirecek.Ben park yatak bebek arabası 3 battaniye bikac parça takım tulum küvet biberon emzik bez ıslak mendil pamuk göğüs pedi ateş ölcer bunları aldım ayrı bı oda yapmiycam oturma odası için küçük sallanan bı beşik alsammi acaba onu düşünüyorum yada ana kucagimi iyi olur elektrikli olanmi kararsız kaldım kendim için pijama takımı bunlara karar vermedim
Levemir sadece Sabah şekerini düşürmek için ben bıraktım onu yemek yemeye etkisi yokValla ben de anlamadım gitti ya bu şekeri 6 ünite levemir kullan dedi akşam
Dahiliye doktoru öyle yazdı ama biraz kullanayım etki etmezse değiştirir heralde . Gerçekten çok yorucu bi süreç yaLevemir sadece Sabah şekerini düşürmek için ben bıraktım onu yemek yemeye etkisi yok