• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Kızlar gene başımızın belası şekerle ilgili geldim . insilün kullanan arkadaşlar şekerniz kaç çıkıyordu da başladınız ve insilün sonrası kaç oldu ya . Bana da başlayacak gibi doktor diyet yapıyordum ama arada kaçamak oluyorsa başlamamız lazım dedi
Kaç çıkıyor

IMG_2813.jpeg

Böyle çıkıyor canım ölçümler

1 saat sonra ölçüyorsun değil mi. Ben sabahları 3 ünite novarapid kullanıyorum. Ama 3 ünite çok az olduğu için neredeyse etkisi sıfır. 2 dilimden fazla ekmek yersem 180 190 cıkıyor 1 dilim yersem 150 civarı
Ben bu akşam incecik bi lavaşa 4 köfte kaşar falan koydum salata yaptım 158 çıktı yani şaşırdım incecikti

Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım yine buraya son aylarımız mide yanması ve çatı kemiği ağrısı perişan ediyor . Heleki kramp öldüm öldüm dirildim . Hazırlıklarınız bittimi hastane çantanız hazırmı neler aldınız ♥️

Çok kötü değil değerlerin neden insülin dedi ki acaba. Son zamanlar kahvaltılara dikkat etmemişsin
Yok canım aslında diyette en çok kahvaltıya dikkat ediyorum hiç kaçamak orda olmadı ama anlamadım ben de yulaflı kek vermişti diyetisyen onu yedim o zaman yüksek çıktı işte

Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım yine buraya son aylarımız mide yanması ve çatı kemiği ağrısı perişan ediyor . Heleki kramp öldüm öldüm dirildim . Hazırlıklarınız bittimi hastane çantanız hazırmı neler aldınız ♥️
Ben park yatak bebek arabası 3 battaniye bikac parça takım tulum küvet biberon emzik bez ıslak mendil pamuk göğüs pedi ateş ölcer bunları aldım ayrı bı oda yapmiycam oturma odası için küçük sallanan bı beşik alsammi acaba onu düşünüyorum yada ana kucagimi iyi olur elektrikli olanmi kararsız kaldım kendim için pijama takımı bunlara karar vermedim

Kizlar hastanede pijama altina giymek icin atlet aldinizmi. Aldiysaniz nasl bisey aldinz. Emzirme atletlerine baktim ama cok pratik degil sanki. Yani ne alcam kararsiz kaldim

Ya pişik yapmadığı rahatsız etmediği sürece pahalı bez almak istemiyorum kendimce
Haklısın ama sorun taşma oluyor genelde ben taşırma çok yaşadım hem çiş hem kaka sürekli üstünü değiştiriyordum en son tamamen bıraktık sleepyi benim bebeğim çok dışkılayan bir bebek sanırım

Haklısın ama sorun taşma oluyor genelde ben taşırma çok yaşadım hem çiş hem kaka sürekli üstünü değiştiriyordum en son tamamen bıraktık sleepyi benim bebeğim çok dışkılayan bir bebek sanırım
Deniycen olmazsa değiştiririm ebebekte baktım herkes ondan aliyo bende aldım inşallah sıkıntı olmaz

Yok canım aslında diyette en çok kahvaltıya dikkat ediyorum hiç kaçamak orda olmadı ama anlamadım ben de yulaflı kek vermişti diyetisyen onu yedim o zaman yüksek çıktı işte
Ben de işte dün bi dilim ekmek yedim kahvaltı da 125 çıktı o normaldi hadi. Bu akşam ki tuhafıma gitti. O lavaşı bir daha yemiyim yersem de yarım yiyim bari

Ben park yatak bebek arabası 3 battaniye bikac parça takım tulum küvet biberon emzik bez ıslak mendil pamuk göğüs pedi ateş ölcer bunları aldım ayrı bı oda yapmiycam oturma odası için küçük sallanan bı beşik alsammi acaba onu düşünüyorum yada ana kucagimi iyi olur elektrikli olanmi kararsız kaldım kendim için pijama takımı bunlara karar vermedim
Benim de oto koltugum geldi, carsamba pompam, anne yani yatagim ve baby bjornum geliyor👯‍♀️ elektrikli ana kucagina bebek dogduktan sonra ihtiyac olursa bakacagim, bebek sevmezse kolayca iade edebileyim diye de dusundum. Juno’ya cok karsiydim ama bir kac arkadasim cok ovdu, onu da siparis ettim, annem gelirken getirecek.
Bu hafta kalan her seyi de siparis edip yikama utuleme evresine geciyorum artik, 50 gunden az kaldi, odalari degistiricez belki de tasinicaz hicbir sey belli degil en azindan bebegin esyalari hazir olsun.

Ben 12. Haftafan beri mücadele ediyorum. Çok yorucu özellikle kahvaltı. Benim ilk geceliğine şeker çıkmıştı ailede de olunca bana yerleşmiş ben hiç umursamadım şimdi bebek olunca umursuyorum tabi. Ama diyet yapınca şekerim düştü bayağı eksi 61 kilodan 57 ye düştüm hala öyleyim

Back