- 2 Temmuz 2019
- 282
- 331
- 18
- 36
Sağol canım bi bakayım ben onaProctolog diye bir krem var eczaneden al kullan inşallah 4-5 güne kalmaz düzelir. Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bi bakayım ben onaProctolog diye bir krem var eczaneden al kullan inşallah 4-5 güne kalmaz düzelir. Geçmiş olsun
Ayrıca benim de 33 gün oldu ben de bakmadım hem gerek duymadım hem de bakarsam sinir olurum herhalde çünkü boş yere kesti ebe halbuki bebek zaten jet hızıyla çıkıyordu hem de 3. doğum yani. Neyse kader kısmet ama işte ben de bakmak görmek istemiyorum yaniForumun en çürük anası olarak yine geldim bi el atın
Şimdi ben normal doğum yaptım 28 gün geçti o gün bu gün ben aşağı taraflarıma hiç bakmadım bakamadım neden çünkü psikolojim bozulur diye iyileşince bakarım dedim bakmadım
afedersiniz tuvalette temizlenirken elime yer yer şişlik geliyordu tam olarak neresi kestiremiyorum ama makattada hemoroid oluştu sanırım bugün büyük tuvaletimi yaptım ve inanılmaz canım yanıyor şuan hiç tadım yok afedersiniz sanki biber sokmuşlar oraya sizde durumlar nasıl bu hemoroid acısı için ne yapabilirim yakın zamanda dr gitmek istemiyorum doğum olduğu gün okadar parmakladılarki çok acı çektim kendimi biraz iyi hissedene kadar aşağılarla ilgili dr a girmek istemiyorum
Aynı sorunla 2 gundur aksam saatlerinde biz de uğraşıyoruz her yolu denedik olmadı biogaia damla kullanmaya basladık kimyon rezene içiyorum bir deKizlar gaz için ne yapiyorsunuz
Maasallah seninki çabuk boşaltıyor evt normaldir, dolu iken sert ve nerdeyse 2 katı büyük olabiliyor memeTaş gibi olan memik 10-15 dk emdikten sonra fıs sönüyor, yumuşacık, cıvık cıvık, normal mi
Nefes nefese çok hırslı emiyo, bide bizim tazyikli süt sorunumuz var Başlarda çok genzine gidiyo, ama sonrası çok hırslı, acaba zararı olur muMaasallah seninki çabuk boşaltıyor evt normaldir, dolu iken sert ve nerdeyse 2 katı büyük olabiliyor meme
İnternetten yeni doğan gaz masajları, pilates topu üzerinde (bebek dik konumda kucakta) zıplamak, karna sıcak havlu, bacakları bisiklet sürer gibi çevirmek vs vs.. Her denememde başka yöntemle çıkıyo.. Bide arkadaş önerdi, gaz damlasını ikindi zamanı verecem artık, akşama anca etki edermiş.Kizlar gaz için ne yapiyorsunuz
Benim hem kesi hem yırtık var canım senin dikişler düştümü peki eline şişlik filan geliyor muAyrıca benim de 33 gün oldu ben de bakmadım hem gerek duymadım hem de bakarsam sinir olurum herhalde çünkü boş yere kesti ebe halbuki bebek zaten jet hızıyla çıkıyordu hem de 3. doğum yani. Neyse kader kısmet ama işte ben de bakmak görmek istemiyorum yani
Peki yumuşaksa hiç süt yok mu demekMaasallah seninki çabuk boşaltıyor evt normaldir, dolu iken sert ve nerdeyse 2 katı büyük olabiliyor meme
Sakinleştirmeye çalışıyorum. Son emmeden 2 saat geçsin diye emzik tutturuyorum. Zinco damlamız. Akşam duruma göre 9 10 veya 11'de veriyorum. Biz uykuya 1 gibi geçiyoruz. Sabaha dek emmeye falan kalkmıyor. Sabah gaz gaz. Sonra kaka varsa uyanış. Tabi şimdi böyle. Uykuyu erkene çekince sancı da öne gelir tahminim. İşe yarıyor mu bilmiyorum rezene kimyon içiyorum.Kizlar gaz için ne yapiyorsunuz
Doktor her emme sonrası mekanik gaz çıkar gaz damlaları çok etkin değil dedi. Kullanacaksan gaz damlası değil biogaia kullan dediKizlar gaz için ne yapiyorsunuz
Canım benim oğlum emzik tutmuyor hangi emziği kullanıyorsunuzSakinleştirmeye çalışıyorum. Son emmeden 2 saat geçsin diye emzik tutturuyorum. Zinco damlamız. Akşam duruma göre 9 10 veya 11'de veriyorum. Biz uykuya 1 gibi geçiyoruz. Sabaha dek emmeye falan kalkmıyor. Sabah gaz gaz. Sonra kaka varsa uyanış. Tabi şimdi böyle. Uykuyu erkene çekince sancı da öne gelir tahminim. İşe yarıyor mu bilmiyorum rezene kimyon içiyorum.
Nefes nefese çok hırslı emiyo, bide bizim tazyikli süt sorunumuz var Başlarda çok genzine gidiyo, ama sonrası çok hırslı, acaba zararı olur mu
Kizlar gaz için ne yapiyorsunuz
Canım benimki de tutmuyor. Yavaş yavaş vermeye çalışıyorum. Pıt pıt yani. Sonra hop alıyor. Alınca da elimle yastıkla falan destekliyorum düşmesin diye. Amaç krizi atlatmak. İdare ediyoruz. Öyle gündüz falan kendiliğinden emziğe tutkun değil yani. Chicco kauçuk emzik.Canım benim oğlum emzik tutmuyor hangi emziği kullanıyorsunuz
royalHangisini verdi canım
Öf hemde nası, süt süt kokuyoruzMeme ağzından kurtulunca çocuğun yüzüne kıyafetlerine fışkırıyor mu süt sizinde
Kilolarca dondurma litrelerce icetea içtim limonlu sodada yıvarlıyorum süt üşürmüş gaz yaparmış ye iç gitsin hikaye hepsiKizlar siz soguk seyler yiyip iciyor musunuz. Lohusayken usutmemek lazimis dediler ve bunun.icin soguk yiyip icmiyorum ama icimde yaniyor. 40 bitene kadar dikkat mi ediliyor.