• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Forumun en çürük anası olarak yine geldim bi el atın 🤕
Şimdi ben normal doğum yaptım 28 gün geçti o gün bu gün ben aşağı taraflarıma hiç bakmadım bakamadım neden çünkü psikolojim bozulur diye iyileşince bakarım dedim bakmadım
afedersiniz tuvalette temizlenirken elime yer yer şişlik geliyordu tam olarak neresi kestiremiyorum ama makattada hemoroid oluştu sanırım bugün büyük tuvaletimi yaptım ve inanılmaz canım yanıyor şuan hiç tadım yok afedersiniz sanki biber sokmuşlar oraya sizde durumlar nasıl bu hemoroid acısı için ne yapabilirim yakın zamanda dr gitmek istemiyorum doğum olduğu gün okadar parmakladılarki çok acı çektim kendimi biraz iyi hissedene kadar aşağılarla ilgili dr a girmek istemiyorum
Ayrıca benim de 33 gün oldu ben de bakmadım hem gerek duymadım hem de bakarsam sinir olurum herhalde çünkü boş yere kesti ebe halbuki bebek zaten jet hızıyla çıkıyordu hem de 3. doğum yani. Neyse kader kısmet ama işte ben de bakmak görmek istemiyorum yani

Kizlar gaz için ne yapiyorsunuz
İnternetten yeni doğan gaz masajları, pilates topu üzerinde (bebek dik konumda kucakta) zıplamak, karna sıcak havlu, bacakları bisiklet sürer gibi çevirmek vs vs.. Her denememde başka yöntemle çıkıyo.. Bide arkadaş önerdi, gaz damlasını ikindi zamanı verecem artık, akşama anca etki edermiş.

Ayrıca benim de 33 gün oldu ben de bakmadım hem gerek duymadım hem de bakarsam sinir olurum herhalde çünkü boş yere kesti ebe halbuki bebek zaten jet hızıyla çıkıyordu hem de 3. doğum yani. Neyse kader kısmet ama işte ben de bakmak görmek istemiyorum yani
Benim hem kesi hem yırtık var canım senin dikişler düştümü peki eline şişlik filan geliyor mu
Birde madem 3. Bilirsin bu kesiler yırtıklar belli oluyor mu tamamen iyileşse bile
estetik dikiş filan yapıyorum dedi ama elime hala pütürcüklü şişlikler geliyor
Birgün cesaretimi toplar bakarsam neyle karşılaşacağım çok merak ediyorum🤕

Maasallah seninki çabuk boşaltıyor evt normaldir, dolu iken sert ve nerdeyse 2 katı büyük olabiliyor meme
Peki yumuşaksa hiç süt yok mu demek
benim gece kalktığımda ve sabah uyandığımda sert ama gün içinde devamlı emzirdiğim için yumuşacık bazen gündüz hiç süt olmadığını düşünüyorum ki bebe sülük gibi yapışıyo gündüz dk başı memedeyiz

Sakinleştirmeye çalışıyorum. Son emmeden 2 saat geçsin diye emzik tutturuyorum. Zinco damlamız. Akşam duruma göre 9 10 veya 11'de veriyorum. Biz uykuya 1 gibi geçiyoruz. Sabaha dek emmeye falan kalkmıyor. Sabah gaz gaz. Sonra kaka varsa uyanış. Tabi şimdi böyle. Uykuyu erkene çekince sancı da öne gelir tahminim. İşe yarıyor mu bilmiyorum rezene kimyon içiyorum.

Sakinleştirmeye çalışıyorum. Son emmeden 2 saat geçsin diye emzik tutturuyorum. Zinco damlamız. Akşam duruma göre 9 10 veya 11'de veriyorum. Biz uykuya 1 gibi geçiyoruz. Sabaha dek emmeye falan kalkmıyor. Sabah gaz gaz. Sonra kaka varsa uyanış. Tabi şimdi böyle. Uykuyu erkene çekince sancı da öne gelir tahminim. İşe yarıyor mu bilmiyorum rezene kimyon içiyorum.
Canım benim oğlum emzik tutmuyor hangi emziği kullanıyorsunuz

Bebeği 2-3 saatte bir emzirmeye çalışıyorum.Karnina masaj yapıyorum.Bacaklarini karnına itip çekiyorum.Her emzirme sonrası gazını çıkarıyorum.Bir haftadir metsil kullandik rahatlatiyordu ama ilac oldugu icin biraktik.Bugün bio gaia ya başladık inşallah faydası olur.

Canım benim oğlum emzik tutmuyor hangi emziği kullanıyorsunuz
Canım benimki de tutmuyor. Yavaş yavaş vermeye çalışıyorum. Pıt pıt yani. Sonra hop alıyor. Alınca da elimle yastıkla falan destekliyorum düşmesin diye. Amaç krizi atlatmak. İdare ediyoruz. Öyle gündüz falan kendiliğinden emziğe tutkun değil yani. Chicco kauçuk emzik.

İstanbul bugğn ayrı bi sıcak. Tek zıbınla çıplak duruyoruz camlar tamamen açık, yinede pişecek kızan

Kizlar siz soguk seyler yiyip iciyor musunuz. Lohusayken usutmemek lazimis dediler ve bunun.icin soguk yiyip icmiyorum ama icimde yaniyor. 40 bitene kadar dikkat mi ediliyor.
Kilolarca dondurma litrelerce icetea içtim limonlu sodada yıvarlıyorum süt üşürmüş gaz yaparmış ye iç gitsin hikaye hepsi

Back