2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben kabul ederim kııızzz ver yarın bakam benimkini bi memeye seninkini bi memeye yspıştırırım nolcek insanlık öldümü tabi ertesi günde sen bakarsın ben gezerim ☺
Anam çok iyisinizde bu dünyada karşılıksız iyilik yok mu çok yıkıldım şuan

Offf kız kocayı zor zapt ediyorum kac gündür iyi ki izim vermemişim

Oğlum gazdan çıldırdı biogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
Banada doktor onu önerdi içinde prebiyotik içeren bakteriler varmış, gaz damlası değilmiş. Her akşam aynı saatte almak gerekiyormuş.

Saatlerdir susturamadık emerken birden aglıyor

aldık 5 damla verdik hemen insallah işe yarar
Yine aynı doktor bana hastaneye gidecek kadar ağlamıyorsa gaz damlası kullanma dedi. İnş seninki kolik değildir benimkide 40tan sonra huyu değişti ağlamaları arttı.

Kızlar bugün 38. Gün adet sancısı gibi sanci geliyor. Adet mi oluyorum acaba?
Bende adet oldum sandım adet sancımla birlikte kırmızı lekelenmem oldu. Ama adet kanaması değilmiş bunlar.

Kızlar geçen gün gazla ilgili konuşurken demiştim hatta Sukella11 ‘da hatırlamıştı bu beyine etki olayını. Tabiki tek doktor görüşü ne kadar doğru bilemeyiz ama böyle birşeyde var haberiniz olsun. Doktorun gaz damlası ve bitkisel ilaçlarla görüşü;

Eklentiler

• 0C9B5F3F-7FA0-4FB2-9F02-654B1D6BAB37.png
    430,3 KB · Görüntüleme: 70
Sleepy natural ile sensittive i deneyen varmı karşılaştırma yapan?

Pampers aqua baya kazık ya
Sensitive kullanıyoruz biz ilk kızimda da sleepy ile başlayıp bir yaşından sonra Komili kullanmıştım. Bence gayet iyi, burda paketi 25 TL hemde hediyeli paket anneler için sleepy ile ped hediyeli, 7 paket pedim oldu şimdiden :) ki bence kadın pedleri de hayli kaliteli

Süslü kız seninki. Ondandır.
Valla süslü teyzesi, napsın gelen giden kızımı benim babama benzetip oğlan suratlı diye seviyor, e bize de biraz süs lazım
Valla bende artık yemicem. Yani saçma şeyler yemicem. Kendimi kötü hissediyorum daha doğrusu sisko hissediyorum
maskaram evde gelen oluyor diye pasta börek oluyor, e bebeyle gündüz yalnızım o kucağımda iken sürekli bişeyler atıştırıyırum kilo vermem durdu, zaten kilolu hamile kalmıştım bende başlayım seninle sağlıklı yemeye.
gıdığını yirimmmmm
Oğlum gazdan çıldırdı biogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
kuzum evde pilates topu varsa al kucağına topun üstünde yaylan hafif zıpla güzel gsz çıkıyor, biliyon bizimki de akşamları gazman. Bu gün bu çareyi bulduk

Ye teyzesi

Kızlar şu konuda Bi anlaşalım regl olmasakta yumurtlama oluyor hani süt korur daha adet olmadım rahatım vs vs düşünmeyin aman diyeyim isteniyorsa ne ala ama koruncaksanız 40 itibari ile önleminizi alın derim yanlış bilinen bişey genelde
Şahsen Allahın gücüne gitmesin ne psikolojim kaldırır ne bedenim en çok korktuğum şey Allah evlatlarımıza güzel uzun ömür versin olmayana isteyene nasip etsin

Ayy içimi rahatlattın çok saol yanlış yapıyorum diye çok üzülüyorum bazen bugün kırkımız çıktı ❤ ama yine gece nöbeti başladı değişen birşey yok yani hep kandırıyorlar bizi

[/QUOTE]
Sleepyden hiç memnun değilim hep sızıyo yan bariyerden günde bir kez kesin

Neye geçsem acaba ben ya

Hadi yaaa.120 adet sleepy sensitive kullandık bi tanesinde bile tasma olmadı.Benim oğlan sarı Pütürlü yapıyor çok sıvı değil.Ondan mi tasmadi ki.Küçük çişte baya yapıyor hiç ıslanmadi kıyafetleri.

Ayy deme sever inşallah benim kız tuniko.com diye bir siteden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…