Kızlar şiddetli ağrı ve kasılmalarım vardı, sabah namazını kılarken kedim gelip oynadı benimle kendi çapında. Namazımı bitirdim gayet mutlu oynamaya devam ediyordu. Sonra yatağa girdim oda evin içinde gezindi mutfağa gitti eşimle beraber. acı çığlıklar attı eşim yanıma koştu bişeyler oluyo diye korkarak ve endişeli. Ben kalkıp yataktan gidene kadar can verdi neye uğradığımızı şaşırdık, ne oldu anlamadık kendini öylece yere atmıştı. Ikimizde ağır panik atak geçirdik sancı ve kasılmalarım bu raddede sona erdi. Dışarı götürdü eşim kızım sabah uyanır uyanmaz kediciiiiikkk diye seslendi kedimize
. Kapıya arkadaşları geldi onu çağırdılar bende izin verdim gitti dedim biraz ağladı sonra anneşide var mıydı diye sordu bana, bende vardı dedim. Peki babaşıda var mıydı dedi evet dedim sevindi. Anladım ki her ne kadar kedimizi sevsede annesi ve babasının olmasını daha çok istiyormuş. Terk edilmiş bir kediydi sokaktan bulmuş aşılarinı falan yaptırmış besliyorduk
Halen dumurum neye uğradığımı şaşırdım çok üzülüp çok ağladım. Eşim bugün veteriner arkadaşiyla konuşup bu tür vakalar var mı, acaba ne olmuştur diye anlamaya çalışacak. çünkü o son anlarinı bizzat gördü ve oda çok üzülüp ağladı... Şoktayız.......