• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Memeyi ağzına aldığı an uyuyup kalıyor var mı böyle olan uyandırmak emzirmek imkansız uyansa da memede yine bayılıp kalıyor :KK43:
Benim.gunduz.oglen.uyudu mu kendim.uyandirmasam aksma.kadar uyuyor. Uyandirip emziriyorum ama 10 15 dk sonra gogsumde bayiliyor dedigin gibi. Ama.geceleri kendi kalkiyor emmek icin.

Ayy içimi rahatlattın çok saol yanlış yapıyorum diye çok üzülüyorum bazen 😯 bugün kırkımız çıktı ❤ ama yine gece nöbeti başladı değişen birşey yok yani 😂 hep kandırıyorlar bizi 🤷‍♀️
Bizim ilkinde 4ay sürmüştü nöbetler, bu kez ne olacak bakalım :)

Aranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
🤚
emzikten kastın biberon değil demi
biberon hiç kullanmadım hep anne sütü emdi bizimki
ama ben emzikli bebe çok sevdiğimden 🤣
doğduğundan beri ağzına tıkıştırdım hep 🤣
emdikten sonra kendi bırakınca memeyi emziği veriyorum öyle takılıyo biraz sonra atıyo

37.gün raporu 🤣
gündüz bişeyler oldu kıza anlamadım sürekli memede durmak istedi hiç kucağımdan inmedi ağladı viyakladı boyna
annem evine gitmişti adamla iki muhabbet edemedik 🤣
gecede 1de anca uyudu şimdi ben uyandım 3 saat oldu uyanmıyo zorla emziriyom
bugününde huyu bu heralde 🤣

Hadi yaaa.120 adet sleepy sensitive kullandık bi tanesinde bile tasma olmadı.Benim oğlan sarı Pütürlü yapıyor çok sıvı değil.Ondan mi tasmadi ki.Küçük çişte baya yapıyor hiç ıslanmadi kıyafetleri.
[/QUOTE]

Bak seninki oğlan

Ben mi beceremiyprum acaba desim ilk başlarda hep pipiyi düzgün koymuyorum heralde dedim
Ama barriyerlerde tutmuyor
Şikayet.var da da aynı sorunu yaşayan çokmuş

Kızlar aranızda rüya beslenme yapan var mi? Ben dün gece yaptım gayet iyidi. Bilmeyenler için rüya beslenme bebeği uyandirmadan besliyorsunuz. Altini değiştirmeden,gazini cikarmadan

Kızlar aranızda rüya beslenme yapan var mi? Ben dün gece yaptım gayet iyidi. Bilmeyenler için rüya beslenme bebeği uyandirmadan besliyorsunuz. Altini değiştirmeden,gazini cikarmadan
Kız meğer gece yaptığımın adı rüyaymış 😁 Ben eğer kız memede uyuduysa gazını hiç çıkarmıyorum olduğu gibi yatırıyorum. O kendi cikariyor zaten uyurken.

Peki altı idrarlı olursa? Bizim çocuk altını açınca çok ağlıyor en sevmediği şey. Uyanıyor doğal olarak.

Back