ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyoruz canim 2.siseye gectik ilk kizimda da kullanmistim o olmasa durum daha vahim olur sanirim ona ragmen gazlı yinedeOğlum gazdan çıldırdı biogaia damla almıs gelmiş eczaneden eşim kullanan var mı?
O beni uyandiriyor canim bazen saat basi bazen 2-3 saat belli olmuyorKızlar yavruları uyandırmayı ne zaman bıraktınız kac gunlukken
Benim.gunduz.oglen.uyudu mu kendim.uyandirmasam aksma.kadar uyuyor. Uyandirip emziriyorum ama 10 15 dk sonra gogsumde bayiliyor dedigin gibi. Ama.geceleri kendi kalkiyor emmek icin.Memeyi ağzına aldığı an uyuyup kalıyor var mı böyle olan uyandırmak emzirmek imkansız uyansa da memede yine bayılıp kalıyor
Beeeen Emzik niye meme reddi yapsın kiii? Sadece oyalıyo acıkınca onu zaten istemiyoooAranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
Ben. Emzik biberon meme. Hiç de öyle bişey yaşamadım Allah'a bin şükür.Aranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
Bizim ilkinde 4ay sürmüştü nöbetler, bu kez ne olacak bakalım :)Ayy içimi rahatlattın çok saol yanlış yapıyorum diye çok üzülüyorum bazen bugün kırkımız çıktı ❤ ama yine gece nöbeti başladı değişen birşey yok yani hep kandırıyorlar bizi
bitmiştiAy demee! Peki kanama başlamadan önce dogum sonrasi kanaman tamamen bitmis miydi?
18. günümde kontrole gittiğimde doğum kilosunu geçmiş ve sarılık olmamıştık şükürKızlar yavruları uyandırmayı ne zaman bıraktınız kac gunlukken
Aranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
Ya benim çok tuhaf,açık kırmızı akintim var ne zamandirbitmişti
bir haftadır gelmiyodu hiçbişey
Var Meme,biberon,emzik. Tam bir emiciAranızda memeyi, emziği bir arada rahat rahat götürebilen var mı? meme reddi yaşamadan
Kız meğer gece yaptığımın adı rüyaymış Ben eğer kız memede uyuduysa gazını hiç çıkarmıyorum olduğu gibi yatırıyorum. O kendi cikariyor zaten uyurken.Kızlar aranızda rüya beslenme yapan var mi? Ben dün gece yaptım gayet iyidi. Bilmeyenler için rüya beslenme bebeği uyandirmadan besliyorsunuz. Altini değiştirmeden,gazini cikarmadan
39. Gün bugün. Hala ben uyandıriyorum :/Kızlar yavruları uyandırmayı ne zaman bıraktınız kac gunlukken
Bilmeden yapmısim :) ama hiç sorun olmadı geceleri gazını almadan yatırmamKızlar aranızda rüya beslenme yapan var mi? Ben dün gece yaptım gayet iyidi. Bilmeyenler için rüya beslenme bebeği uyandirmadan besliyorsunuz. Altini değiştirmeden,gazini cikarmadan
Peki altı idrarlı olursa? Bizim çocuk altını açınca çok ağlıyor en sevmediği şey. Uyanıyor doğal olarak.Kızlar aranızda rüya beslenme yapan var mi? Ben dün gece yaptım gayet iyidi. Bilmeyenler için rüya beslenme bebeği uyandirmadan besliyorsunuz. Altini değiştirmeden,gazini cikarmadan