• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Offf iyi kaldiriyor kafan valla. Ben annemgilde sadece 3 gün kalabildim,bir hafta olmadan evimde tektim missss gibi :) kendim pişirdim kendim temizledim çok rahat ettim
annemin bana zarardan çok yararı var canım o olmasa çok zorlanırdım her işimi o yapıyo
ben sadece kızımla tek kaldığımızda napıcam bilmediğimden diyorum

Merhaba benim 2.5 aylık oğlum var. Babam dedi ki kurban kesmemiz lazım. Ben de yazık dedim neden hayvanı öldürüyoruz. İstemedim. Sonra senelerdir baktığımız kuşum sebepsiz yere öldü. 2 gün sonra da 4 yaşındaki canımın içi güzel oğlum kedim hep gezdiği yerden düşerek öldü. Bi de hemen gidip kurban kestirdik. Bi alakası var mıdır bilmem tabi
Kurban kesmeniz faziletli ama şart değil kuzum. Sen kıyamamışsın duygusal manada bunda bi sakınca olduğunu düşünmüyorum ama Allah teala izin vermiş kurbanı bize faydalanmamız için nimet olarak göndermiş. Hayvancağızların eceli gelmiş. Istemesekde oluyor böyle şeyler, Kanun bu malesef.

Kızlar hazır hepinizin memişler süt doluyken benim oğlanı 1 günlüğüne size satsam ben kırda bayırda denizde gezsem tek başıma.kim bir günlüğüne 2. Bebiş ister??? Benim ki acık huysuz ama olsundu
Ben kabul ederim kııızzz ver yarın bakam benimkini bi memeye seninkini bi memeye yspıştırırım nolcek insanlık öldümü tabi ertesi günde sen bakarsın ben gezerim ☺️

Ayy bana getir pelooo sabahtan beri süt sağıyorum. Bittim. Birden indi. Göğsüm sertleşmesin diye sağıyorum. Bintaraftan emziriyorum. Sağdıkça da iniyoo🙈🙈🙈 nasıl dırdurucaam

annemin bana zarardan çok yararı var canım o olmasa çok zorlanırdım her işimi o yapıyo
ben sadece kızımla tek kaldığımızda napıcam bilmediğimden diyorum
Ya bizimkilerinde zararı yoktu elbette ama kendi evim degildi kalabalık kafam kaldirmadi. Çabuk bas basa kaldım oğlumla iyi oldu. Emin ol kızınla tek kalınca daha güzel olacak :)

Saatlerdir susturamadık :KK43: emerken birden aglıyor :KK43:

aldık 5 damla verdik hemen insallah işe yarar 😥
Ya demee :( off yavrum benim yaaa. İyi gelecektir küçük küçük bırakır birazdan. Türkiye de var mi bilmem ama Ovol diye bir damla markasi bar gerçekten çok çok iyi 20 dakika da pirtlatiyor

Kızlar bir şey soracağım
Bebişime 2 bez taktığım için (kalçası için) biraz sıkıyor izi çıkıyor bezin bir zararı olmaz değil mi🙄🥴

Kızlar bugün 38. Gün adet sancısı gibi sanci geliyor. Adet mi oluyorum acaba?
Lohusa iken yumurtlayıp 40 gün kanamayı direk adete bağlayanlar kulübü adına aramıza hoşgeldin, evet adet oluyor olabilirsin ben 2 kere yaşadım şimdi 3. kez yaşayacağım galiba çünkü bana da geliyor ağrılar hafiften..

Back