Bu cocuk bacak kadar boyuyla kendine ne ara uyku duzeni yapti acaba. Gece 2 de kalkiyor. Emip yatiyor. Sonra sabah namazi deyince kurulu saat gibi kalkiyor. Gunduz uykudan baygin zorla uyandirdigim bebenin gozleri fildir fildir.Saat 5 ten beri uyanik. uykumun en tatli oldugu zaman.
Hamileyken uzun pijamalarini giyip sirtini ortup misil.misil uyuyan ben acaba bir daha ne zaman o uykulari gorecegim. Geceleri huysuzlugu yok uyuyor ama uykuya duskun olan bana yetmiyor
Aynısı, sarılıktan oluyor demişlerdi sarılığımız da çok azaldı ama hala 3 fırt çekip uyuyakalıyor. Öyle olunca aç kalıyor çocuk, daha yerine koyarken uyanıyor, mecbur sağıp veriyorum o uyuyakaldıktan sonra. 4, 4 buçuk kiloya erişince daha güçlü emecek dedi aile hekimi, bakalım umutla bekliyoruz.
Aynısı, sarılıktan oluyor demişlerdi sarılığımız da çok azaldı ama hala 3 fırt çekip uyuyakalıyor. Öyle olunca aç kalıyor çocuk, daha yerine koyarken uyanıyor, mecbur sağıp veriyorum o uyuyakaldıktan sonra. 4, 4 buçuk kiloya erişince daha güçlü emecek dedi aile hekimi, bakalım umutla bekliyoruz.
Kız benim bildiğin gülüyor ya konuşunca anlıyormuş gibi sabah kucağıma mıçtı keyif yaparken poku belinden üstüme aştı resmen Eki Görüntüle 2294314
Tüpçü Fikret ya tipe bak bütün gün böyleyiz
Hadi yaaa.120 adet sleepy sensitive kullandık bi tanesinde bile tasma olmadı.Benim oğlan sarı Pütürlü yapıyor çok sıvı değil.Ondan mi tasmadi ki.Küçük çişte baya yapıyor hiç ıslanmadi kıyafetleri.
Bende sleepy kullanıyorum hatta ben bariyerler iz yapıyor diye koparıyorum sızdırmıyor öncesinde sızdırma yapıyordu 2 numaraya geçtik birde bezi kapatırken pipisini yukarı kaldırıyormuşum ondan çıkıyormuş çişi şimdi çıkmıyor