Toplu gelseler ebene atlanır. Ama bı yönden de iyi olur dediğin gibi. Bıze de daha o kadar çok haber eden var ki. Böyle böyle cagiriyom buyrun gelin diye. Aşı işi cikmasaydi bu pastalarda iki gün arka arkaya kabul etmek planimdi ama denk gelmedi
Kız toplu gelseler ben kızları toplarım hizmet ederler Bi kerede yenilir içilir geçer gider böyle daha zor valla herşeyi geç hepsine ayrı akşamını ayırıyosun
11 kilo verdim canım.Sabaha 14 günlük olucaz.Hamile kaldığım kilodan 12 kg daha zayıfım çok mutluyum.Insallah hayırlisiyla emzirme dönemi bi 10 kg daha giderse super olacak ❤
Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
Hastaneden çıktıktan sonra günaşırı yıkadım canım son günler kavurucu sıcaklar var günlük şampuanla yıkıyorum.. üşenmezsem tüm vücutlarını zeytinyağıyla masajlıyorum.. prematüre oldukları için tırnakları yoktu 3 haftalıkken oğlumun tırnaklarını kestim kızımın daha tırnağı kesilecek boyuta gelmedi
Türk adetleri
Valla misafir çok seviyorum yenilsin içilsin aşırı hoşuma gidiyo kajinim amma uyku daha tatlı altından bile götüm yeni yatk gördü gece 4.30da yatıp 7de uyandım
Ay kıyamam yaa vallahi uyku herseyden daha kıymetli şu dönemde Neyse ki 3 kişi bebek görmeye geldi şimdiye kadar,onda bile zorlandım,tek başıma sadece kek yapabildim valla
11 kilo verdim canım.Sabaha 14 günlük olucaz.Hamile kaldığım kilodan 12 kg daha zayıfım çok mutluyum.Insallah hayırlisiyla emzirme dönemi bi 10 kg daha giderse super olacak ❤
Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
Biiippppp cevap veriyorum
Ben hergün şampuanla kopurte kopurte yıkıyorum. Bir gün yağ, bir gün losyon sürüyorum. 40 olana kadar tırnaklarını kesmeyi düşünmüyorum. Zaten şu an kağıt gibi kendi kendine kesiliyor. ❤❤