- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.138
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.541
Kızlar ben bebek kıyafetlerinin yıkama işini bitirdim daha doğrusu sağ olsun annem halletti her şeyi hastane valizi de yüzde 90 hazır sayılır üzerimden büyük yük kalktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tsh normal ama sadece serbest T4 düşmüş onu da bugün doktor yüksek dahiliyeye git dedi internette araştırdım biraz kimisi onemsemis kimisi onemesememis değişik bişey bazısı diyor ki bebek kendi troitini üretmeye başlamış zaten diyor Kağan Kocatepe de bebeği etkilemesi cok yüksek değerler olması lazım dedi ben yarın randevusuz sabahtan gideceğim dahiliyeye bakalım bakacak mi zaten doğuma da az kaldıKız benım tsh 2.50 ama serbest t4 0.59 cıkmıs.sorun olsa soylerlerdı heralde benımde kafamı böceklendirdin şimdi cumartesi dr uma bı sorayım bakayım.
Gündüz aşırı aktif gece sanırım yorulup sızıyorBurun tıkanıklığı gebelikten olan değil malesef ayağa kalkınca tıkanıklık aciliyor bu sefer sular seller çeşme sjnxjdjxjdjjd salgın taşımış eve eşim masmalesef grip tıkanıklığı
Ay ben yine uyuyana kadar öyle hissediyorum ben uyurken hareketleri beni uyandirmiyo galiba derin uykuya geciyorum jsbxjdndjd ama anlık uyandığımda bakiyorum hareket ediyo belki de hareketlerine uyaniyorumdur
Maşallahı var dogunca da böyle olur diyolar inşallah geceleri böyle olur sen uyandirdikca uyanir
Canım geçmiş olsun çokKızlar yarın sabah bir operasyon geçireceğim dualarınızı bekliyorum
İnternet tam bır çöplük canm,daha onceden yaptırdıysan ilk 3-4 ayda normalse şuanda bence bı onemı yok.ılk 3 ay onemlıymıs bende şöyle bir baktımda.yaw herseye yok bebek şöyle olur böyle olur ben inanmıyorum bu kadarına.önemli olan bırazda huzur.ben bıda dogurana kadar kan vermıcem anestesıztın ıstedıgı tahlıllerı yaptırıcam sadece.son 1 ayımın huzurlu gecmesını ıstıyorumSenin tsh normal ama sadece serbest T4 düşmüş onu da bugün doktor yüksek dahiliyeye git dedi internette araştırdım biraz kimisi onemsemis kimisi onemesememis değişik bişey bazısı diyor ki bebek kendi troitini üretmeye başlamış zaten diyor Kağan Kocatepe de bebeği etkilemesi cok yüksek değerler olması lazım dedi ben yarın randevusuz sabahtan gideceğim dahiliyeye bakalım bakacak mi zaten doğuma da az kaldı
Canım bende senin gibi düşünüyorum zaten mesela gebelikte bazı tahlilelr önemli değilmiş kolestrol bazı şeyler filan ama sağlık ocağı yapıyor en son bende Kasım'da yaptım tahlil birde pazartesi mesela kontrollerde ayda bir gittim hep şimdide yine 37 haflaikken gideceğim sorun olmazsa ben bı görüş alacağım yarın o da olursaİnternet tam bır çöplük canm,daha onceden yaptırdıysan ilk 3-4 ayda normalse şuanda bence bı onemı yok.ılk 3 ay onemlıymıs bende şöyle bir baktımda.yaw herseye yok bebek şöyle olur böyle olur ben inanmıyorum bu kadarına.önemli olan bırazda huzur.ben bıda dogurana kadar kan vermıcem anestesıztın ıstedıgı tahlıllerı yaptırıcam sadece.son 1 ayımın huzurlu gecmesını ıstıyorum
Bebege yedek takim kendine hırka corap falan koydunmu bende daha hazirlamadim ama aklima bunlar geldiKızlar,
Hastane çantasına neler koydunuz?
Kendim için, pijama, gecelik, depend, terlik, taç, çamaşır koydum alt üst
Bebek için; bebek bezi, ıslak mendil, hastane çıkışı, battaniye koydum
Bu kadar yeterli mi? Eksiğim var mi ?
Bebek için alt açma bezi,ıslak mendil, bebek bezi, hastane çıkışı ve yedek kıyafetler. Çorap,eldiven,ağız silme mendili,pişik önleyici Krem,her ihtimale karşı biberon, emzik,anne sütü kaşığı koydum. Battaniye koydum. Kendim için hazırlamadım henüzKızlar,
Ben bir liste hazırladım. Dilerseniz paylaşayım. Eksiğim varsa arkadaşlar da ekleme yaparlar.Kızlar,
Bende merak etmiştim bu soruyu kullanmıyorum ama bir hafta demiş bir doktor biri söylemiştiKızlar aranizda kan sulandirici kullanan varsa doktorunuz kac haftalikken biraktircak biliyormusunuz ?
Bende doğum temizliğine giriştim iki hafta sonra yola çıkacağız ancak yetişir dedimKızlar,
1 hafta derken son bir hafta kala mi cnmBende merak etmiştim bu soruyu kullanmıyorum ama bir hafta demiş bir doktor biri söylemişti
Bende doğum temizliğine giriştim iki hafta sonra yola çıkacağız ancak yetişir dedim
Bugün baza ve gardrop boşaltıp temizledim yerleştirdim derken son kez hastane çantasına da bakayım dedim
Ben ekstra olarak iki takım hastane çıkışı ve iki adet kundak bir battaniye koydum kendime iki adet pijama iki adet iç çamaşır koydum
Bebek bezini kenarlarını kesip kendime hasta bezi olarak koydum birkaç tane çünkü bu şekşlde daha iyi olmuştu ilk günler sonraki günlerde pamuklu bez ile ilerledim yoksa cinnet geliyor ped koymaktan dikişleri yırtıyor sanki
Mama ve kaşık biberon da koyarım neolur neolmaz aklıma benimde başka şey gelmedi
Belki utuleyince normale doner canimben de yıkadım canım ama bir sorun olmadı
Ben ütülemedim canım ve sertleşme de olmadıBelki utuleyince normale doner canim
Kelimesi kelimesine darladılarBunları yaşadım derken gerçek mi ciktilar yoksa tepende seni böyle darladilar mi nsnxnnxcjnx
Doktor olabilir dediyse zaten soeun yapma kendine senin sıkıntın yansır bebişe de sakin kal dinlenmeye çalış canımKızlar benim normalde gün içinde aktif kanamam yok çok şükür idrar yaptığında da olmuyor ama afedersiniz büyük tuvalete çıktığımda Peçeteye lekelenme oluyor ara sıra hala. Doktor hala gelir bu hafta normal stres ve sıkıntı yapma artarsa haberleşelim dedi Salı da yine kontrolüm var ama içim içimi yiyor. Bu arada geçen hafta bu geceydi yaşadığım olay tam bir hafta olacak zaman nasıl hızlı
Büyük badire anlatmışsın tebrik ediyorum jsbxjsnxkjdjxKelimesi kelimesine darladılar
Canim benim doktor ilk trimesterda koyu renk akintim oldugu zaman kabizliktan suphelenmisti, ikindikca geliyor olabilir mi sende de? Aktif kanaman olmasa bile buyuk tuvaletle dogum ikinmasi benzer diyorlar, icte kalan kirli kan disariya atiliyor gbime geldi lekelenmelerle. Stres olma hic bence, ama hepsini fotografla, hem kendin gormen farki ve anlaman icin, hem de gerekirse doktora yollamak icinKızlar benim normalde gün içinde aktif kanamam yok çok şükür idrar yaptığında da olmuyor ama afedersiniz büyük tuvalete çıktığımda Peçeteye lekelenme oluyor ara sıra hala. Doktor hala gelir bu hafta normal stres ve sıkıntı yapma artarsa haberleşelim dedi Salı da yine kontrolüm var ama içim içimi yiyor. Bu arada geçen hafta bu geceydi yaşadığım olay tam bir hafta olacak zaman nasıl hızlı
Açıkcası ilk çocuk eşim iş nedeni ile yok aile apartmanı bitmek bilmeyen darlamalar ve misafirler ki doğumdan sonra hemen gelen misafirlerden bahsediyorum ağır bir lohusa depresyonuna sürükledi o zamanlar cahildim şimdi tecrübeli olarak herkese sınırımı koydum ama inanın lohusa depresyonu beni mahvetti :)Doktor olabilir dediyse zaten soeun yapma kendine senin sıkıntın yansır bebişe de sakin kal dinlenmeye çalış canım
Büyük badire anlatmışsın tebrik ediyorum jsbxjsnxkjdjx
Ya tabi canım tek başına lohusalik bile insani nelere sokuyor bi de aile apartmani insanlarla ugrasmak falan daha da zorlamistir sınırını koyduysan o açıdan rahat edersin artık inşallahAçıkcası ilk çocuk eşim iş nedeni ile yok aile apartmanı bitmek bilmeyen darlamalar ve misafirler ki doğumdan sonra hemen gelen misafirlerden bahsediyorum ağır bir lohusa depresyonuna sürükledi o zamanlar cahildim şimdi tecrübeli olarak herkese sınırımı koydum ama inanın lohusa depresyonu beni mahvetti :)