- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hergün yıkıyoruzMesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
kv küpe aldıE kızlar kimin eşleri, kvlari,kplari altin takti doğum hediyesi olarak?
hayırlı uğurlu olsunUps..
Suyum geldi ☺
Sancılar ne alemde aglamiyon muKahve içiyorum desem![]()
Ay valla benim kv burda degil hediyelerin en güzeli o zaten banakv küpe aldı
eş bi poh almadı![]()
Ay kız sende benim gibi kahve asığısınKahve içiyorum desem![]()
Sancılar ne alemde aglamiyon mu![]()
Ay kız sende benim gibi kahve asığısınben yaklaşık 36 saat ağzıma bisey sürmedim buna su dahil
![]()
Senin havuzlu doğum keyfini yerim ben2:30 Nst..
3:31 Alper ♥
Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz![]()
Oyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdiSenin havuzlu doğum keyfini yerim benSonunda kavuştun melek oğluna ❤❤ Gözün aydın canimm
GöZün aydın canım güle güle büyüsün oğluşun, kolayca kurtuldun sendeOyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdi
45 dk emdi geğirdi.. Diğer memede şimdi. Uzun yoldan geldi aç tabi
Arada kilo ölçüldü aşısını oldu.. 3,890grBoy 52 cm gibi ama ölçmüyolar burda. Eve gelen ebe ölçer onu da ☺
Gözünaydın canım benim su gibi olmuş doğumun maşallah2:30 Nst..
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük
Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz![]()
GöZün aydın canım güle güle büyüsün oğluşun, kolayca kurtuldun sende![]()
Gözünaydın canım benim su gibi olmuş doğumun maşallah![]()
ahaha hala kahve diyo2 dk da 1 sancım..
Doğum kanadına alcaklar şimdi eve bırakmayalım dediler..
E bi zahmet..
Kahve var mı kahve![]()
İçtim hatta ikiledim bileahaha hala kahve diyo![]()
emzirmeye kalkmıştım canımKız ayaktamısınız sizde
oyy maşallah2:30 Nst..
Suda doğdu.
Ups..
Suyum geldi ☺
ANaaaam günaydın. Bi uyuduk uyandık neler olmuş öleee... karamel tam da günün der doğurdun kız tebrik ederimHayırlı geceler hanımlarYa 10 dk kadar önce su mu idrar mı anlamadım bi su geldi ve uyandım. Çamaşırda arkalı önlü 10-15 cm ıslaklık çarşafa da gecti hiç bu kadar kaçırmamıştım şimdiye kadar ama devamı gelmedi henüz? Uykuda olduğum için tutup tutamadığımı da deneyemedim
Suyum olsa devamı gelir ve daha mı cok ıslanırdı ne yapsam ki
Bu arada Ağrı sancı yok
Masallah gözünaydin inşallah canim. Sağlıkla büyüt oğlunu2:30 Nst..
Suda doğdu.