• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
hergün yıkıyoruz
yıkanmadan uyumuyo gündüz 😱
dalin kullanıyoruz
bebek yağı sürüyorum vücuduna
tırnaklarınıda kesiyoz sürekli

Sancılar ne alemde aglamiyon mu 😀
Ay kız sende benim gibi kahve asığısın 😍ben yaklaşık 36 saat ağzıma bisey sürmedim buna su dahil 🥺

2:30 Nst..
3:31 Alper ♥️

Kahvaltı getirdiler şimdi kahve içiyoruz 😂
Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍

3:31 Alper ♥

Suda doğdu.
Bakın inanmıyosunuz ama bu bebek doğar dedik.. Havuzu erkenden hazır ettiler. Girdim. 10 dk sonra doğdu Alper.. Sanırım 3 sancı sonrası başı çıktı, 1 sonraki kasılmada da bebişi yüzdürdük 😍😍

Şimdi emiyo yaklaşık yarım saattir meme ağzında.. Bitirince boy kilo vs bakcaklar... Şimdilik koyniş koyniş yatıyoruz 😍
Senin havuzlu doğum keyfini yerim ben 😍 Sonunda kavuştun melek oğluna ❤❤ Gözün aydın canimm

Senin havuzlu doğum keyfini yerim ben 😍 Sonunda kavuştun melek oğluna ❤❤ Gözün aydın canimm
Oyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdi 🤪
45 dk emdi geğirdi.. Diğer memede şimdi. Uzun yoldan geldi aç tabi 🤪

Arada kilo ölçüldü aşısını oldu.. 3,890gr 😍 Boy 52 cm gibi ama ölçmüyolar burda. Eve gelen ebe ölçer onu da ☺️

Oyy çok teşekkür ederim, şezlongdayız şimdi 🤪
45 dk emdi geğirdi.. Diğer memede şimdi. Uzun yoldan geldi aç tabi 🤪

Arada kilo ölçüldü aşısını oldu.. 3,890gr 😍 Boy 52 cm gibi ama ölçmüyolar burda. Eve gelen ebe ölçer onu da ☺
GöZün aydın canım güle güle büyüsün oğluşun, kolayca kurtuldun sende 💕💕

Suda doğdu.

Gözünaydın canım benim su gibi olmuş doğumun maşallah 😍

GöZün aydın canım güle güle büyüsün oğluşun, kolayca kurtuldun sende 💕💕
Gözünaydın canım benim su gibi olmuş doğumun maşallah 😍

Teşekkürler kızlar, çok şükür kucaklaştık. Şimdi uyuyo daha çıplak ☺️
9-10 gibi eve gitcez sonrası abi ile tanışma ağlayan ebeveynler curcuna falan ☺️

Kız ayaktamısınız sizde
emzirmeye kalkmıştım canım
çok şükür uykumuz güzeldi 😍
1de yatağına koydum kendim yatarken 4 buçukta kalktı 3 buçuk saat uyudu 😊
4e kadar emzirdim yine uyudu şimdi kalktı 8 çeyrekte
kalkmasa ben kaldırcaktım aşı olmaya gitcez şimdi 😔
sen yaptırdın mı 1. ay aşısını ?

Suda doğdu.

oyy maşallah 🧿

Ups..
Suyum geldi ☺
Hayırlı geceler hanımlar 🙋🏼‍♀️Ya 10 dk kadar önce su mu idrar mı anlamadım bi su geldi ve uyandım. Çamaşırda arkalı önlü 10-15 cm ıslaklık çarşafa da gecti hiç bu kadar kaçırmamıştım şimdiye kadar ama devamı gelmedi henüz? Uykuda olduğum için tutup tutamadığımı da deneyemedim🤦🏼‍♀️ Suyum olsa devamı gelir ve daha mı cok ıslanırdı ne yapsam ki :KK61: Bu arada Ağrı sancı yok
ANaaaam günaydın. Bi uyuduk uyandık neler olmuş öleee... karamel tam da günün der doğurdun kız tebrik ederim🙋‍♀️ Bundan sonrası da su gibi rahat geçsin inşallah çok amiiiin🙏 Ankebut hadi inşallah seninki sen şudur. Bence ölee. Abiiim damat oluyor sıra da bana geliyoooor adlı şarkıyı söylemek istiyorum birkaç gün. Bakalım benim dümbük nezaman gelecek. Sürekli bi totem yapıyorum ama tutmuyo bu yelek bitsin doğacak. Üstüne 2 yelek daha ördüm. La casa sen papelin hepsini izleyeyim gelecek. Dün gece o da bitti. 2 kitap bitti. Totemi bıraktım artık yapamıyom çok belli. Kaffemi aldım sabah haberlerine bakayım bi yaaapiiiim.🙈 herkesi öpüyoreee

Suda doğdu.

Masallah gözünaydin inşallah canim. Sağlıkla büyüt oğlunu 😍😍😍

Kızlar ya allah aşkına delirmek üzereyimmmmmm! Her gece şu bebeğe mama verirken küçük çaplı sinir krizleri geçiriyorum biberonu emerken etrafta akan sütlere. Ya var mi akitmayan biberon? Bendekiler avent ve tommee tippee 😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back