• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Ay ben de gece 2 de kedimin miyavlamasina uyandim, tamam o da evlat ama gece 2 de ne oldu da o kadar miyavladin. Uyanip salona gittim yanina yattim ve miyavlamasi kesildi.
Dis konusu bende de hep sikintiydi, disimi zor fircaliyordum kanama olacak diye ama guncelleme geldi buna da😂 o kadar sikmisim ki disimi, uyandigimda agrim vardi birkac gundur. Gerci normal diyorum, su surec beni cok strese sokuyor, normal mi dogurucam sezeryan mi? Yapabilecek miyim ? Ultrasonda bebegimi de gostermiyorlar ki dondu mu, kilosu ne kadar bir bilgim olsa🥲
Kedo bari sen sakin ol ndnxjdnxjdn dişimizi stresten sıkıyoruz bence son haftalar diye olabilir benim de birden ağrımaya başladı çünkü 🥲 ben de goremiyorum ya devlet gostermiyo kendileri bakiyo :(((( yarın gosterir inş doktor doğum şekli de bilinmez olunca iyice stres olmussundur haklı olarak sakin kalmaya çalış başka şeylere sar 🙂↕️ güzel fikirler vermek isterdim ama kelin ilaci olsa başına sürer 😅

Kizlar benim nefes almam bu hafta aşırı zorlaştı. Gece nefes daralmasindan uyaniyorum. 5dk oturup tekrar uzaniyorm. Ozellikle uzanırken daha cok sıkışıyor nefesim. Evde sıfır yaka hic bisey giyemez hale geldim. Boguyor sanki. Doguma kadar dahada ilerlerse bu durum yandim 🙂
Canım ben de aynı durumdayım bana kıyafet bile fazla geliyor çok daralıyorum aksamları sonra geçiyor

Kızlar, 2 gündür evde çocuğun eşyalarının makinede mi yoksa elde mi yıkanacak konusu tartışılıyor. Eşim ve KV diyor ki ilk 40 gün elde yıkanacak sonra makineye atılacak. Bütün dünya makinede yıkıyor, biz neden elde yıkıyoruz diyorum. Yok elde yıkanacakmış. İyi o zaman yıkayın diyorum. Ben mi özensizim yoksa bunlar benimle dalga mı geçiyor
Çok istiyorsa kendi yıkasın elinde ayy hepimiz makinede yıkadık

Kızlar, 2 gündür evde çocuğun eşyalarının makinede mi yoksa elde mi yıkanacak konusu tartışılıyor. Eşim ve KV diyor ki ilk 40 gün elde yıkanacak sonra makineye atılacak. Bütün dünya makinede yıkıyor, biz neden elde yıkıyoruz diyorum. Yok elde yıkanacakmış. İyi o zaman yıkayın diyorum. Ben mi özensizim yoksa bunlar benimle dalga mı geçiyor
Akılları tutulmuş olmalı elde çamaşır mi yıkanır hangi devirdeyiz

Son düzenleme:
Canım ben de aynı durumdayım bana kıyafet bile fazla geliyor çok daralıyorum aksamları sonra geçiyor
Ayy hepımız aynıyız.ben bazen dırek gobegımı acıyorum sallana sallana gezıyorum evde😀hersey sıkıyor boguyor,yemek yıyınce cok fena oluyorum hele,yemek ıstahım ıyıce azaldı bu yuzden,sabır sekerler bır ay daha dısımızı sıkacagız🫠 Delallll Delallll yayarken ıkı yastık ust uste koyup yatmaya basladım canım ben tavsıye ederım,bıraz nefesı acıyor.

Ayy hepımız aynıyız.ben bazen dırek gobegımı acıyorum sallana sallana gezıyorum evde😀hersey sıkıyor boguyor,yemek yıyınce cok fena oluyorum hele,yemek ıstahım ıyıce azaldı bu yuzden,sabır sekerler bır ay daha dısımızı sıkacagız🫠 Delallll Delallll yayarken ıkı yastık ust uste koyup yatmaya basladım canım ben tavsıye ederım,bıraz nefesı acıyor.
Bende 2 gundur yastigimin altina bseler koydum cok az ise yaradi ama biseler daha koysam daha iyi olcak demekki sagol cnm😀

Kızlar bugün gebe okulunda doğum sırasında istersek spiral takıldığını öğrendim vajinal yada sezeryan hatta istenilirse bağlatılıyormuşta ben şehir hastanesi ne gidiyorum İstanbul'da bu şekilde dediler doktorla konuşmanız yeterli dediler ücret vs ödenmiyormuş hatta sonrasında bağlayanlar dan da para alınmıyormuş denildi

Öyle bir hurafe duymuştum hatta dışarı asılmaz yok akşamdan sonra yıkanmaz yok lohusa dışarı çıkmaz, bebeği yıkarken boynundan sallayalım boynu uzun olur yok tuzlayalım kokar yok biri gelince güle güle deme sütün gider lohusa kadın emzirken bebeğe bakmaz bbek utangaç olur vs vs ilk doğumumda yaşanan ne kadar hurafe varsa buna bez vs dair hepsini yaşadım 🤣 şimdi kimseyi istemiyorum, 🤣

Kızlar 33 haftalık hamileyim bugün tam bebek 2036 gram çıktı tiroit için dahiliyeye gitmem gerekiyor ama randevu düşmüyor size şeyi soracaktım sizce referans aralığı 0.27 4.8 olan tsh icin benim 5.39 çıkmış serbest T4 referans aralığı 0.79 1.59 benim 0.72 çıkmış bu oranlar acaba beyin gelişimi için ciddi mi ya korktum

Öyle bir hurafe duymuştum hatta dışarı asılmaz yok akşamdan sonra yıkanmaz yok lohusa dışarı çıkmaz, bebeği yıkarken boynundan sallayalım boynu uzun olur yok tuzlayalım kokar yok biri gelince güle güle deme sütün gider lohusa kadın emzirken bebeğe bakmaz bbek utangaç olur vs vs ilk doğumumda yaşanan ne kadar hurafe varsa buna bez vs dair hepsini yaşadım 🤣 şimdi kimseyi istemiyorum, 🤣
Bunları yaşadım derken gerçek mi ciktilar yoksa tepende seni böyle darladilar mi nsnxnnxcjnx

Yok artık daha neler 😳 çoğunu ilk defa duyuyorum. Bana bunları söyledikleri zaman dinimizde var mı hangi ayet diyorum 😂

Yok artık daha neler 😳 çoğunu ilk defa duyuyorum. Bana bunları söyledikleri zaman dinimizde var mı hangi ayet diyorum 😂
Çok mantıklı hurafe savar olmuşsun tebrik ediyorum wkdbjshdjshdjd yani tamam dışarı asmayak hadi toz topladığını varsayarak da bir çoğu boş iş bana da böyle şeylerle gelenlere he diyip yapmaya devam edicem mesela 😆😆

Kızlar 33 haftalık hamileyim bugün tam bebek 2036 gram çıktı tiroit için dahiliyeye gitmem gerekiyor ama randevu düşmüyor size şeyi soracaktım sizce referans aralığı 0.27 4.8 olan tsh icin benim 5.39 çıkmış serbest T4 referans aralığı 0.79 1.59 benim 0.72 çıkmış bu oranlar acaba beyin gelişimi için ciddi mi ya korktum
Kız benım tsh 2.50 ama serbest t4 0.59 cıkmıs.sorun olsa soylerlerdı heralde benımde kafamı böceklendirdin şimdi cumartesi dr uma bı sorayım bakayım.

Back