• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
Gün aşırı yıkamaya calışıyorum canım bünchen sampuan la banyodan sonra zeytinyaglıyorum bi güzel... Ben törpüledim ilk sonrakinde makasla kesip törpüledim...

Kızlar kızılötesi ateş ölçerle oğlumun ateşini ölçüyorum 37.7 çıkıyor telaşlanmalı mıyım

Ay demeee!! Sancin var mi?
Eee napcan hastane mi. :)) Ay çok heyecanlı yazmayı unutmaa

Uykumdan tuvalete kalktım ama yatağa kaçırdım azıcık. 5-10 dk dvm etti..
Aradık hastaneyi. Gelin emin olalım nst vs dediler..
Taksi gelene kadar sancım başladı.. ama çok hafif..
Eve 5 dk hastane.
Geldik. Sancım başladı.. Nst bağlandım.
Şimdi 5 dk da 1 sancım var.. nst de 95-110’larda sancı gelince..
Mide bulantısı başağrısı devam.
Kocacım yanımda yat uyu diyo. Yazamazsam ya uyudum ya doğurdum 😂

Gaz sancısı olan bebekler kaçıncı gün başladı sancılar
15. Gün gazı başladı 6. Haftada ıkınmalar dahada arttı.

Doğum yapan kızlar kilo durumları ne halde? Kaç kilo veriyorsunuz haftada Birefebirece Birefebirece kilo vermeye devam mı durdu mu?
6 kg almıştım 8 kilo verdim 20gündür kilom aynı.

Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
Hergün mutela ile yıkıyorum sıcak havalar isilik pişik yapar. Saçları çok yapşanıyor bende sampuanlıyorum aslında hergğn yıkadığım için bi şampuanlı bi şampuamsız yapmak lazım

Kızlar kızılötesi ateş ölçerle oğlumun ateşini ölçüyorum 37.7 çıkıyor telaşlanmalı mıyım
İçerisi çok sıcak olabilir yada çok kalın giymiş olabilşr havalandır yine ölç. 38 ise bana paranox fitili bölüp uygula doktora git dediler

Hayırlı geceler hanımlar 🙋🏼‍♀️Ya 10 dk kadar önce su mu idrar mı anlamadım bi su geldi ve uyandım. Çamaşırda arkalı önlü 10-15 cm ıslaklık çarşafa da gecti hiç bu kadar kaçırmamıştım şimdiye kadar ama devamı gelmedi henüz? Uykuda olduğum için tutup tutamadığımı da deneyemedim🤦🏼‍♀️ Suyum olsa devamı gelir ve daha mı cok ıslanırdı ne yapsam ki :KK61: Bu arada Ağrı sancı yok

Eve 5 dk hastane.
Allahimmm hadi sağlıkla inşallah canimmm ❤️ heyecanlandım valla. 😍

Ups..
Suyum geldi ☺
Eve 5 dk hastane.
Yaa hadi maşallah sana :rolleyes: Ne güzel emin olmuşsun ay ben su mu değil mi onu bike anlamadım aynı gün gelmiş olsa da doğurup gelsek ne güzel olur.:halay: güzel haberlerini bekliyoruz csnım hayırla doğur da gel inşallah:dua:

Yaa hadi maşallah sana :rolleyes: Ne güzel emin olmuşsun ay ben su mu değil mi onu bike anlamadım aynı gün gelmiş olsa da doğurup gelsek ne güzel olur.:halay: güzel haberlerini bekliyoruz csnım hayırla doğur da gel inşallah:dua:
2 dk da 1 sancım..
Doğum kanadına alcaklar şimdi eve bırakmayalım dediler..
E bi zahmet.. 🤪
Kahve var mı kahve 😍☕
Aynı böyle bir gece bu saatlerde suyum gelip hızlıca doğurmuştum kızlar darısı başınıza hemen birkaç ıkınmayla doğuruverip çıkın bebelerinizi kucağınıza alıp inşallah 😍💕

Kızlar size sezeryandan sonra agrı kesici ne yazdı doktor. Bana antibiyotik yazmıs bir de agrı kesici. Adı voltaren sr muadil olarak da dikloran sr var. Ben doktor yazdı diye kullandım ama sımdı prospektuse emzır en anneler kullanamaz yazıyor. Psikolojim bozuldu ya Allahım deli olucam. Var mı baska kullanan
minoset yazdı bana canım

Ya ben geri yattım başka bi belirti yok ki emin de olamadım zaten su mu idrar mı🤦🏼‍♀️Su olsa daha mı cok olurdu bi bilen el atsın :KK61: Sabaha kadar bekleyeyim bari başka belirti olacak mı ?

Ya ben geri yattım başka bi belirti yok ki emin de olamadım zaten su mu idrar mı🤦🏼‍♀️Su olsa daha mı cok olurdu bi bilen el atsın :KK61: Sabaha kadar bekleyeyim bari başka belirti olacak mı ?
Canım ben idrar sandım dediğin miktardaydı sonra hemşireyi çağırdım kontrol etti su dedi ve devamı geldi, eğer su ise bir süre sonra yeniden sızıntı olur ve hafiften sancı başlar

Back