• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar size sezeryandan sonra agrı kesici ne yazdı doktor. Bana antibiyotik yazmıs bir de agrı kesici. Adı voltaren sr muadil olarak da dikloran sr var. Ben doktor yazdı diye kullandım ama sımdı prospektuse emzır en anneler kullanamaz yazıyor. Psikolojim bozuldu ya Allahım deli olucam. Var mı baska kullanan

Bana da geralgine yazmış.5-6 gün kullanıp bıraktım ağrılar hafifledigi için.Antibiyotigi de 6.gubden sonra saatinde içmeyi unutmuşum 2 gün üst üste onu da bıraktım.Sadece kan ilacı içiyorum.Doktor yazmazdı bence sıkıntı olsa.Hastanede de bi ton ağrı kesici yapıyorlar iğneyle.

@Meylen in kocasından kız alınmazmış.Ben uysal dünür istiyorum bi tırstım.Nisa kuş çok güzel ama dünür den çekiniyorum yoksa size kaptırmazdım Pelocum sen hakkından gelirsin.Yokum diyorum ve yarışmadan çekiliyorum😂 😘
Hahahah bencede çekil sen girme bu toplara kocasını dionda @Meylen az cadı sanki:) ama olsun meylenle bi hukukumuz var severiz birbirimizi Üzmez beni :))))

Doğum yapalı 35 gün oldu. Sadece 8 kilo gitti. 15 gündür hiç kilo veremiyorum. 63 te kaldım gitti.
Ya ben hızlı gitmeye basladım gibi 1 ay oldu bugün benim 18 kilo verdim geçen perşembeden bugüne 2 kilo verdim haftada 2 kilo oldu.vereyim vereyim süperde sütü etkilermi diye düşünmeye başladım nettede ayda 2 kilo vermek normal diyor fazlası sütü etkiler diye okuyunca merak ettim 11 kilosu hamilelik de aldığımdı

@Meylen in kocasından kız alınmazmış.Ben uysal dünür istiyorum bi tırstım.Nisa kuş çok güzel ama dünür den çekiniyorum yoksa size kaptırmazdım Pelocum sen hakkından gelirsin.Yokum diyorum ve yarışmadan çekiliyorum😂 😘
Pelo benim kocamı tanısa oda kaçar da işte başına geleceği bilmiyo henüz canım 😁😍

Yarın ki misafirlerim için 12424246889 milyon kere oğlanın yanına gide gele yaptım ama öldüm ulan. Hem çocuklu olup hemde eski düzen gitmeye çalışmak çok zor bugün anladım. Son misafir hazırlığım olsun bı daha tövbe. Hazır biseyler alıp koyacam.
Yeni gördüm ellerine sağlık. Üzüldüm kendini yormana bebekli halinle :(

Günaydın canım nişan olabilir. Benim parça parça geldi ilk anlayamadım nişan gibi degil bildiğim açık renk akıntı sonraki gün hafif açık kahve rengine dönünce anladim. Yakındır doğumun bence :KK66:
Eh içerde büyümeyi planlamıyorsa yakın olmalı artık ☺️

benim ilk Oğlumda olmuştu. 2 aylık olmadan Bera testi var. Ondan geçti. Bu testi yaptırdınız ı?
emzik büyük rahatlık ya bu 2. Tutmuyor bay a a zorlanıyorum ben 2 yaşından sonra kullanmaya devam ederse diş ve damak yapısı bozuluyor. Onun öncesinde bir problem yaratmıyor

Haydi karamelciğim haydii tam zamanı tam zamanı şimdiii😁🥰

Bir gece ansızın doğurabilirim..
Bu kadar yürekten çağırma beni.. 😄

Benimde bu akşama misafirim var kaynanam bacıları eltileri anamlar sağolsun buzluğumu doldurdu hali hazırda kete poğaça börek sarma var yanına ya makarna salatası ya patates salatası ya tatlı yapıp veriyorum hemencik 😁😁
Ay gelenleri gidenleri doyuruyorsunuz bide 🤦🏻‍♀️ Neyse ki ucunda altın var :rolleyes: :KK22:

Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?

Mesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
Gün aşırı yıkıyorum Bi dolu Bi boş gidiyoruz canım saça şampuan vücuda haftada bir kese şampuan doğduğundan beri tırnak kesiyorum eldiven giydirmiyorum

Bizim gelenlere göre ikramlar değişiyor. Arkadaşsa mutlaka alkol içiyorlar tek çerezle bitiyor. Anneli babalı covuklularsa alo sarma börek hattından yardim alıyoruz 😁 Valla ugrasamicam zaten bakanım yok 😒
Gençler gelince bende cips çerez soğuk içecekler dayıyorum önlerine 😁 en mantıklısı başak kankim boşver

Back