• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar size sezeryandan sonra agrı kesici ne yazdı doktor. Bana antibiyotik yazmıs bir de agrı kesici. Adı voltaren sr muadil olarak da dikloran sr var. Ben doktor yazdı diye kullandım ama sımdı prospektuse emzır en anneler kullanamaz yazıyor. Psikolojim bozuldu ya Allahım deli olucam. Var mı baska kullanan
Ağır bi agri kesici oldugunu soylemisti dr onu bel agrim gecmeyince yapmislardi sanırım hastanede de ameliyat sonrasi agriyi azaltan agri kesici bu igne olarak yapıldı

Kardeşimde aptamil kullandı hem çocuk çok çabuk acıkıyordu, hemde çok gazı vardı. Similac kullanmaya başladı şimdi biraz daha iyi

Benim paşa erkek, feci gazlı. Kardeşiminki mayısta doğdu erkek kolik tanısı var. Sanırım erkekler gazlı dedikleri doğru.
Ben hipp ten çok memnunum . Ne gaz var ne kakada anormallik. Zaten hiç gaz problemimiz olmadı. Mamayı verdiğim ikinci gün farkettim bı gariplik olduğunu. Eski mamama geri döndüm. Goguslerim yara olduğu sıra çok mama vermek zorunda kalıyorum. Aptamil in de tadı daha güzel yavrum güzel bişey icsin diye aldım ama hemen pişman oldum

domestic domestic canım voltaren efsane bir ilaç. Ağrılara birebir. Bende kullandım 20 gün kadar. Tek yan etkisi aşırı iştahsızlık yaptı. Sütüm yiyemedigim için sıkıntı oldu 20 gün. Ama mecburdum 1 hafta sonra yalnız kaldim. Oğlumu beşikten alıp yatiramiyordum o ilacı almasam. Prospektus de yazani önemseme. İlaç firmalarının kendilerini garantiye almak için yazdıkları bişey. Benim ameliyatımı prof yaptı. Ve o yazdı voltareni. Ki Hacettepe tıp mezunu kadın. Ben çok güveniyorum kendisine. Boşuna canını sıkma yani

Canım doğum çok hızlıydı epizyo olmadı. Bu sefer de bir yırtılma olmuş. Yine dikiş. Batikon, ağrı kesici, antibiyotik vs. Eskiden nasıldı bilmiyorum evde doğumda falan kim nasıl dikecek. Öylece iyileşiyor demek ki.
Yırtılıyormuş öylece kalıyormuş canım benim annemin bir sürü yırtıkları var sonradan çok sıkıntı oluyor onlar ama baZı doktorlar epizypsuz güzel Doğum yaptırıyor benlm kinde de doktor baya vazelin sürdü ama yine de epizyp oldu 4 dikişim var ama bir bombelik var nohut gibi doktor iner dedi inşallh iner inmezse tekrar kesip dikecek

domestic domestic canım voltaren efsane bir ilaç. Ağrılara birebir. Bende kullandım 20 gün kadar. Tek yan etkisi aşırı iştahsızlık yaptı. Sütüm yiyemedigim için sıkıntı oldu 20 gün. Ama mecburdum 1 hafta sonra yalnız kaldim. Oğlumu beşikten alıp yatiramiyordum o ilacı almasam. Prospektus de yazani önemseme. İlaç firmalarının kendilerini garantiye almak için yazdıkları bişey. Benim ameliyatımı prof yaptı. Ve o yazdı voltareni. Ki Hacettepe tıp mezunu kadın. Ben çok güveniyorum kendisine. Boşuna canını sıkma yani
Aynı hastanede baska doktora gıden arkadasıma dikloran yazmıslar bana da voltaren yazmış ikisi muadil. İki doktor da yazdığına göre bsy olmaz diyor eşim. Simdi sen de diyince içim rahatladı bir nebze

Kizlar ya 17 günlük olduk ve 2 kere işitme testinden geçemedi kizim basina gelen varmi
benim ilk Oğlumda olmuştu. 2 aylık olmadan Bera testi var. Ondan geçti. Bu testi yaptırdınız ı?
Kizlar benim bebegim tam bir emici icinde emme olan ne varsa seviyor. Bundan dolayi ac olmasa da gogsumu emiyor uyumak icin. Emzik verince kendi kendine uyuyor besiginde. Esimde dis yapisi bozulur sagliksiz diyor. Ondan emzik.vermiyorum. Ama versemde mesela altini.degistiriken dursun diye verip isim bitince cikariyorum. Sizler veriyor musunuz Emzik
emzik büyük rahatlık ya bu 2. Tutmuyor bay a a zorlanıyorum ben 2 yaşından sonra kullanmaya devam ederse diş ve damak yapısı bozuluyor. Onun öncesinde bir problem yaratmıyor
Günaydın herkeslere..
Emin değilim ama sanki nişanım geldi benim.
Nişan olmayabilir de ama baya sümüksü sarı kıvamlı bişi. Kan yok kahverengi yok.. Akıntı mı bu..

Gece hiç uyumadım.. Çok sıcaktı. İngiltere için 38’ ne yahu!!
Bi de thunder storm oldu sabaha karşı pek severim oturdum izledim..

Şimdi size kahvelerinizi ışınlıyorum.. Afiyet olsun kardeşler 😇☕☕☕☕☕☕☕☕

Oscar ödülü almış gibi heyecanlı bi durum bence 😄
🏆
Haydi karamelciğim haydii tam zamanı tam zamanı şimdiii😁🥰

Kızlar size sezeryandan sonra agrı kesici ne yazdı doktor. Bana antibiyotik yazmıs bir de agrı kesici. Adı voltaren sr muadil olarak da dikloran sr var. Ben doktor yazdı diye kullandım ama sımdı prospektuse emzır en anneler kullanamaz yazıyor. Psikolojim bozuldu ya Allahım deli olucam. Var mı baska kullanan
Bana parol yetti canım ama ağrıyı hissettiğim an aldım. İlk zaman günde 3 sefer içtim.

Aynı hastanede baska doktora gıden arkadasıma dikloran yazmıslar bana da voltaren yazmış ikisi muadil. İki doktor da yazdığına göre bsy olmaz diyor eşim. Simdi sen de diyince içim rahatladı bir nebze
Hastanede bana da yapmışlardı kalçadan pek bir sıkıntı olmaz ama yine de ilk sütü sağ at olmazsa demişlerdi doktordan doktora değişiyor galiba kullandırma durumu pek sıkıntı olmaz bencede içini rahat tut Parol minoset advil varsa onlardan da kullanabilirsin bence canım

babyshower yaptım dünyanın elbisesi geldi hediye 🤣
şimdi altın yada para geliyo
apartmandaki komşularım bile aralarında para toplayıp çeyrek yapmışlar
elbise alsak fazla giymicek büyücek zaten işine yarar böyle dediler
en güzeli ❤️🤪
İlkinde altın yığışmıştı resmen 2. Kuzuma en yakınlar hariç pek birşey getiren olmadı 🙄

Canım ben aslında en baştan mama ver diyecektim de yanlış anlarsın belki diye demedim. Başta sarılık çıktıysa mama şart. Ben sürekli hem emzirip hem verdiğim halde bile bir buçuk ay uzadı.
Bizimde gözler halen sarı devam ediyor. Mama verirsem memeler çok fena olur benim esinde rahatlayın diye gözünün içine bakıyorum. Sağma işini de büyük oğlum sabote ediyor. Devamlı makineyi alıp oynamak istiyot. Yapma şansım yok. Anne sütü sarılığı denen şey sanıryom bizim 12 haftaya kadar bile süren varmış inş. Geçer biran önce

Aynı şey benim başıma da geldi ebe yazmış reçeteyim doktor yok diye. Ben 4 gün kullandıktan sonra farkettim doktora gittim hemen doktor da ilacı görğmce şok oldu bişey olmaz ama kullanma artık deyip toparlamaya çalıştı ama ben çok kötü oldum bi anda tansiyonum yükseldi ağladım günlerce ama tabi yanlarına bırakmadım cimere şikayet ettim ettim ve artık ne olsa iyice araştırmadan asla içmiyorum

Aynı şey benim başıma da geldi ebe yazmış reçeteyim doktor yok diye. Ben 4 gün kullandıktan sonra farkettim doktora gittim hemen doktor da ilacı görğmce şok oldu bişey olmaz ama kullanma artık deyip toparlamaya çalıştı ama ben çok kötü oldum bi anda tansiyonum yükseldi ağladım günlerce ama tabi yanlarına bırakmadım cimere şikayet ettim ettim ve artık ne olsa iyice araştırmadan asla içmiyorum
Bu ilaç mı canım dogumdan sonra mı yazdılar sana da

Back