Ben 14kg verdim özellikle bacaklarım ve popimDoğum yapan kızlar kilo durumları ne halde? Kaç kilo veriyorsunuz haftadaBirefebirece kilo vermeye devam mı durdu mu?
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 14kg verdim özellikle bacaklarım ve popimDoğum yapan kızlar kilo durumları ne halde? Kaç kilo veriyorsunuz haftadaBirefebirece kilo vermeye devam mı durdu mu?
Kız toplu gelseler ben kızları toplarım hizmet ederler Bi kerede yenilir içilir geçer gider böyle daha zor valla herşeyi geç hepsine ayrı akşamını ayırıyosunToplu gelseler ebene atlanır. Ama bı yönden de iyi olur dediğin gibi. Bıze de daha o kadar çok haber eden var ki. Böyle böyle cagiriyom buyrun gelin diye. Aşı işi cikmasaydi bu pastalarda iki gün arka arkaya kabul etmek planimdi ama denk gelmedi![]()
Kilo vermem durdu 3 hafta -10 kilo 64te çakıldımDoğum yapan kızlar kilo durumları ne halde? Kaç kilo veriyorsunuz haftadaBirefebirece kilo vermeye devam mı durdu mu?
Sanki herkes altın getiriyorAy gelenleri gidenleri doyuruyorsunuz bideNeyse ki ucunda altın var
![]()
![]()
Doğum yapan kızlar kilo durumları ne halde? Kaç kilo veriyorsunuz haftadaBirefebirece kilo vermeye devam mı durdu mu?
Hastaneden çıktıktan sonra günaşırı yıkadım canım son günler kavurucu sıcaklar var günlük şampuanla yıkıyorum.. üşenmezsem tüm vücutlarını zeytinyağıyla masajlıyorum.. prematüre oldukları için tırnakları yoktu 3 haftalıkken oğlumun tırnaklarını kestim kızımın daha tırnağı kesilecek boyuta gelmediMesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?
avent ultra airHangisi canım
Ay kıyamam yaaTürk adetleri
Valla misafir çok seviyorum yenilsin içilsin aşırı hoşuma gidiyo kajinim amma uyku daha tatlı altından bilegötüm yeni yatk gördü gece 4.30da yatıp 7de uyandım
![]()
Sen hamileyken kilo almamısın ki:)) valla gitsin süperde sütü etkilemesin11 kilo verdim canım.Sabaha 14 günlük olucaz.Hamile kaldığım kilodan 12 kg daha zayıfım çok mutluyum.Insallah hayırlisiyla emzirme dönemi bi 10 kg daha giderse super olacak ❤
HahahhaSanki herkes altın getiriyor
Kıyafet keşke de zevkli olsalar
Dayı,amca,dede,teyze,hala başka kımse altın takmadı şimdilik
Evet Doğumdan sonra yazdılar Allahtan ilk zamanlardı çocuk çok emmiyordu beni Allah korusun ufacık bebekler ne zahmetlerle dünyaya geldilerBu ilaç mı canım dogumdan sonra mı yazdılar sana da
Annem kayinvalidem gorumcelerim dayilarim altın taktı. Bu saatte nöbetteyim. Sizin orada gündüz galiba :))E kızlar kimin eşleri, kvlari,kplari altin takti doğum hediyesi olarak?
Sana mi bebege mi? Akşam 7:39 şuanAnnem kayinvalidem gorumcelerim dayilarim altın taktı. Bu saatte nöbetteyim. Sizin orada gündüz galiba :))
Yok kız bana değil bebeğe taktılar :)Sana mi bebege mi? Akşam 7:39 şuan
Durdu. 1 kilo aldım ödem değilse.Doğum yapan kızlar kilo durumları ne halde? Kaç kilo veriyorsunuz haftadaBirefebirece kilo vermeye devam mı durdu mu?
Alper düşünüyoruz canım. Aslan burcuna döndü die Leo teklifi de geldi malum yurtdışı falan ama çift isim istemiyoduk pek. BakalımCanım oğlunun adını ne koyacaksin? Kesin demişsindir defalarca ama gözüme ilişmedi pardon
Biiippppp cevap veriyorumMesajlara yetişemiyorum kaç gündür okuyamadım.Denk gelenleri ve genelde son sayfaları okuyabiliyorum.Sorularima geciyorum.Bebisleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz canımlar?Sampuan sabun kullaniyor musunuz?Yıkadıktan sonra vücuduna bişey sürüyor musunuz?10-15 günlük bebelerin tırnaklarını kestiniz mi?