2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ya kızlar lohusa terlemesi midir nedir gerçekten uyuyamıyorum terden. evde ne cam açtırıyorlar ne açık giydiriyorlar sinirlerim bozuldu. sabah akşam ter döküyorum ki gördüğünüz üzere sıcaktan uyuyamadım normal mi bu ya? bide kv yanımda hep, sezaryen olduğum için oturup kalkmam zor oluyor bebeği yatağına koyup almaya bile eğilemiyorum canım yanıyor bebeği ben çok giydirme taraftarı değilim açıkçası ama işte kv ilgilendiği için sürekli alt üst takım giydiriyor ve kollar hep uzun, delircem. çocuğun yüzü isilik, saçları hep emzirirken ıslak ıslak oluyor ben mi abartıyorum anlamadım ya herkes her şey normalmiş sadece ben aşırı sıcaklıyormuşum gibi davranıyor sinir oldum.

Senin doktor benim ikizlerden birininin pırtlarını duysa, ettiği hipokrattan utanır 14 günlüğüz çocuğun bariz gaz sıkıntoso var

Saat 4 den beri uyutmaya çalışıyorum emdikçe beni parmak uçlarımdan çekildiğimi düşünüyorum
:))) bizimki bu gece iyidi şükür eşimle nöbetleşe kalkıyoruz ben emzirip yattım o uyuttu şimdi ben kalktım emzirdim ama uyumadı daha bakınıyor

Hiç sağmadım şükocum sağolsun aldırtmadı bile bana sağma makinası şimdilik ihtiyaç yok gibi kuzum
bende hiç mama vermedim sağmadımda ondan merak ettim
şimdi burda diyolar ya doymuyo şu kadar cc kendi sütüm şu kadar mama veriyom falan diye
biz ne kadar verdiğimizi bilmiyoz ondan
cahillik forever

hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim 7/24 klima açık salondada yatak odasındada doktora sordum 25 derece olsun dedi ev bide hep zıbınla duruyo öyle olduğu halde isilik oldu senin çocuğu düşünemiyorum
bence isiliğin sıcakla falan ilgisi yok ya geçiremedim ben bi türlü doğduğundan beri

Kızlar selam. Hiç okuyamıyorum artık. Benim bebe tam bir kucak çocuğu. Uykuları ve beslenmesi düzensiz. Uykusunda sürekli ıkınıyor bacaklarını karnına çekiyor inliyor. Doktora sordum mekanik gaz çıkar damlaya gerek yok dedi. Gazı olduğu için bazen saat başı bazen 2 saatte 1 bazende 20dk sonraemmek istiyor fazla emdiği içinde sürekli kusuyor. Bu kısır döngüyle kafayı yemek üzereyim. Artık bugün emzik verip 2 saat emzirmeiçin oyalamaya çalışacağım. Yalnız benimki biberonu alırken bile (dr brown yavaş akışlı) bazen öğürüyor. Hangi markadan mennunsunuz.

Birde gaz ilacı nekullanıyorsunuz doktora sormadan vericem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…