Geçmiş olsun, en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım. Allah yardımcınız olsun.Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, en kısa zamanda güzel haberler alırsınız umarım. Allah yardımcınız olsun.Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Şifa Allah’tandır dualarımız sizinle geçmiş olsun inşallahMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
İnşallah canım vallahi yüzdük yüzdük sonuna geldik nerdeyse sorun olmasın istiyorum bende..Benim de o civarlardaydı hep sadece beyaz ekmek un ve şekeri kesmiştim her gün yoğurt süt içiyordum son zamanlara doğru düştü artık tatlıyı yiyorum mesela artık siz dikkat edin eninde sonunda düşer inşallah
Allah acil şifalar versin kalbinizi ferah tutun inşallah kolayca tedavi olur anneniz bebişiniz de ona çok moral olur emin olunMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Artık geceleri uyuyamadığımız için herhalde gündüzleri mi uyuyoruzKızlar bugün kimse uyanamadı mı yoksa herkes hastaneye gitti doğum da mı neler yapıyorsunuz
Bence herkes dogurmayi bekliyor Son eksikleri hallediyor ya da heyecandan ne yapacağını bilmiyor şahsen ben öyleyimKızlar bugün kimse uyanamadı mı yoksa herkes hastaneye gitti doğum da mı neler yapıyorsunuz
Bilemiyorum ama ben gündüz uykusundan nefret eden biriyim z*mbi gibi geziyorum ortalıktaArtık geceleri uyuyamadığımız için herhalde gündüzleri mi uyuyoruz
Al benden de o kadar sözde çantalar hazır ama düşündükçe eksik birşeyler çıkıyorBence herkes dogurmayi bekliyor Son eksikleri hallediyor ya da heyecandan ne yapacağını bilmiyor şahsen ben öyleyim
Gündüz bile uyku yok , bebekler gelince de hiç uyku olmayacak kanımcaArtık geceleri uyuyamadığımız için herhalde gündüzleri mi uyuyoruz
Çok geçmiş olsun güzelim Allah yardımcınız olsun inş şifa versinMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Allah acil şifalar versin canım benimMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Dualarimdasiniz Allahım şifalar versin iyi olacağına inanıyorum sizde inanın. Moral çok önemli.Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Tüm hastalara acil şifalar versin Allah cok gecmiş olsun canımMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Ben bayılırımBilemiyorum ama ben gündüz uykusundan nefret eden biriyim z*mbi gibi geziyorum ortalıkta
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah sağlıklı güzel emen güzel uyuyan bebekler olurlarGündüz bile uyku yok , bebekler gelince de hiç uyku olmayacak kanımca
Gecen kontrolumde doktorum uykusuz günlere hazır olun dedi. Benim kızçe gazlıymis ultrasonda bak bagirsaklarina gaz bunlar dedi Çocuğum sagolsun bu konuda bana çekmişGündüz bile uyku yok , bebekler gelince de hiç uyku olmayacak kanımca
Geçmiş olsun canim, Allah yardımcınız olsunMaalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için
Hahaha aynen öyle sabaha kadar bacak ağrısı bilmem nesi derken gündüz anca uyuyorum benArtık geceleri uyuyamadığımız için herhalde gündüzleri mi uyuyoruz
Allahtan acil şifalar diliyorum. Mertim için okuduğum şifa duasından annecine de okucam. inşallah iyi olacak canım. Tedavisini olacak iyileşek güzel annen.Maalesef kötü çıktı kızlartşk ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için