• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Yarin sabah doguma giricem. Kocamla küstük konusmuyoruz🙄 Beni sinir etti. Yatagimin yanina park yatagi getirmistik onun da yanına bebek odasina aldigimiz sifonyeri koymustum. Buna ne gerek var ihtiyacin olmayacak belki vs diye isime karisti, tartistik. Zaten yuzu gulmuyo garip bi gergin soguk gibi delimidir nedir!

Yarin sabah doguma giricem. Kocamla küstük konusmuyoruz🙄 Beni sinir etti. Yatagimin yanina park yatagi getirmistik onun da yanına bebek odasina aldigimiz sifonyeri koymustum. Buna ne gerek var ihtiyacin olmayacak belki vs diye isime karisti, tartistik. Zaten yuzu gulmuyo garip bi gergin soguk gibi delimidir nedir!
Tam ise yaracaklari zaman bu erkeklere bı şeyler olur zaten🫣 şaka bı yana oda gergin stresli canım sen doğuma gideceksin diye 🙂 bizde doğuma gitmeden iki gün önce kavga etmeye başladık eve geldiğim günde devam etti dedim lohusa sen misin ben miyim 😁

Tam ise yaracaklari zaman bu erkeklere bı şeyler olur zaten🫣 şaka bı yana oda gergin stresli canım sen doğuma gideceksin diye 🙂 bizde doğuma gitmeden iki gün önce kavga etmeye başladık eve geldiğim günde devam etti dedim lohusa sen misin ben miyim 😁
Aman yok hic ben doguma gitcem diye onun gergin oldugunu dusunmuyorum. Tam bir basak erkegidir oyle duygusal adam degil. Erkek bebegi mi kiskanio ya da duzeni bozulacak beyfendinin ona mi stres yapio anlamadim. Yuzu gulmuo.

Benim var sezaryen skarı dediler. Küçülecek mi diye bekliyorum. Bebeğe bakmaktan kendime bakamadım doktora da bir daha gidemedim. İstmosel diğer adı, yara iyileştirmesi iyi değilmiş vücudumun ondan olmuş.
Ya geçmiş olsun size de. Ben de internette bu şekilde yazılanları gördüm. Peki kendiliğinden geçen bir şey miymiş bi şey dediler mi?

Ben de 6 tane vuruldum şimdiye kadar çok yoğun değil de azalmıştı sonra arttı 2 gündür. Ben lohusa pedi ya da bezi de kullanmıyorum. Dikişim çok olduğu için doktor ped nemli bırakır dikişlerin kurumaz pamuklu ütülenmiş bez koy dedi. Eşimin atletleri ve çarşaflardan bez yaptım 🤦🏼‍♀️😅 ona rağmen çıkacak kadar olmuyor.
Ben gece pedi koyuyorum sezeryan yerine değmiyor bu arada korse aldım medikal malzeme satan yerde denedim aynısını hepdiburadadan aldım korseyi taktım kanama durdu demiştim geldi aşırı sıkmasam da işe yaradı bu arada tayt gibi ama aşırı sıkı olmayan toparlayıcı kullanmış arkadaş evde vardı onu giydim zorlamadı

Canım biz aşırı hassasız onlarsa aynı gibi görünsede onlar da strese giriyor ben paspası düzgün sermedi diye demediğimi bırakmadım en son paspası balkondan atacaktım durdum yani aşırı tepkisel alıngan olabiliyoruz inan heyecan stres bir düz mantık olmalarından onlara da hak vermek lazım küs girme doğuma bizim bebek odaya götürülmüş babasına göstermişler eşim çıkmadı diye bebeği gözü görmemiş hatta gelenler ne oldu rengin atmış demişler bana bir şey olacak diye ameliyathane kapısında beklemiş

Back