• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    93
kolay değil canım stres yapma desem de olmuyor biliyorum. eşimde yeniden protein kaçağı çıktı nakilden sonra aklım çıktı 24 saatliğin sonucu gelene kadar o kadar gerildim ki anlatamam. ama sakın olmaya çalış inşallah gazdır. Ya da iyi huylu birsrydir
Sakin olmaya çalışıyorum kaç gündür ama beynim de durdu işte. Mantıklı düşünemiyorum😕

Ben de 36 hafta oldum, 3300 gram su an. 2.5 hafta önde. 2 haftada 700 gram almış. 6 şubat a kadar ne olur bilemiyorum, 17 18 gün var daha. Ultrason cihazlarının yanılma payı da var. Destina hanımda da oyle olmuş ya. O sebeple cok risk almak da istemiyorum. Ama yine de içim rahat etsin diye perinatologa da görünmek istiyorum. Ultrason cihazı 2022 model imiş. Bakalım o ne diyecek. O da bana sizin doktorun dedigini soylemisti. Onda dogurmayacagimi bildigi halde bana bebegin buyuk normal için kendini yıpratma demişti 1 ay evvel. Hatta onun makinesinde gecen ay daha büyük çıkmıştı, kendi doktorumda daha kucuk çıkmıştı boy kilosu. Heyecan yaptım ya konuştukça 😅🥲😂
İlk çocuğum da iriydi 500 gram yanılma payı var dediler doğumdan bir gün önce ölcülen kiloda doğdu 4520 gram sezeryan oldu hiç yanılmadı bu seferde 2 hafta önden gidiyor çarşamba yine gıtcem bakalım ne diyecek bizim böbrek genişleme si var bebekte o yüzden 37 38 de alacağiz dedi ama son dönemde çok fazla iri bebek olduğunu da söyledi doktorum iri olması genetik bencede

Sakin olmaya çalışıyorum kaç gündür ama beynim de durdu işte. Mantıklı düşünemiyorum😕
sonuç gelene kadar sakin olmaya çalış canım stres yapma. kötü hissetmedim ben yaa. Her ne kadar mantığı önemsesem de sezgilerimin de çıktığı çoktur. inşallah iyi gelecek sonuçlar.

Şeninde şu zamanına gelmesi çok kötü olmuş 😔 hiç böyle bir bilgim yok ama inşallah hayırlı haberler alırsınız korktuğunuz hiçbirşey çıkmaz

:( ama işte doktor tahminen yazmış:( inş öyle bir şeydir de direkt yazınca da ihtimal kuvvetli geldi. Kolonoskopi yapılacak yarın sonucu hemen çıkmaz stresle bekliyorum
Yani bi umut mu bilmem ama kitlesinin sonuçları temiz çıkan bu sekılde 3 kişi tanıyorum genetik önemli bu çeşit hastalıklarda genlerinizde var mu

Sormayın kızlar haftaya bilet alacaktık gelecekti yanıma. Son bir iki haftadır da hiç yapamdıgım şekilde kırıp geçiyordum o da hiç yapmadığı şekilde alttan alıyordu beni. Kendime nasıl kızıyorum :( kendimden ziyade onu düşünüyorum aklı bende kalacak gelemezse eğer

Annemın tomografi sonucunda kalın bagırsagında 7 cmlik kalınlaşma çıktı radyolog doktor parantez içinde kolon ca? yazmış canım çok sıkkın. Kolonoskopi ile kesin tanı konulacak. Ama doktorları bildiğim kadarıyla az çok tahminleri doğru çıkıyor kolay kolay öyle yazmaz bir hekim. Ama işte insanın başına gelince hep umutlu tarafından bakmak istiyor. Var mı böyle biri duyup bildiğiniz yanlış öngörü olan ?
Canım çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle sorunsuz çıkacak kolonoskopi. Bazı doktorlar direk akıllarına gelen en kötü olasılığı yazıyorlar o sebeple içini ferah tut. Allahın izniyle önemsiz bir şey çıkacak.

Ayaklarda ki ödem nasıl geçti sizde kızlar?

Sen aya girdikçe iyice sorunlarım arttı...

Seker için insülin baslicaz dedi doktorum😩😩 son 1 ay kalmış emin de olamıyorum açıkçası...
Canım şekerin kac cıkıyor da insulıne baslayacak

Annemın tomografi sonucunda kalın bagırsagında 7 cmlik kalınlaşma çıktı radyolog doktor parantez içinde kolon ca? yazmış canım çok sıkkın. Kolonoskopi ile kesin tanı konulacak. Ama doktorları bildiğim kadarıyla az çok tahminleri doğru çıkıyor kolay kolay öyle yazmaz bir hekim. Ama işte insanın başına gelince hep umutlu tarafından bakmak istiyor. Var mı böyle biri duyup bildiğiniz yanlış öngörü olan ?
Canım cokk gecmis olsun, insallah temiz güzel sonuclar alırsınız 🙏🌸

Geçmiş olsun. İyi düşünelim iyi olsun. Ne zaman kolonoskopi olacak?

Sormayın kızlar haftaya bilet alacaktık gelecekti yanıma. Son bir iki haftadır da hiç yapamdıgım şekilde kırıp geçiyordum o da hiç yapmadığı şekilde alttan alıyordu beni. Kendime nasıl kızıyorum :( kendimden ziyade onu düşünüyorum aklı bende kalacak gelemezse eğer
ayyy canım benim nasıl pişmanlık hissediyorsun. Ilık duş al kötü enerjileri atarsın üzerinden. sonuç temiz gelsin diye dua edelim. çok pozitif ol. 🙏🙏🙏

Tokluktan ziyade benim doktorum sabah açlığa takılıyor, insulinden hiç korkma canım, ben de kullanıyorum, etkisi oluyor baya .
Son 1 ay kala kullanmak konusunda kararsız kaldım.. suyu vs iyi çok şükür ama emin olamadım 😔

Senin nasıl şekerin? Düştü mü?

lights lights cok geçmiş olsun canım , geçen yıl Ekimde babam teşhis aldı o günu hatırlamak istemiyorum kolonoskopi sonrası doktor beni yanına çağırıp babanız kolon kanseri onkoloji cerrahı bulmanız gerekiyor demişti.. kitle vardı benim babamda.bizde genetik bağırsak hastalıkları.ulseratif kolit hastası olduğum için izmirin iyi doktorlarindan birinde takipliyim. hemen onu aradım. tomografi ile başka yerlere sıçrama var mı diye bakıldı acil ameliyat ile kitle temizlendi 1.evre çıktı babamın onkoloji takipli ilerliyor şuan.hic korkmayın diyemem ama şu bir gerçek Erken teşhis Hayat kurtarır. o kadar iyi doktorlar var ki ülke olarak çok şanslıyız.. anneniz için dua edicem.Rabbim sizede güç versin ki dimdik yanında durabilin anneciğinizin🙏🏻

Back