Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sağmadım şükocum sağolsun aldırtmadı bile bana sağma makinası şimdilik ihtiyaç yok gibi kuzumpeki sağdın mı hiç
Olabilir, benimkinde önerilen 5 damlaİnternette 20 damla yazıyor damlasına markasına göre mi değişiyor acaba
Senin doktor benim ikizlerden birininin pırtlarını duysa, ettiği hipokrattan utanırKizlar gaz damlasindan bahsetmişsiniz ama benim doktor birsey vermedi hatta hiç bir şeyi kırma ye herşeyden ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz bakteri yoktur dedi 1 ay sonra gaz varsa diyet başlarız ne yer ne yemezsin dedi sizin 1 ayınız doldi mu ki
:))) bizimki bu gece iyidi şükür eşimle nöbetleşe kalkıyoruz ben emzirip yattım o uyuttu şimdi ben kalktım emzirdim ama uyumadı daha bakınıyorSaat 4 den beri uyutmaya çalışıyorumemdikçe beni parmak uçlarımdan çekildiğimi düşünüyorum
![]()
Meme olmadan asla uyumuyor bizim ki:))) bizimki bu gece iyidi şükür eşimle nöbetleşe kalkıyoruz ben emzirip yattım o uyuttu şimdi ben kalktım emzirdim ama uyumadı daha bakınıyor
bende hiç mama vermedim sağmadımda ondan merak ettimHiç sağmadım şükocum sağolsun aldırtmadı bile bana sağma makinası şimdilik ihtiyaç yok gibi kuzum
hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim 7/24 klima açık salondada yatak odasındada doktora sordum 25 derece olsun dedi ev bide hep zıbınla duruyo öyle olduğu halde isilik oldu senin çocuğu düşünemiyorumya kızlar lohusa terlemesi midir nedir gerçekten uyuyamıyorum terden. evde ne cam açtırıyorlar ne açık giydiriyorlar sinirlerim bozuldu. sabah akşam ter döküyorum ki gördüğünüz üzere sıcaktan uyuyamadım normal mi bu ya? bide kv yanımda hep, sezaryen olduğum için oturup kalkmam zor oluyor bebeği yatağına koyup almaya bile eğilemiyorum canım yanıyor bebeği ben çok giydirme taraftarı değilim açıkçası ama işte kv ilgilendiği için sürekli alt üst takım giydiriyor ve kollar hep uzun, delircem. çocuğun yüzü isilik, saçları hep emzirirken ıslak ıslak oluyor ben mi abartıyorum anlamadım ya herkes her şey normalmiş sadece ben aşırı sıcaklıyormuşum gibi davranıyor sinir oldum.
3ten beri mızmız bizimki derin uyuyamadı bi türlü habire ık mık edip duruyoSelam gececiler![]()
Cok tatlisin nisos, bebislerinizin cildi soyuluyo gibi olanlar varmi dr kuru cilt demişti 1 ay olacak hala derisi kavliyor zeytinyağı toparliyo birax sonts yine ayni
benimkininde öyleydi doktor losyon sür dedi sürdüm geçtiCok tatlisin nisos, bebislerinizin cildi soyuluyo gibi olanlar varmi dr kuru cilt demişti 1 ay olacak hala derisi kavliyor zeytinyağı toparliyo birax sonts yine ayni
Banada almak isterseniz bioderma atopik dermatit yazdi ama almadik sen ne kullanmistin canimbenimkininde öyleydi doktor losyon sür dedi sürdüm geçti
Senin doktor benim ikizlerden birininin pırtlarını duysa, ettiği hipokrattan utanır![]()
14 günlüğüz çocuğun bariz gaz sıkıntoso var