• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
SİNSİ doğumu bile hakettik daha ne olsun. Hareketleri azaldı bayaa eskisine göre biraz korkuyorum yalan yok. Sürekli bi takipteyim.
Canım senin diğerlerinden fazla sıcaklaman normal. Hormonlar tavan sonuçta menopozlular gibisindir. Ama halk arasında varya lohusa minnacık rüzgardan bile hastalık kapar inancı. Bence yanlış ama anlatamazsın. Bebişte bizim kızdaki isilik tamamen sıcakla alakalıydı 2 battaniye filan örtüyolardı. Doktor kızınca accık açtılar geçti valla hemen. Bu arada emzirirken bi kat soy. ELini filan açmak lazım hep
Bende 39+5te doğurdum pek erken sayılmaz canım oda zorlamayla doğdu hanım kız 😁
Evet baya azalıyor son hafta yerleri kalmıyo dana oluyorlar🙄 ama gelmiyorlar 🤦🏼‍♀️

ya kızlar lohusa terlemesi midir nedir gerçekten uyuyamıyorum terden. evde ne cam açtırıyorlar ne açık giydiriyorlar sinirlerim bozuldu. sabah akşam ter döküyorum ki gördüğünüz üzere sıcaktan uyuyamadım normal mi bu ya? bide kv yanımda hep, sezaryen olduğum için oturup kalkmam zor oluyor bebeği yatağına koyup almaya bile eğilemiyorum canım yanıyor bebeği ben çok giydirme taraftarı değilim açıkçası ama işte kv ilgilendiği için sürekli alt üst takım giydiriyor ve kollar hep uzun, delircem. çocuğun yüzü isilik, saçları hep emzirirken ıslak ıslak oluyor ben mi abartıyorum anlamadım ya herkes her şey normalmiş sadece ben aşırı sıcaklıyormuşum gibi davranıyor sinir oldum.
İzmir
ya kızlar lohusa terlemesi midir nedir gerçekten uyuyamıyorum terden. evde ne cam açtırıyorlar ne açık giydiriyorlar sinirlerim bozuldu. sabah akşam ter döküyorum ki gördüğünüz üzere sıcaktan uyuyamadım normal mi bu ya? bide kv yanımda hep, sezaryen olduğum için oturup kalkmam zor oluyor bebeği yatağına koyup almaya bile eğilemiyorum canım yanıyor bebeği ben çok giydirme taraftarı değilim açıkçası ama işte kv ilgilendiği için sürekli alt üst takım giydiriyor ve kollar hep uzun, delircem. çocuğun yüzü isilik, saçları hep emzirirken ıslak ıslak oluyor ben mi abartıyorum anlamadım ya herkes her şey normalmiş sadece ben aşırı sıcaklıyormuşum gibi davranıyor sinir oldum.
Sana sıcak olması çok normal nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben bir tek citcitli bady ile yaptırıyorum oğlumu ki evde klima açık niye öyle sardılar ki sizi bide sen lohusasin emzirirken de deli terliyoruz sen bı cam aç bişey olmaz cereyan yapmasın yeter

Günaydın hanımlar:KK25:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕 emzirme ve kilo aldırmaya çalışmakla bir de oğlumla ve bebekle yeni düzene alışmaya çalışıyorum. Memede uyuyan yatağa yatınca ağlayan sabaha kadar orda kamp kuran anasını zombiye çeviren güzel kızıma selamlar :KK66: bu arada @ZehranurHifa Tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün yavruşun :KK66: darısı doğumu bekleyen arkadaşlara. Şunu söyleyebilirim her bebeğin gelişimi farklı oğlum bir hafta erken doğmasına ragmen güçlüydü. Emmesi kuvveyliydi. Kızım bir hafta daha geç doğdu daha erken dogsa cok daha sıkıntılı olurmus. O yuzden gelişimi bazı bebekler icin 40+ lari bile bulabilirmis onu anladim. Bir de bir sey sormak istiyorum normal doğum yapan arkadaşlar antibiyotik kullandınız mi? Bana dr yazmamış..

Saglikla buyusun kizin insallah ❤ bu memede uyuma olayi hepimizi pert ediyor sanirim 😂 hakkimizda hayirlisi... bana doktor antibiyotik yazmadi canim cok sukur bi sıkıntımda olmadi

Kızlar selam. Hiç okuyamıyorum artık. Benim bebe tam bir kucak çocuğu. Uykuları ve beslenmesi düzensiz. Uykusunda sürekli ıkınıyor bacaklarını karnına çekiyor inliyor. Doktora sordum mekanik gaz çıkar damlaya gerek yok dedi. Gazı olduğu için bazen saat başı bazen 2 saatte 1 bazende 20dk sonraemmek istiyor fazla emdiği içinde sürekli kusuyor. Bu kısır döngüyle kafayı yemek üzereyim. Artık bugün emzik verip 2 saat emzirmeiçin oyalamaya çalışacağım. Yalnız benimki biberonu alırken bile (dr brown yavaş akışlı) bazen öğürüyor. Hangi markadan mennunsunuz.

Birde gaz ilacı nekullanıyorsunuz doktora sormadan vericem artık
Ben dun ikindi aksam verdim gaz damlasi bu gece 2 saate bir uyandi emdi 27 gunluguz ilk defa gece uyudu gazdan ikinip duruyormus cocuk uyuyomiyormus bunu anladim surekli meme emiyor yatagina koyunca uyaniyor agliyordu direndim ama gaz damlasini verince cocukda rahatladi bende sabaha kadar birtlayip durdu damlanin ismi sab simplex

Benim iç kısımlar agrıyor canım ama sızlayan dıs kısım sanki. Kontrolde bir sorun yok demişti ama o zaman bu sızı yoktu.Saglık ocagına topuk kanı için gittiğimde sordum. Kesinin basında ve ucunda sızı olabilir oralar daha yogun kas dokusu içeriyor ve iyileşmeye oradan baslıyor dedi hemsire ama bilemedim. Acaba tekrar doktoruma mı gıtsem diye dusundum ama o kadar yogun ki randevusu yok ve gıdersem muhtemelen 3 saat beklerim ki bu imkansız iki bebeyle.İnşallah ölmem 🤭Sezeryan sırasında da böyle demiştim o geldi aklıma 🤭Uykusuzluk beni yine sacmalattı mı ne 😂
Aynı ben korkma ben mesajlarım doktorumla normalmiş benim birde sol da içten ceviz kadar sertlik var

Kızlar selam. Hiç okuyamıyorum artık. Benim bebe tam bir kucak çocuğu. Uykuları ve beslenmesi düzensiz. Uykusunda sürekli ıkınıyor bacaklarını karnına çekiyor inliyor. Doktora sordum mekanik gaz çıkar damlaya gerek yok dedi. Gazı olduğu için bazen saat başı bazen 2 saatte 1 bazende 20dk sonraemmek istiyor fazla emdiği içinde sürekli kusuyor. Bu kısır döngüyle kafayı yemek üzereyim. Artık bugün emzik verip 2 saat emzirmeiçin oyalamaya çalışacağım. Yalnız benimki biberonu alırken bile (dr brown yavaş akışlı) bazen öğürüyor. Hangi markadan mennunsunuz.

Benim 2 gün gazı oldu dün bugün yok şükür ama internetten damla sipariş ettim hepsiburadan nurse harveys bitkisel gaz giderici damla araştırdım kullananlar memnun

Benim iç kısımlar agrıyor canım ama sızlayan dıs kısım sanki. Kontrolde bir sorun yok demişti ama o zaman bu sızı yoktu.Saglık ocagına topuk kanı için gittiğimde sordum. Kesinin basında ve ucunda sızı olabilir oralar daha yogun kas dokusu içeriyor ve iyileşmeye oradan baslıyor dedi hemsire ama bilemedim. Acaba tekrar doktoruma mı gıtsem diye dusundum ama o kadar yogun ki randevusu yok ve gıdersem muhtemelen 3 saat beklerim ki bu imkansız iki bebeyle.İnşallah ölmem 🤭Sezeryan sırasında da böyle demiştim o geldi aklıma 🤭Uykusuzluk beni yine sacmalattı mı ne 😂
Dikiş yerinde kızarma vs yoksa sıkıntı yoktur bence canım benim de bi tuhaf ağrısı sızısı ama kaç kat doku iyileşmeye çalışıyor normaldir diyorum hep 🙈 her gün duş alıp kesi yerini temiz tutarsan bir sıkıntı olmaz bence canım
2 çocukla çok zor olur o kadar sıra beklemen 😞

Ben de sormadan aldım. Artık gazlı bebe konusunda azcık deneyimliyim. Zinco bize iyi geldi. Denersin diğerlerinden. Oğlumda biogaia kullanmıştık. Ve kesinlikle oyala 2-3 saatli emzir. Böyle yapınca benimki gayet güzel uyuyor. Zırt pırt emince önceki içtiği de yaramıyor. Kusuyor.

Back