• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
YAaa bu yenmez mi zaten annesi. İnsan çıldırır buna😂😂 Bu arada emzik candır. Kızımda kullandım. Oğlumda da kullanacam inşallah alırsa🙏 Compeng Kızım nuk emziği filan tutmamıştı ilk başta. Bebedorun ucuz bi emziğini tuttu alışınca da hepiciğini aldı.
İçimden çıktı içime sokasım var 😍😁

Bebeğine gaz damlası kullanan var mı canimlar?Dün bizim Dr yazdı.Ne olduğunu bilmiyorum.Esim alacak biraz sonra önereceğiniz varsa onu alsin

@Meylen @bskscl @Akilvar kızlar bebekleriniz hangi emziği emiyor acil yardım? Mamajoo marka almıstım emmiyor atıyor sürekli meme istiyor emmesi beni mutlu ediyor ama sakinlesmek icin de memeye muhtac
Canım benim chiccoyu güzel tuttu ama aventi daha çok sevdi aventle devam şu ayıcıklı olan anne memesine benzeyen

kızlar neler gaz yapıyo neler yapmıyo kafamda deli sorular 🙄
annem bezelye yapmış yedim ama korka korka
rezene içiyom kimyon atıyom yediğim yemeklere gaz sıkıntımız olmadı şükür şimdiye kadar ama ne yersem olur falan bilemedim

Kuru fasulye,nohut,mercimek,süt,sütle yapılan tatlilar.Benim bildiklerim

Dün yarım saat yürüdüm ama hızlı değil. Zayıflamaktan çok önceden yürüyüş yaptığım için. Ruhuma iyi geldi. Bebikto göbüşte değil evde. Değişik de geldi. Ancak vücudum tam iyileşmemiş. 40 bitsin daha iyi olacak galiba.
Emziriyoruz ya onun da etkisi var insan yoruluyor beden bildiğin motor gibi çalışıyor 7/24 üretim yani :) kolay değil

Kızlar gaz damlasını hangi saatlerde kaç damla kullanıyorsunuz
Bu saatlerde veriyorum 2 gündür. 5 damla.
Bebeğine gaz damlası kullanan var mı canimlar?Dün bizim Dr yazdı.Ne olduğunu bilmiyorum.Esim alacak biraz sonra önereceğiniz varsa onu alsin
Bio gaia kullanıyorum 2 gündür. Dün faydasını gördüm bugün nasıl olacak bakalım

Back