Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimden çıktı içime sokasım varYAaa bu yenmez mi zaten annesi. İnsan çıldırır bunaBu arada emzik candır. Kızımda kullandım. Oğlumda da kullanacam inşallah alırsa
Compeng Kızım nuk emziği filan tutmamıştı ilk başta. Bebedorun ucuz bi emziğini tuttu alışınca da hepiciğini aldı.
Ah sıkamıyorum mıncıklayamıyorum biraz byüseYe annesi durduğun kabahattttttt![]()
Canım benim chiccoyu güzel tuttu ama aventi daha çok sevdi aventle devam şu ayıcıklı olan anne memesine benzeyen
Ovol var mi Türkiye de? Altan ustten birakiyor benimkiBebeğine gaz damlası kullanan var mı canimlar?Dün bizim Dr yazdı.Ne olduğunu bilmiyorum.Esim alacak biraz sonra önereceğiniz varsa onu alsin
kızlar neler gaz yapıyo neler yapmıyo kafamda deli sorular
annem bezelye yapmış yedim ama korka korka
rezene içiyom kimyon atıyom yediğim yemeklere gaz sıkıntımız olmadı şükür şimdiye kadar ama ne yersem olur falan bilemedim
Bana bakklkkkk hanımmmmm o bebe kertme bikereee geçkaldın
Benımkı karşımda öyle uyumuş ki şimdi öpüp öpüp uyandırasım ,yanaklarını sıkasım varAh sıkamıyorum mıncıklayamıyorum biraz byüse![]()
gaz yapanlar mı bunlarKuru fasulye,nohut,mercimek,süt,sütle yapılan tatlilar.Benim bildiklerim
Emziriyoruz ya onun da etkisi var insan yoruluyor beden bildiğin motor gibi çalışıyor 7/24 üretim yani :) kolay değilDün yarım saat yürüdüm ama hızlı değil. Zayıflamaktan çok önceden yürüyüş yaptığım için. Ruhuma iyi geldi. Bebikto göbüşte değil evde. Değişik de geldi. Ancak vücudum tam iyileşmemiş. 40 bitsin daha iyi olacak galiba.
Aynen ya uyusun diye bekliyorum uyuyunca da özlüyorumBenımkı karşımda öyle uyumuş ki şimdi öpüp öpüp uyandırasım ,yanaklarını sıkasım var
Seni doğurmuşsun bu aradamaşallah nisaya
Maşallah yarabbim
Bu saatlerde veriyorum 2 gündür. 5 damla.Kızlar gaz damlasını hangi saatlerde kaç damla kullanıyorsunuz
Bio gaia kullanıyorum 2 gündür. Dün faydasını gördüm bugün nasıl olacak bakalımBebeğine gaz damlası kullanan var mı canimlar?Dün bizim Dr yazdı.Ne olduğunu bilmiyorum.Esim alacak biraz sonra önereceğiniz varsa onu alsin
İnternette 20 damla yazıyor damlasına markasına göre mi değişiyor acabaBu saatlerde veriyorum 2 gündür. 5 damla.
Bio gaia kullanıyorum 2 gündür. Dün faydasını gördüm bugün nasıl olacak bakalım
Amin canım hepsini korusun RabbimMaşallah yarabbimNazarlardan korusun Allahım seni
sevalcim sen hiç mama verdin mi senin kızaAmin canım hepsini korusun Rabbim![]()
Yok kuzum vermedim memiklerle devamsevalcim sen hiç mama verdin mi senin kıza