2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

6 günlük olduk
Bu aylarda uyku eğitimi olmuyor canım. Bazı yöntemlere gore 4. Ayda, bazı yöntemlere gore 6. Ayda başlıyor . Ufak tefek kendin teknikler geliştirebilirsin ama onların da alışkanlık oluşturması zor.

Bu aylarda uyku düzeni bile çok.degisken. üç gün harikayken 10 gün kabusa dönebiliyor. Büyüme ataklarında özellikle her şey çok değişebiliyor. Düzen müzen bazen hak getiriyor. O yüzden çok kasmamak lazim. Ilk 3 ay bebek ne derse nasıl huzurlu hissederse öyle davranmak lazim. Dünyaya alışıyorlar dertleri büyük

Uslu bebekler iyidir ama. Onların bile düzeni zamanla bozulabilir. Kolik bebekse, gazliysa ya da mizac olarak huysuzsa ne yaparsan yap 4 aya kadar düzen oturtamazsin. Asla sallamam dediğin çocuğu bir bakmışsın ki çarşafla salıyorsun:))

Evet cnm kulağında sarı akıntı geliyo uyurken sesleri sıçraması mi yoksa anı hareket de mi sıçramasını kastediyorsun
Mesela yatağına yaklaştığında yeri saklanınca bazen sıçrar ama seslere cok tepkisi yok
Gecen uyurken bilerek kaşığı tabağa sert çarptım o sese sıçradı sizin işitme testini cocuk doktoru mu yapiyo bizde genç bir hemşire yapiyo
Benimkide gecemedi dokor hic ugrasmayalim 1 aylik olunca getirin bakalim dedi cuma goturecegiz kulagi duyuyor sesden cok aliyor uyurken hep siçriyor sizinkide duyuyorsa sorun yoktur su vardir kulaginda

Bu yana gel canım. Bitmiyor o sayfalar
Okurken bir seylere cevap yazasim geliyo
Yazamadan telefon elimden gidiyor. Hep yapılacak bir iş oluyor

Bebeğine gore değişiyor. Kizimda gaz problemi yoktu. Her şeyi yedim, hiçbir şeyden. Kendimi sakınmadım. Hiç sknti olmadı

Bunda şimdilik.dikkat ediyorum ama olacağı varsa oluyor ona eminim. Gazlı bebek anne ne yerse yesin ne sakınırsa sakınsın yine gazlı yine gazlı

Kizlar gaz damlasindan bahsetmişsiniz ama benim doktor birsey vermedi hatta hiç bir şeyi kırma ye herşeyden ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz bakteri yoktur dedi 1 ay sonra gaz varsa diyet başlarız ne yer ne yemezsin dedi sizin 1 ayınız doldi mu ki

Evet canım ani bebek ölümlerinden koruyomuş bende makale okumuştum ve emzikli bebeler çok tatlı bence
Ya demek doğruymuş ablamda bizim ybü hemşiresi de emzik aklandı artık demişti
Deniz de emiyo ama hep değil bazen iştahlı emiyo bazen öğürüyo
Ama ben ısrar edicem çünkü bayılıyorum emzikli bebeye

Odyolog sanırım onlar yapıyor işitme testini.

Bir sıkıntı yoksa niye damla yazsın ki. Her şeyden yiyebilirsin tabi. Olacaksa 15 günlük veya 3 haftalıkken daha belirgin başlıyor. Sancısı olsa bilirsin zaten. Bu akşam 9'dan beri uğraştırıyor benimki

4200 şu an kilosu 2 numara çok büyük gelmedi

Yaninda bazen yuksek sesle ablasina sesleniyorum ozaman sicriyor tepki veriyor hastanede kimin yaptigini gormedim sezeryanli oldugum icin ertesi gun sabah esim goturdu yaptirdi sonrasinda cocuk doktoru geldi 1 ay sonra getirin tekrar yapilsin dedi kbb polikilinigine yapildigini biliyorum testin

Benimkide aynı işine gelince tutuyo bazen öğürüyo bazen atıyo
Valla bende bayılıyorum şükocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…