kaç günlük oldunuz canım
ben 25 günlükten beri uyku eğitimi demiyimde bişeyler yapmaya çalıştım kıza oldu galiba
dün akşam 7 buçukta uyudu şimdi kalktı
ki emiyo şuan belki yine geri uyucak
uyumasa bile aldım ben uykumu
Valla yalan olmasın 10-15 tl bişeydi sanırım. Ben bir de 3 e bölüyorum birtanesiniİlk defa duydum sizden. Kaç kuruş o 10 su ?
Saol canım çok teşekkürlerGözünaydin canm.Allah analı babalı büyütsün.
Benimkide gecemedi dokor hic ugrasmayalim 1 aylik olunca getirin bakalim dedi cuma goturecegiz kulagi duyuyor sesden cok aliyor uyurken hep siçriyor sizinkide duyuyorsa sorun yoktur su vardir kulaginda
Kaç gündür biriken sayfaları okuyucam diye helak oldum ama yok olmuyor ben okudukça sayfalar artıyor pes ettimZaten olaylara da aşırı Fransız’ım bebişlerin kırkı çıktı ben daha ilk defa parmaklanmanın derdindeyim Doğuranların gözü aydın darısı başımıza amiinnn
kızlar neler gaz yapıyo neler yapmıyo kafamda deli sorular
annem bezelye yapmış yedim ama korka korka
rezene içiyom kimyon atıyom yediğim yemeklere gaz sıkıntımız olmadı şükür şimdiye kadar ama ne yersem olur falan bilemedim
Ya demek doğruymuş ablamda bizim ybü hemşiresi de emzik aklandı artık demiştiEvet canım ani bebek ölümlerinden koruyomuş bende makale okumuştum ve emzikli bebeler çok tatlı bence
Sen kokoşmusun yaaa
Odyolog sanırım onlar yapıyor işitme testini.Evet cnm kulağında sarı akıntı geliyo uyurken sesleri sıçraması mi yoksa anı hareket de mi sıçramasını kastediyorsun
Mesela yatağına yaklaştığında yeri saklanınca bazen sıçrar ama seslere cok tepkisi yok
Gecen uyurken bilerek kaşığı tabağa sert çarptım o sese sıçradı sizin işitme testini cocuk doktoru mu yapiyo bizde genç bir hemşire yapiyo
peki sağdın mı hiçYok kuzum vermedim memiklerle devam
Bir sıkıntı yoksa niye damla yazsın ki. Her şeyden yiyebilirsin tabi. Olacaksa 15 günlük veya 3 haftalıkken daha belirgin başlıyor. Sancısı olsa bilirsin zaten. Bu akşam 9'dan beri uğraştırıyor benimkiKizlar gaz damlasindan bahsetmişsiniz ama benim doktor birsey vermedi hatta hiç bir şeyi kırma ye herşeyden ilk 1 ay bebeklerde gaz olmaz bakteri yoktur dedi 1 ay sonra gaz varsa diyet başlarız ne yer ne yemezsin dedi sizin 1 ayınız doldi mu ki
4200 şu an kilosu 2 numara çok büyük gelmediBende yaa
Kazasız alırsam zafer nidaları atıyorum evde :)
Valla erkek bebe zormuş bence
2 numara için erken sanki bize
Kaç kilo seninki şu an?
Alt açma örtüsünü ikiye bölmeyi akıl etti annem sağolsun baya iyi fikirmiş :) zaten küçücük dötleri var
İşin kötü tarafı tertemiz siliyorum tam bezi yerleştiriyorum ve tam o zaman ateşliyor zamanlaması şaşmıyorBenimki kiz ama benimdr ustumun kaka oldugu zamanlar oldu
Ben 8 saatte 1 veriyorum 0.25-0.50 ml veriyorumKızlar gaz damlasını hangi saatlerde kaç damla kullanıyorsunuz
Yaninda bazen yuksek sesle ablasina sesleniyorum ozaman sicriyor tepki veriyor hastanede kimin yaptigini gormedim sezeryanli oldugum icin ertesi gun sabah esim goturdu yaptirdi sonrasinda cocuk doktoru geldi 1 ay sonra getirin tekrar yapilsin dedi kbb polikilinigine yapildigini biliyorum testinEvet cnm kulağında sarı akıntı geliyo uyurken sesleri sıçraması mi yoksa anı hareket de mi sıçramasını kastediyorsun
Mesela yatağına yaklaştığında yeri saklanınca bazen sıçrar ama seslere cok tepkisi yok
Gecen uyurken bilerek kaşığı tabağa sert çarptım o sese sıçradı sizin işitme testini cocuk doktoru mu yapiyo bizde genç bir hemşire yapiyo
Benimkide aynı işine gelince tutuyo bazen öğürüyo bazen atıyoYa demek doğruymuş ablamda bizim ybü hemşiresi de emzik aklandı artık demişti
Deniz de emiyo ama hep değil bazen iştahlı emiyo bazen öğürüyo
Ama ben ısrar edicem çünkü bayılıyorum emzikli bebeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?