• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İmdaaaaat diye bağırmak istiyorum . Bu nasıl bı aşı böyle yaaa melek gibi çocuğu ne hale getirdi. Çıldıracam. Dün öğleden sonra 4 den beri ikimiz de çok perişan haldeyiz. Bayılmak üzereyim cidden hiç enerjim kalmadi. Eşim avutmaya çalışıyor içerde ağlama sesi geldikçe benim de aglayasim geliyor.

İmdaaaaat diye bağırmak istiyorum . Bu nasıl bı aşı böyle yaaa melek gibi çocuğu ne hale getirdi. Çıldıracam. Dün öğleden sonra 4 den beri ikimiz de çok perişan haldeyiz. Bayılmak üzereyim cidden hiç enerjim kalmadi. Eşim avutmaya çalışıyor içerde ağlama sesi geldikçe benim de aglayasim geliyor.
Canım ateş yaptı mı? Ben 2. ay aşısını sakin geçirdik gibi hatırlıyorum. 2 kol bir bacak mıydı? Banyo yaptırmıyorsun.
Ama işte aşı yeri ağrıyordur. Şu şuruptan verebilirsin gibi bir şey söylediler mi? Neyseki geçici bir şey bu huzursuzluk.

YAaa bu yenmez mi zaten annesi. İnsan çıldırır buna😂😂 Bu arada emzik candır. Kızımda kullandım. Oğlumda da kullanacam inşallah alırsa🙏 Compeng Kızım nuk emziği filan tutmamıştı ilk başta. Bebedorun ucuz bi emziğini tuttu alışınca da hepiciğini aldı.

Sağol canım buna da bakayım bir

😍

İki üç saat ık mık etmeden uyumuyorlar canım😑 kıvranıp duruyorlar ya

Ben ne zaman uyanırlarsa o zaman besliyorum canım saat ayarını nasıl yapacağız 🙄

Ooo alt değiştirme serdiğini halde günde iki üç yaşıyoruz bunu😅
Doktora dedim 3 saatten önce acıkırsa ne yapayim,oyala dedi 🙊

Kizlar benim bebegim tam bir emici icinde emme olan ne varsa seviyor. Bundan dolayi ac olmasa da gogsumu emiyor uyumak icin. Emzik verince kendi kendine uyuyor besiginde. Esimde dis yapisi bozulur sagliksiz diyor. Ondan emzik.vermiyorum. Ama versemde mesela altini.degistiriken dursun diye verip isim bitince cikariyorum. Sizler veriyor musunuz Emzik
ben tutsun istiyorum ama bir iki mincirip bırakıyo

allaahhh yerim ya maşallah nisa kuşa 🧿
kuzum bu sıcakta uzun kollu giydiriyosun isilik olmuyo mu ?
ben zıbından başka bişey giydirmiyorum ama doğduğundan beri isilikten kurtulamadık 😱😢
haftaya kontrolümüz geçmezse krem falan mı veriyo doktor napıcaksa çözsün şunu valla üzülüyorum kızın suratı minik minik isilik dolu 😢

kıyamam yaa😢

Bende de var bitane emici kuvvet 😁 Yatağına koydugumda uyumuyorsa veriyorum emziği ağzına. Gerçi düşürüp düşürüp düştü diye ağlıyor 🤦‍♀️ derin uykuya geçince kendi cikariyor ağzından. Ver gitsin yaa, burjuva düşüncesi emzik vermeme olayı. Hepimiz emdik
Aynen ya. Hatta kayinvalidem de verme verme dedi ben de sen vermedin mi coxuklarina dedim.Verdim ee ben neden vermiyorum dedim😀iyi sen.bilirsin dedi

Canım ateş yaptı mı? Ben 2. ay aşısını sakin geçirdik gibi hatırlıyorum. 2 kol bir bacak mıydı? Banyo yaptırmıyorsun.
Ama işte aşı yeri ağrıyordur. Şu şuruptan verebilirsin gibi bir şey söylediler mi? Neyseki geçici bir şey bu huzursuzluk.
Ateş yapmadı. İki bacak bir kol. Calpol verdim iki kere ama biraz uyumaya çalışıyor yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor. Ki daha önce böyle ağlayarak uyandığını hiç görmedim. Ağrısı mi var anlamıyorum. Kucağıma alıyorum ağzını yüzüme değdirerek biraz uyuyor sonra bı daha uyanıyor. Derin uykuya dalamiyor yavrum. Kolumda derman kalmadı. Memeler yine acimaya başladı. İki üç gün huzursuzluk olur demişti. Bı an evvel bitse ya. Melek gibiydi kuzum. Çok üzülüyorum.

kızlar neler gaz yapıyo neler yapmıyo kafamda deli sorular 🙄
annem bezelye yapmış yedim ama korka korka
rezene içiyom kimyon atıyom yediğim yemeklere gaz sıkıntımız olmadı şükür şimdiye kadar ama ne yersem olur falan bilemedim

allaahhh yerim ya maşallah nisa kuşa 🧿
kuzum bu sıcakta uzun kollu giydiriyosun isilik olmuyo mu ?
ben zıbından başka bişey giydirmiyorum ama doğduğundan beri isilikten kurtulamadık 😱😢
haftaya kontrolümüz geçmezse krem falan mı veriyo doktor napıcaksa çözsün şunu valla üzülüyorum kızın suratı minik minik isilik dolu 😢
Kuzum banyo yaptı bugün bide bizim ev çok serin oluyo hemen morarıyo banyo yaptığı gün o yüzden uzun kolluyla duruyoruz normalde zıbınla yatıyorum ama isilik hiç olmadı
Öpüyoruz seni ❤️

Back