Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ACiLKızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı
ACiLKızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı
bana da bu güncelleme geldi 3-4 gündür. gece 4 gibi wc ye kalkıyorum sonra uyku yok sabah işe geldim basımı zor tutuyorum. son 3 gün diye diye geçiriyorum.
Acil yazınca doguma gidiyorsun diye okuyomaya başladım :) demir ,dvit magnezyum gibi takviyelerse ordaki doktora yazdırabilirsin ya da ücretiyle alabilirsin aynı ilaçları.
bana da bu güncelleme geldi 3-4 gündür. gece 4 gibi wc ye kalkıyorum sonra uyku yok sabah işe geldim basımı zor tutuyorum. son 3 gün diye diye geçiriyorum.
Hanımlar, gebelikte genital siğil problemi yaşayan var mı? Çevresinde yada kendisinde daha önce olmayıp gebelikte çıkan var mı? Tedavisi nedir yakılması ve dondurulması gebelikte uygun mudur? Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?