• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    94
❗ACiL❗Kızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı

❗ACiL❗Kızlar ben ilaçlarımı evde unutmuşum doğumu başka şehirde yapacağım. İlaç yerine parayla alınan vitaminlerden alsam diye düşündüm ama doğum için az bir zaman kaldı tavsiyeniz var mı
Unuttuğunuz ilaçlar ne ilacı doğum yapacagınız hastanedeki doktorunuza danısın mutlaka bilgi verin

Acil yazınca doguma gidiyorsun diye okuyomaya başladım :) demir ,dvit magnezyum gibi takviyelerse ordaki doktora yazdırabilirsin ya da ücretiyle alabilirsin aynı ilaçları.

Hanımlar, gebelikte genital siğil problemi yaşayan var mı? Çevresinde yada kendisinde daha önce olmayıp gebelikte çıkan var mı? Tedavisi nedir yakılması ve dondurulması gebelikte uygun mudur? Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Back