Bizde de meme problem. İlk aldığında hele çok acıtıyor. Sanki ağzına damağına masaj yapıyor memeyle. Bir an evvel yoluna girse iyi olur.Durum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz
Doğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
Maşallah supanallah Kızlar çok güzel doğurmuşsunuz. Bundan sonrası da çok güzel geçsin diye umuyorumCanlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Ooo pahalı demiş cnm biz daya geçen hafta aldık eltim için 35 TL falandı neyse iyi gelsin de parası mühim değileşin sormuş medikalciye 60 tl dedi
sezeryan sonrası korse yazıyodu üstünde
yarın hastane için dışarı çıkıcaz kendim bakıp alıcam
yarın takmaya başlıcam artık 18. günümüz
doktorum 15 günden sonra tak demişti
zaten anca geçiyo dikiş ağrılarım
alsamda takamazdım heralde
@Binnurcel1
Asmde verilen dvitlerde metilpraben var diye biliyorum ben başka kullanıyorum arştır istersenBizde de meme problem. İlk aldığında hele çok acıtıyor. Sanki ağzına damağına masaj yapıyor memeyle. Bir an evvel yoluna girse iyi olur.
Bugün sağlık ocağına topuk kanı verdik.
D vitamini verdi. Hemen mi başlıyoruz? 15 günlükken mi bilemedim. Sen başladın mı?
Kilolar da öyle kolay gidecek gibi durmuyor. Tatlı, dondurma, komposto yiyorum diye. Normal bi korse giyiyor bebe yağı sürüyorum ama 0 göbek biri değildim zaten. Normale gelse yeter.
Hastanede kendi dr kontrolün ne zaman olacak? Bizim pzt. Senin 4 Temmuz benim 5 Temmuz ondan sordum.
Bizimki gazlı da biraz. Seninkinde var mı? Acaba ondan mı memeden alınca çığlık atıyor dersin?
Neyseki geçecek bu günler. Kokuları sağ olsun
Bana bir şey demedi canım ama bugun 38 haftalık olduk tam bırakmaya karar verdım.Kendisi gelsin cok istiyorum. Belki 16sından önce gelir.Kızımda sezeryan olacagı belli değildi 36da bırakmıştık 4 5 gün sonra gelmişti.Mecbur sezeryan olucam sımdı ama diyorum ya dogum gunune mudahale etmek hiç içime sinmiyor. Kaderiyle oynamıs gibi hissediyorum. Kendisi gelsin diye dua ediyorum tabi saglıkla36da bıraktırdı bana doktorum canım 38+3e tarih verdi sezeryan için
ama bizim zilli 37+3te geldi
Keşke dediğim değil de iyi ki dediğim iki şey var biri kesinlikle sağma makinası ikincisi saç düzleştiriciKızlar hastane çantasına keşke koysaydım dediğiniz birsey oldu mu?
Benim yeni baslayinca bir de son haftalara girince acaba kanala mi iniyo diye dusundum. Cumartesi randevum var bakalim artik.Bahsettiğin ağrıları uzun süredir hergün yaşıyorum canım
Deneyeyim bunuGazlı bebek öyle çok rahat ediyor. Oğlan hep öyle uyurdu. Yastık olmadan yüzünü bir tarafa döndürürsün. Uyur mışıl mışıl.. Hatta biraz daha sonra karnının altında bir yastık olacak şekilde de uyur.
Sordum bebek decathlon dan almış canım. Baya olmuş ama.Canım sana zahmet bi öğreniver markasını nereden aldığını bizde faydalanalım yap bi güzellik
İnşallah kuzumgeçer canım alışır hiç merak etme
inşallah benimde şuan en sinir olduğum göbeğim
En baştan beri böyle canım emzik vermendede meme ucumla oynayıp emiyoduKızlar benimde içerde parça kalmıştı doktor göbeği açtı alkollü pamukla kalanı temizledi, tekrar alkollü pamukla sildi duş aldır dedi. Hatta 4-5 gü sızıntı seklinde hafif kanama oldu ama duş aldırdık sorun olmadı şükür
Biberon yda emzik veriyorsan ondandır geceleri eşim biberonla anne sütü veriyor benimkide damak arasında eziyor meme ucumu biberen ağzı sanıyor
Canım sağlık ocağında topuk kanı verdiğimde devit veriyorlardı almadım çünkü evde sürüsüne bereket var hastanedeki doktora dün gittik eskiden 15 gün bekleyin derdik ama şimdi başlayabilirsin dedi hocam Bi kaç gün daha beklesem dedim çok küçük kıyamadım olur dedi 10 günlük olsun başlicam canımBizde de meme problem. İlk aldığında hele çok acıtıyor. Sanki ağzına damağına masaj yapıyor memeyle. Bir an evvel yoluna girse iyi olur.
Bugün sağlık ocağına topuk kanı verdik.
D vitamini verdi. Hemen mi başlıyoruz? 15 günlükken mi bilemedim. Sen başladın mı?
Kilolar da öyle kolay gidecek gibi durmuyor. Tatlı, dondurma, komposto yiyorum diye. Normal bi korse giyiyor bebe yağı sürüyorum ama 0 göbek biri değildim zaten. Normale gelse yeter.
Hastanede kendi dr kontrolün ne zaman olacak? Bizim pzt. Senin 4 Temmuz benim 5 Temmuz ondan sordum.
Bizimki gazlı da biraz. Seninkinde var mı? Acaba ondan mı memeden alınca çığlık atıyor dersin?
Neyseki geçecek bu günler. Kokuları sağ olsun
Maşallah size canım biz 19 günlük oldular hala uykusuz takılıyoruzKızlar ne zormuş 2ç kez ameliyat olmak. 2. Kez duble anne olmak.3 gündür 0 uyku
Gebeyken çatlak hiç görünmüyordu canım doğurunca fark ettim. O kadar sadece o da beyaz beyaz. Benim göbek deliğim siyahlaştı o geçer mi acaba zamanla. Kanamam az da olsa devam ediyor ağrım yok şükür canım.Haklısın hem yaz hem emzirme zorlayıcı olur korse konusunda
Çatlakların tamamı mı okadardı yoksa iyileşmeler oldu mu canım birde kanama ve ağrıların ne durumda
Canım inşallah sağlıkla gelsin yanına. Sıcak kompres yağ bıkmadan sağ canım sütün zamanla çoğalacak benimde ilk hafta hiç gelmemişti sütüm. Bol su içYok canım küveze aldılar 7-10 gün kalacak Doğum sırasında ciğerindeki suyu atamamış şimdi onu temizlemeye uğraşıyorlar..
bol dua istiyorum..
Sütüm baştan az da olda bi kaç çay kaşığı geliyordu şimdi gelmiyor lütfen yazın bana ne yapmam lazım.. sağıyorum göğsümün ucunda damla kalıyor o kadar..
E bebektekini bende düşünüyorum canım ne zaman gidebilirim bakalımKızlar korseyi doktora sordum bende kullanabilir miyim diye kullan ama terletmesin dikişlerin atar dedi balenli korseler takabilcdğimi sanmıyorum yamuna falan medicallerdekilerde çok lastik lastik Bi halta yaramaz gibi owli diye Bi korse var e bebekte onu mu alsam diye düşünüyorum
Bana bir iki gün daha bekleyelim dedi çocuk dru. O ıslaklık kurumazsa ilaç sürelim demişti canımGünaydın kızlar dün bebişimin bezini açtım bide ne göreyim tata tatammmm göbüşü düşmüş ama dibi daha ıslak sulu gibi henüz 1 gün dahamı beklesem acaba banyo için kıyamıyorum minnağıma
Oyy maşallah sanaDoğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
21. Günden bildiriyorum sabahlara kadar uyku yok. Sürekli meme, alt değiştirme. Neyseki memeler iyi durumda. Bende birde iki bebe koro halinde başlıyorlar ağlamaya. Birini bırakıp birini alıyorum yetemiyorum sankiDurum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz
Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah. Sana da geçmiş olsunCanlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
İyi ki doğduuunn evlatlarımız gibi yengeç olan analarGünaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk
Günaydınnnn bugün benim doğumgünüm oğlum gelmeden 1 yaş daha yaşlandım ☺☺ Ama içim hala o gülüşünü kaybetmeyen çocuk
Yengeç mi olur aslan mı belli değil benimki :))İyi ki doğduuunn evlatlarımız gibi yengeç olan analaryengecim yengecsin
Kuzum bizim 51. Gün bugün. Başta da gaz yoktu şimdide binde bir oluyor. Uykuda ikişer üçer saatlik ama gündüz uyanık kalma süresi arttı. Mesela artık konuşulmasını istiyor. Gülüyor falan. Kaka önceden günde 6-7 kez olurdu o biraz düzene girdi yoğun olarak bı gündüz bı gece yapıyor. Arada da belki bir kez kakali bez oluyor. Öyle çok büyük değişimler olmadı ama kilo boy olarak birden atak oldu birinci aydan sonraBirefebirece canım senin 40 çıktı mı? Bizim 33 gün oldu bugün merak ediyorum 40 çıksın hersey düzene girecek diyorlar değişiklik oldu mu?
Geceleri 2 gogsunude emziriyomusun canim benimki 1,5 saat suruyo aralari 5 dk emip uyumaya devam ediyor ih mihh miril miril bi uyku halidurum bildirimi
17. günümüz
geceleri 3 saatte bir emmeye kalkıyoruz
sabah 8 dedi mi ayaktayız
anne kahvaltı yapıp duş alana kadar babayla fingirdeşmeler cilveler
11de duş sonra uyku emişme uyku emişmebütüngünümüz böyle geçiyo
memeler alıştı artık
karnımda daha az acıyo
bugün biraz ütü yaptım banyo dolabını falan düzelttim
aylarca yatınca ev dandini olmuş baya annem ettafı temizliyodu haftalık ama tabi dolap içleri ellenmiyodu bayadır
eski halime dönebilmek çok güzel merkez
kızımlada alıştık iyice birbirimize
göbek mayalı hamur kıvamında hala
kiloda eksi sekiz
Canim o en buyuk yalan o vaadlere hic inanma 40 i ciksin 3 ay gecsin 6 ay olsun yaşı gelsin derken buyuyup kendi duzenlerini kuruyorlar isteBirefebirece canım senin 40 çıktı mı? Bizim 33 gün oldu bugün merak ediyorum 40 çıksın hersey düzene girecek diyorlar değişiklik oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?