2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
C Cheerful teacher canim o cok riskli Allah korusun bebek kayıplarına sebep olabiliyor tamamen yüzüstü yatirma yinede sen bilirsin yan yatirmak en dogrusu ama hep ayni yonde yatmamali

C Cheerful teacher canim o cok riskli Allah korusun bebek kayıplarına sebep olabiliyor tamamen yüzüstü yatirma yinede sen bilirsin yan yatirmak en dogrusu ama hep ayni yonde yatmamali
Denedim sadece gaz cıkarırken yapayım dıye ama agzını yataga yapıstırıyor yok gece uykusunda yatırmam zatrn canım ama gunduz de yatırmam agzını yumuluyor hemen yan yatırma devam

Meme uçlarından ilk kızımda çok çektiğim için ben gün aşırı yaklaşık 10 gündür lansinoh krem kullanıyorum ve çatlaklar gitti uçları yumuşadı. Dilerim ayni şeyleri yaşamam :) çünkü kanla karışık emzirdiğimi biliyorum

Sen uyurken ışığı açık bırakıyor musun canım. Benimki çok kusuyor hemen gorebileyim diye ışık açık uyuyoruz. Yanlış mı yapıyorum ki. 21 günlük olduk bugün

Sen uyurken ışığı açık bırakıyor musun canım. Benimki çok kusuyor hemen gorebileyim diye ışık açık uyuyoruz. Yanlış mı yapıyorum ki. 21 günlük olduk bugün
Beşiğin yanındaki abajuru açıyorum üstüne de siyah t-shirt koyuyorum abajurun çok aydınlık olmuyor ama ben yüzünü net goruyorum canım. Tamamen karanlık asla olmaz bence de kusar falan biz alıştık loş isikla uyumaya

Ben de kızımda abajura ince battaniyesini atmıstım gece. Bir baktım yanık kokuyor battaniye yanmış Allahtan alev alev tutusmamıs dikkat et canım

Canım o doymayı bilmiyodur bende senın gibi 90ml verdım bebek uyumadı hazımsızlıktan bence 30 ver emzik falan ver oyala sürekli aranıyordur o normal .hazımsızlıktan uyuyamazda

Gözün aydın canım saglıkla hayırla buyut oğlusunu

Memeler iyiyse büyük nimet canım gerçekten çok şükür ben emzirmekten nefret ettim doğum sancısı dikiş acısı koymadı bu kadar

Benimkiler kafayı dik tutabiliyor, rahatlıkla yüzü burnu açıkta kalıyor. Zaten ben değil o tercih ederse öyle uyuyor. Oğlan daha ziyade öyle uyurdu. Bu beybi ise yan daha çok seviyor.

Bende sanırım fazla besliyorum o sebeple rahat uyumuyor
Aynı hatayı yaptım 50ml süt içti baktım hala istiyo gibi birde 25ml mama verdim uyudu bende buna dayanarak .gecesinde 90ml mama verdim içti uyuyamadı zorlandı annem hazımsızlıktan deyince anladım haklıymıs . Dikkat etmekte fayda var canım

Kızlar yenidoğan çekimi yaptıran yada yaptıracak olan var mı acaba süresi kısıtlı 10 en fazla 15 gün içinde yapılmalı diyorlar
kimler hangi fotografçıyla nekadara anlaştı fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…