2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oyy masallah danacigina ❤❤ ömrü uzun olsun

Canim 2 hafta bekledim ben o yuzden icinde kalan parcada düşünce yikadik

Canım sana zahmet bi öğreniver markasını nereden aldığını bizde faydalanalım yap bi güzellik

Bence normal dogumun avantajlarinda biri de gobegin cabuk gitmesi ve topralanmasi ondan da baya bir gitmistir

Hadi bakalım bol bol giden kiloların olsun başak kankim benimki genel huysuz ses umurunda değil de memelerden ayrılınca çığlıkta çığlık cazgır

Bahsettiğin ağrıları uzun süredir hergün yaşıyorum canım

durum bildirimi
17. günümüz
geceleri 3 saatte bir emmeye kalkıyoruz
sabah 8 dedi mi ayaktayız
anne kahvaltı yapıp duş alana kadar babayla fingirdeşmeler cilveler
11de duş sonra uyku emişme uyku emişme bütüngünümüz böyle geçiyo
memeler alıştı artık
karnımda daha az acıyo
bugün biraz ütü yaptım banyo dolabını falan düzelttim
aylarca yatınca ev dandini olmuş baya annem ettafı temizliyodu haftalık ama tabi dolap içleri ellenmiyodu bayadır
eski halime dönebilmek çok güzel merkez
kızımlada alıştık iyice birbirimize
göbek mayalı hamur kıvamında hala
kiloda eksi sekiz

gözün aydın canım
çok şükür

Günaydın uykusuz geceden daha şimdi uyudu
Al bendende okadaf gece 11de başlıyoruz sabah 7/8e kadar gözler faltaşı gibi açık ve gaz sancılıyız

Oy Maşallah pamuğaömrü bahtı kendi gibi güzel olsun ins.

Geçmiş olsun kızlar, sağlıkla büyüsün bebişler

Ay benimde memeler alışsın artık litfen geçer diyolar da benim kız sağolsun damağıyla eziyo inşallah şu göbeklikler gitsin

Canim 2 hafta bekledim ben o yuzden icinde kalan parcada düşünce yikadik
Ay o parçada mı düşecek engel olamıyorum annem tutturdu göbeği düştü hadi yıkayalım diye bugün duruyorum yarın yıkanacak büyük ihtimal
Kızlar benimde içerde parça kalmıştı doktor göbeği açtı alkollü pamukla kalanı temizledi, tekrar alkollü pamukla sildi duş aldır dedi. Hatta 4-5 gü sızıntı seklinde hafif kanama oldu ama duş aldırdık sorun olmadı şükür

Ay benimde memeler alışsın artık litfen geçer diyolar da benim kız sağolsun damağıyla eziyo inşallah şu göbeklikler gitsin
Biberon yda emzik veriyorsan ondandır geceleri eşim biberonla anne sütü veriyor benimkide damak arasında eziyor meme ucumu biberen ağzı sanıyor

Ayy nasıl bu kadar zaman bulabilşyorsun ben kahvaltımı bilr 1de yapabildim ev işi hak getire. Başından ayrılamıyorum bugün yine 3-4 kaşık dolusu kustu

Canım sana zahmet bi öğreniver markasını nereden aldığını bizde faydalanalım yap bi güzellik
Cnm medikalcilerde sarılıyor o dediği kuşak hatta bel fıtığı hastaları için dersen çırt çırtlı anlarlar ve verirler onlar sana evet 30 40 TL birşey çok pahalı değil.

Cnm medikalcilerde sarılıyor o dediği kuşak hatta bel fıtığı hastaları için dersen çırt çırtlı anlarlar ve verirler onlar sana evet 30 40 TL birşey çok pahalı değil.
eşin sormuş medikalciye 60 tl dedi
sezeryan sonrası korse yazıyodu üstünde
yarın hastane için dışarı çıkıcaz kendim bakıp alıcam
yarın takmaya başlıcam artık 18. günümüz
doktorum 15 günden sonra tak demişti
zaten anca geçiyo dikiş ağrılarım
alsamda takamazdım heralde
B Binnurcel1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…