Oyy masallah danacigina ❤❤ ömrü uzun olsunCanlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Canim 2 hafta bekledim ben o yuzden icinde kalan parcada düşünce yikadikGünaydın kızlar dün bebişimin bezini açtım bide ne göreyim tata tatammmm göbüşü düşmüş ama dibi daha ıslak sulu gibi henüz 1 gün dahamı beklesem acaba banyo için kıyamıyorum minnağıma
Canım sana zahmet bi öğreniver markasını nereden aldığını bizde faydalanalım yap bi güzellikValla hayatim inan markasını bilmiyorum. Eşim sporda takardı o daha iyi anlıyor bu işlerden. En iyisi bu basak senin için dedi. Cidden de göbeğim çok çok az kaldı. Çok da terletiyor. Kusak gibi boyle. Tek tarafinda cirt cirt var. Hem ucuz hem kullanışlı bisey
Bence normal dogumun avantajlarinda biri de gobegin cabuk gitmesi ve topralanmasi ondan da baya bir gitmistirValla hayatim inan markasını bilmiyorum. Eşim sporda takardı o daha iyi anlıyor bu işlerden. En iyisi bu basak senin için dedi. Cidden de göbeğim çok çok az kaldı. Çok da terletiyor. Kusak gibi boyle. Tek tarafinda cirt cirt var. Hem ucuz hem kullanışlı bisey
Hadi bakalım bol bol giden kiloların olsun başak kankimBenim koala da memeye bayılıyor canım. Daha doğrusu emmeye bayılıyor. Beni bırakıyor emzik emiyor ondan sıkılıyor elini emiyorUykusu fena degil. Gurultuye ve isiga cok alisti top patlasa uyanmiyor. Tartilmiyorum totem yaptim
Biz de durumlar böyle Seval kankim ❤❤❤
Canım sana zahmet bi öğreniver markasını nereden aldığını bizde faydalanalım yap bi güzellik
Ay o parçada mı düşecek engel olamıyorum annem tutturdu göbeği düştü hadi yıkayalım diye bugün duruyorum yarın yıkanacak büyük ihtimalCanim 2 hafta bekledim ben o yuzden icinde kalan parcada düşünce yikadik
Bahsettiğin ağrıları uzun süredir hergün yaşıyorum canımKizlar benim boyle karnimin alt tarafina ara ara sanci giriyor. Sonra vajinamin yan tarafindaki kemikler baya agrimaya basladi Belime de agri giriyor. Kasilma sanci nasil bir sey hic anlamiyorum ne cahil ciktim ben. Acaba kanala mi girmeye calisiyor pazartesi kontorlde henuz kanala girmemisti.
durum bildirimiDurum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz
gözün aydın canımCanlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
36da bıraktırdı bana doktorum canım 38+3e tarih verdi sezeryan içinKızlar sezeryan olacagı onceden belli olup progestan kullananlar kullanmayı ne zaman bıraktılar
Al bendende okadaf gece 11de başlıyoruz sabah 7/8e kadar gözler faltaşı gibi açık ve gaz sancılıyızGünaydın uykusuz geceden daha şimdi uyudu
Oy Maşallah pamuğaömrü bahtı kendi gibi güzel olsun ins.
Canlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Ay benimde memeler alışsın artık litfendurum bildirimi
17. günümüz
geceleri 3 saatte bir emmeye kalkıyoruz
sabah 8 dedi mi ayaktayız
anne kahvaltı yapıp duş alana kadar babayla fingirdeşmeler cilveler
11de duş sonra uyku emişme uyku emişmebütüngünümüz böyle geçiyo
memeler alıştı artık
karnımda daha az acıyo
bugün biraz ütü yaptım banyo dolabını falan düzelttim
aylarca yatınca ev dandini olmuş baya annem ettafı temizliyodu haftalık ama tabi dolap içleri ellenmiyodu bayadır
eski halime dönebilmek çok güzel merkez
kızımlada alıştık iyice birbirimize
göbek mayalı hamur kıvamında hala
kiloda eksi sekiz
Allahım nasıl güzel bir bebek maşallah sağlıkla büyüt inşallahDoğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
Canim 2 hafta bekledim ben o yuzden icinde kalan parcada düşünce yikadik
Kızlar benimde içerde parça kalmıştı doktor göbeği açtı alkollü pamukla kalanı temizledi, tekrar alkollü pamukla sildi duş aldır dedi. Hatta 4-5 gü sızıntı seklinde hafif kanama oldu ama duş aldırdık sorun olmadı şükürAy o parçada mı düşecek engel olamıyorum annem tutturdu göbeği düştü hadi yıkayalım diye bugün duruyorum yarın yıkanacak büyük ihtimal
Biberon yda emzik veriyorsan ondandır geceleri eşim biberonla anne sütü veriyor benimkide damak arasında eziyor meme ucumu biberen ağzı sanıyorAy benimde memeler alışsın artık litfengeçer diyolar da benim kız sağolsun damağıyla eziyo inşallah şu göbeklikler gitsin
durum bildirimi
17. günümüz
geceleri 3 saatte bir emmeye kalkıyoruz
sabah 8 dedi mi ayaktayız
anne kahvaltı yapıp duş alana kadar babayla fingirdeşmeler cilveler
11de duş sonra uyku emişme uyku emişmebütüngünümüz böyle geçiyo
memeler alıştı artık
karnımda daha az acıyo
bugün biraz ütü yaptım banyo dolabını falan düzelttim
aylarca yatınca ev dandini olmuş baya annem ettafı temizliyodu haftalık ama tabi dolap içleri ellenmiyodu bayadır
eski halime dönebilmek çok güzel merkez
kızımlada alıştık iyice birbirimize
göbek mayalı hamur kıvamında hala
kiloda eksi sekiz
geçer canım alışır hiç merak etmeAy benimde memeler alışsın artık litfengeçer diyolar da benim kız sağolsun damağıyla eziyo inşallah şu göbeklikler gitsin
Cnm medikalcilerde sarılıyor o dediği kuşak hatta bel fıtığı hastaları için dersen çırt çırtlı anlarlar ve verirler onlar sana evet 30 40 TL birşey çok pahalı değil.Canım sana zahmet bi öğreniver markasını nereden aldığını bizde faydalanalım yap bi güzellik
eşin sormuş medikalciye 60 tl dediCnm medikalcilerde sarılıyor o dediği kuşak hatta bel fıtığı hastaları için dersen çırt çırtlı anlarlar ve verirler onlar sana evet 30 40 TL birşey çok pahalı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?