2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gazlı bebek öyle çok rahat ediyor. Oğlan hep öyle uyurdu. Yastık olmadan yüzünü bir tarafa döndürürsün. Uyur mışıl mışıl.. Hatta biraz daha sonra karnının altında bir yastık olacak şekilde de uyur.
C Cheerful teacher canim o cok riskli Allah korusun bebek kayıplarına sebep olabiliyor tamamen yüzüstü yatirma yinede sen bilirsin yan yatirmak en dogrusu ama hep ayni yonde yatmamali

C Cheerful teacher canim o cok riskli Allah korusun bebek kayıplarına sebep olabiliyor tamamen yüzüstü yatirma yinede sen bilirsin yan yatirmak en dogrusu ama hep ayni yonde yatmamali
Denedim sadece gaz cıkarırken yapayım dıye ama agzını yataga yapıstırıyor yok gece uykusunda yatırmam zatrn canım ama gunduz de yatırmam agzını yumuluyor hemen yan yatırma devam👍🏻

Meme uçlarından ilk kızımda çok çektiğim için ben gün aşırı yaklaşık 10 gündür lansinoh krem kullanıyorum ve çatlaklar gitti uçları yumuşadı. Dilerim ayni şeyleri yaşamam :) çünkü kanla karışık emzirdiğimi biliyorum :KK43:

Bende sağlık ocağına gittim bugün hem kendim hem bebeğim için. Kilom aynı olduğu halde 5 er cm incelmisim çok sevindim. Spor yaptigimi sandı hemşire 20 günde nasıl oldu bu dedi. Spor yapmiyorum sezeryan olduğu için akşamları da eşimi ikna Edip yürüyüşe bile çıkamıyorum dedim . Demek spor ve diyet yapabilsek bir ayda kalan 4 kiloyu ve kasları halledebilirim ama ahh ahh diyorum.. bebeğim de 50 günde 2 kilodan fazla almış ona da mükemmel dedi. Uyku eğitimi diye bı video izlemistim. O çok işe yaradı bizde. Her sabah uyandığında atıyorum saat 7 de emzirmeden sonra alt değiştirme komple üst değiştirme yüz yıkama şarkı söyleme kucakta bı kaç tur atma falan. Akşamları da Los ışıkta emzirme sessiz sedasız alt değiştirme sadece . Bı kaç gecedir emerken bile uyuyor oluyor hiç uyanmiyo daha aglamadan hemen yapıştır memeyi ya da mamayı. İki saat sonra yine aynısı. Böyle çok güzel oldu Allah nazarlardan saklasın. Bı de biseyin düzene girmesi için önce herşeyin dağılması gerek derler ya memeler tamamen parçalandı derisi soyuldu altından yeni deri çıktı süreç çok aciliydi ama şimdi çok şükür emzirmek çok daha kolay.
Sen uyurken ışığı açık bırakıyor musun canım. Benimki çok kusuyor hemen gorebileyim diye ışık açık uyuyoruz. Yanlış mı yapıyorum ki. 21 günlük olduk bugün

Sen uyurken ışığı açık bırakıyor musun canım. Benimki çok kusuyor hemen gorebileyim diye ışık açık uyuyoruz. Yanlış mı yapıyorum ki. 21 günlük olduk bugün
Beşiğin yanındaki abajuru açıyorum üstüne de siyah t-shirt koyuyorum abajurun çok aydınlık olmuyor ama ben yüzünü net goruyorum canım. Tamamen karanlık asla olmaz bence de kusar falan biz alıştık loş isikla uyumaya 😆

Beşiğin yanındaki abajuru açıyorum üstüne de siyah t-shirt koyuyorum abajurun çok aydınlık olmuyor ama ben yüzünü net goruyorum canım. Tamamen karanlık asla olmaz bence de kusar falan biz alıştık loş isikla uyumaya 😆
Ben de kızımda abajura ince battaniyesini atmıstım gece. Bir baktım yanık kokuyor battaniye yanmış Allahtan alev alev tutusmamıs dikkat et canım

Canım ya bende de kordondan şüphelenmişlerdi.ne garip degilmi insanın en korktuğu şey başına gelmesi. :KK43:
Rabbim sağlıkla uzun ömür versin ikinizede insallah. Çok şükür kavustuk cennet kokululara
canim cok sagol çok şükür sıkıntısız sag salim geldi ya emzirmeyi kendime okadar dert etmiyorum.bir şekilde olacak diye düşünüyorum..gogus uçunuda denedim hastanede ebe ile.onu da beğenmedi pasam.bazen hiç zorlamadan aliyor.umarim alışır hemen. Birde doymuuor sipam.saha 6 günlük bebek 2 saate 100 ml den fazla içiyor.onunlada zar zor.uyuyor.

Gece saat 12 den 3 e kadar göğsü sıkıntısız tuttu.homurdana homurdana emdi.3 de uyudu sandım.memeyi boslamisti. Yerine koyacakken yine açlık kriziyle uyandı.mumkun olsa iki elini de boğazına sokacak sipam.bir saat ağladı. Göğsünde tutmadı.artik biraz mama veriyim dedim.85 ml mamayı bitirmeden uyumadı.neden bukadar iştahlı anlamıyorum.sutum var ama okadarda degil yani bir gün boyunca emmeye göğüste süt mu kalir.mamayla doyan oğlum göğsümde doymuyor
Canım o doymayı bilmiyodur bende senın gibi 90ml verdım bebek uyumadı hazımsızlıktan bence 30 ver emzik falan ver oyala sürekli aranıyordur o normal .hazımsızlıktan uyuyamazda

Canlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Gözün aydın canım saglıkla hayırla buyut oğlusunu 😊

Gebeyken çatlak hiç görünmüyordu canım doğurunca fark ettim. O kadar sadece o da beyaz beyaz. Benim göbek deliğim siyahlaştı o geçer mi acaba zamanla. Kanamam az da olsa devam ediyor ağrım yok şükür canım.

Canım inşallah sağlıkla gelsin yanına. Sıcak kompres yağ bıkmadan sağ canım sütün zamanla çoğalacak benimde ilk hafta hiç gelmemişti sütüm. Bol su iç

E bebektekini bende düşünüyorum canım ne zaman gidebilirim bakalım

Bana bir iki gün daha bekleyelim dedi çocuk dru. O ıslaklık kurumazsa ilaç sürelim demişti canım

Oyy maşallah sana 😍

21. Günden bildiriyorum sabahlara kadar uyku yok. Sürekli meme, alt değiştirme. Neyseki memeler iyi durumda. Bende birde iki bebe koro halinde başlıyorlar ağlamaya. Birini bırakıp birini alıyorum yetemiyorum sanki

Maşallah canım sağlıkla büyüt inşallah. Sana da geçmiş olsun
Memeler iyiyse büyük nimet canım gerçekten çok şükür ben emzirmekten nefret ettim doğum sancısı dikiş acısı koymadı bu kadar

Benimkiler kafayı dik tutabiliyor, rahatlıkla yüzü burnu açıkta kalıyor. Zaten ben değil o tercih ederse öyle uyuyor. Oğlan daha ziyade öyle uyurdu. Bu beybi ise yan daha çok seviyor.

Bende sanırım fazla besliyorum o sebeple rahat uyumuyor
Aynı hatayı yaptım 50ml süt içti baktım hala istiyo gibi birde 25ml mama verdim uyudu bende buna dayanarak .gecesinde 90ml mama verdim içti uyuyamadı zorlandı annem hazımsızlıktan deyince anladım haklıymıs . Dikkat etmekte fayda var canım

Kızlar yenidoğan çekimi yaptıran yada yaptıracak olan var mı acaba süresi kısıtlı 10 en fazla 15 gün içinde yapılmalı diyorlar
kimler hangi fotografçıyla nekadara anlaştı fikir olsun

Back