2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Durum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz

Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
Çok büyük geçmiş olsun canım yaa inşallah hemen iyileşir
Teşekkür ederim kızlar. Allah a şükür acısı baya bi hafifledi.

Kizlar benim boyle karnimin alt tarafina ara ara sanci giriyor. Sonra vajinamin yan tarafindaki kemikler baya agrimaya basladi Belime de agri giriyor. Kasilma sanci nasil bir sey hic anlamiyorum ne cahil ciktim ben. Acaba kanala mi girmeye calisiyor pazartesi kontorlde henuz kanala girmemisti.

Insallah zamanla degisir sakinlesir canim ilk gunler alisana kadar zor oluyor galiba.

Canım ya bende de kordondan şüphelenmişlerdi.ne garip degilmi insanın en korktuğu şey başına gelmesi.
Rabbim sağlıkla uzun ömür versin ikinizede insallah. Çok şükür kavustuk cennet kokululara
canim cok sagol çok şükür sıkıntısız sag salim geldi ya emzirmeyi kendime okadar dert etmiyorum.bir şekilde olacak diye düşünüyorum..gogus uçunuda denedim hastanede ebe ile.onu da beğenmedi pasam.bazen hiç zorlamadan aliyor.umarim alışır hemen. Birde doymuuor sipam.saha 6 günlük bebek 2 saate 100 ml den fazla içiyor.onunlada zar zor.uyuyor.
Gece saat 12 den 3 e kadar göğsü sıkıntısız tuttu.homurdana homurdana emdi.3 de uyudu sandım.memeyi boslamisti. Yerine koyacakken yine açlık kriziyle uyandı.mumkun olsa iki elini de boğazına sokacak sipam.bir saat ağladı. Göğsünde tutmadı.artik biraz mama veriyim dedim.85 ml mamayı bitirmeden uyumadı.neden bukadar iştahlı anlamıyorum.sutum var ama okadarda degil yani bir gün boyunca emmeye göğüste süt mu kalir.mamayla doyan oğlum göğsümde doymuyor

Aynı şeyleri yaşamış olmamız çok tuhaf canım gerçekten Allahım bağışladı çok şükür sorunsuz kavuştuk ya geçti gitti aminnn çok sağol kuzum

Oh kuzum haber bekliyordum sağlıkla büyüsün bebişin gözünaydın olsun canım

Kızlar sezeryan olacagı onceden belli olup progestan kullananlar kullanmayı ne zaman bıraktılar

Markadı ne canım nereden almıştın
Valla hayatim inan markasını bilmiyorum. Eşim sporda takardı o daha iyi anlıyor bu işlerden. En iyisi bu basak senin için dedi. Cidden de göbeğim çok çok az kaldı. Çok da terletiyor. Kusak gibi boyle. Tek tarafinda cirt cirt var. Hem ucuz hem kullanışlı bisey

Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah

Ve tüm doğuranlar

Benim koala da memeye bayılıyor canım. Daha doğrusu emmeye bayılıyor. Beni bırakıyor emzik emiyor ondan sıkılıyor elini emiyor Uykusu fena degil. Gurultuye ve isiga cok alisti top patlasa uyanmiyor. Tartilmiyorum totem yaptim
Biz de durumlar böyle Seval kankim ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…