Acil şifalar diliyorum size bebişe de musmutlu bi ömürDoğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
Maşallah sağlıkla huzurla büyüsün inşallahDoğdu benim kızım37+6da
Sabah 9.10da 3750gr 52cm memeyi de tuttu şükür iyiyiz kanım aciyo ayaklar uyuşuk henüz...
maşallah çok tatlıDoğdu benim kızım37+6da
Ömrü uzun güzel olsun bal kuzununDoğdu benim kızım37+6da
Biraz fazla araştırma sonucu böyleyim sanırım. Şehir plancısıyım canım..
Allah sağlıkla sıhhatle gönlündeki gibi bir doğum nasip etsin. Uyuyamayanlar kulübü olarak duamdasin
Sağlıkla gelsin, böyle kendiliğinden gelen bebeklere bayılıyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Gözün aydın canım. Tebrik ederim. Sağlıkla buyutun inşallah
Maşallah maşallah, daha da iyi olacak, sütun bol bol artsın, kuzucuklar kilolansin,
Çok geçmiş olsun, kaza oluyor Allah beterinden korusun..
Geçmiş olsun canım allah beterinden korusun
Teşekkür ederim kızlarÇok büyük geçmiş olsun canım yaainşallah hemen iyileşir
Cook tatli masallah gozunuz aydinDoğdu benim kızım37+6da
Insallah zamanla degisir sakinlesir canim ilk gunler alisana kadar zor oluyor galiba.Durum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz
Canım ya bende de kordondan şüphelenmişlerdi.ne garip degilmi insanın en korktuğu şey başına gelmesi.Aynı yollardan geçtim kuzum suni denedik gelmedi meğer kordonu boynuna 3 kere dolanmış kanala inmedi 4 cm de kaldım perşembe sezaryen oldum bende
Hayırlısıyla büyüsün yavru kuşun inşallah gözünaydın❤
canim cok sagol çok şükür sıkıntısız sag salim geldi ya emzirmeyi kendime okadar dert etmiyorum.bir şekilde olacak diye düşünüyorum..gogus uçunuda denedim hastanede ebe ile.onu da beğenmedi pasam.bazen hiç zorlamadan aliyor.umarim alışır hemen. Birde doymuuor sipam.saha 6 günlük bebek 2 saate 100 ml den fazla içiyor.onunlada zar zor.uyuyor.Geçmiş olsun canım gözün aydın hep aklımdaydın dedim belki doğum yaptın giremiyorsundur. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etmis şükür. Zor olmuş biraz .Inşallah tutar göğsünü göğüs ucu al onunla dene belki alır.
Gece saat 12 den 3 e kadar göğsü sıkıntısız tuttu.homurdana homurdana emdi.3 de uyudu sandım.memeyi boslamisti. Yerine koyacakken yine açlık kriziyle uyandı.mumkun olsa iki elini de boğazına sokacak sipam.bir saat ağladı. Göğsünde tutmadı.artik biraz mama veriyim dedim.85 ml mamayı bitirmeden uyumadı.neden bukadar iştahlı anlamıyorum.sutum var ama okadarda degil yani bir gün boyunca emmeye göğüste süt mu kalir.mamayla doyan oğlum göğsümde doymuyorKuzum sütünü sağıp kaşık biberonla vermeyi dene yada şiringa cay kaşığı memeyide denemekden vazgeçme benimkide bastan memeyi tutmuyordu evde kıyametler koşuyordu sonra birden almaya başladı şimdi hiçbir problemi yok şükür.mutlaka sütünü sağıp ver iyi beslenmezse bu sefer sarılık belası çıkıyor bir süreç biz tecrübesiz onlar acami basta sorunlar çıkıyor ama ilimizde öğrendik:)
Tabi adapte olmaya çalışıyo anne kokusu teni istiyo uykusu düzenli değil ilk 1 ay zorlicak bizi sıpaInsallah zamanla degisir sakinlesir canim ilk gunler alisana kadar zor oluyor galiba.
Aynı şeyleri yaşamış olmamız çok tuhaf canım gerçekten Allahım bağışladı çok şükür sorunsuz kavuştuk ya geçti gitti aminnn çok sağol kuzumCanım ya bende de kordondan şüphelenmişlerdi.ne garip degilmi insanın en korktuğu şey başına gelmesi.
Rabbim sağlıkla uzun ömür versin ikinizede insallah. Çok şükür kavustuk cennet kokululara
canim cok sagol çok şükür sıkıntısız sag salim geldi ya emzirmeyi kendime okadar dert etmiyorum.bir şekilde olacak diye düşünüyorum..gogus uçunuda denedim hastanede ebe ile.onu da beğenmedi pasam.bazen hiç zorlamadan aliyor.umarim alışır hemen. Birde doymuuor sipam.saha 6 günlük bebek 2 saate 100 ml den fazla içiyor.onunlada zar zor.uyuyor.
Gece saat 12 den 3 e kadar göğsü sıkıntısız tuttu.homurdana homurdana emdi.3 de uyudu sandım.memeyi boslamisti. Yerine koyacakken yine açlık kriziyle uyandı.mumkun olsa iki elini de boğazına sokacak sipam.bir saat ağladı. Göğsünde tutmadı.artik biraz mama veriyim dedim.85 ml mamayı bitirmeden uyumadı.neden bukadar iştahlı anlamıyorum.sutum var ama okadarda degil yani bir gün boyunca emmeye göğüste süt mu kalir.mamayla doyan oğlum göğsümde doymuyor
Oh kuzum haber bekliyordum sağlıkla büyüsün bebişin gözünaydın olsun canımCanlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Valla hayatim inan markasını bilmiyorum. Eşim sporda takardı o daha iyi anlıyor bu işlerden. En iyisi bu basak senin için dedi. Cidden de göbeğim çok çok az kaldı. Çok da terletiyor. Kusak gibi boyle. Tek tarafinda cirt cirt var. Hem ucuz hem kullanışlı biseyMarkadı ne canım nereden almıştın
Canlarım doğum yaptım.10:56 da spinal sezaryen ile 3860 gr 52 cm Kerem oğlan doğdu.Cok şükür iyiyiz.Emdi uyuyor sütüm geldi hamdolsun.Dualariniz sayesinde herşey iyi gitti şükür.Biraz ağrım var.Darisi sağlıkla kalanlara
Benim koala da memeye bayılıyor canım. Daha doğrusu emmeye bayılıyor. Beni bırakıyor emzik emiyor ondan sıkılıyor elini emiyorDurum bildirimi
Bu kız asla durmuyor sabahtan beri ayaktayız memeyi kesip ağzına yapıştırcam yada onu memeye bantlicam
Dikişler hafif acıyor meme uçları pert hala emzirmek işkence geçiyo ama meme ucumu eze eze yine aynı yapıyo
7. Günümüz benden giden 8 kilo göbek jöle gibi lömbür lömbür
Analar cindir aksini iddaa edende cindir
Siz napıyonuz ya atlatsanıza biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?