2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kımlere söylediniz hamiş olduğunuzu
Anneler,babalar ve kardeşlere söyledik
Daha bugün söyledik hepsine
Daha düne kadar sadece annem biliyordu

Onlarada tembihledik kimseye söylemicekler 5.aya kadar canım
Sen kimlere söyledin

Kızlar benim daha çok küçük ama sanki patlıcak gibiyim hareket bile edemiyorum gaz mı desem ağırlık mı desem öyle işte kendimi hafif hissetmiyorum
Eğer progesteron kullanıyorsanız şişkinlik ondandır. Progesteron barsak hızını yavaşlattığı için gaz ve kabızlık yapıyor.
Kızlar :/ benim kahverengi lekem olmaya basladi, hayrolur insaAllah
Kırmızı olana kadar sorun yok diyorlar ben fitil kullanmaya devam ediyorum.

kubra5505 Daha önce 26 haftalık erken ikizlerimi kaybettim ikinci gebeliğim. Yaş 36 ist sat 8ekim beklenen doğum 16 temmuz 63 kg

Anneler,babalar ve kardeşlere söyledik
Daha bugün söyledik hepsine
Daha düne kadar sadece annem biliyordu

Onlarada tembihledik kimseye söylemicekler 5.aya kadar canım
Sen kimlere söyledin
Ah ah söylemez olaydım kaynanama dedik kımsye söyleme diye butun herkes duymuş çok sinirliyim çokkkkk

Arkadaşlar 6+1 bugün gittim kontrole diyabet hastası olduğum için hergün şekerimi ölçücem tansiyonumu ölcücem .haftayada büyük ihtimal ünsüline baslıycam birde hormon hapı eklendi büyün troid hormonu..valla işim zor ..doktor ultrason görüntüsü çok net dedi kesede büyümüş minnağımda kalbinin attığını gördük ama duyamadık:) alttan ultrason dedi kabul etmedim 1 hafta daha beklicem attığını gördüm o da yeter ama foto almayı unuttum ya

Ah ah söylemez olaydım kaynanama dedik kımsye söyleme diye butun herkes duymuş çok sinirliyim çokkkkk
Valla eşim bayağı uyardı kimseye söyleme diye ama inşallah söylemezler

kayinvaldemle konuşurken bide demez mi ben hemen gelirim bakarım sana diye
Zaten kendisiyle anlaşamam

esimle konuştum ben istemiyorum kimseyi yanımda dedim
Daha çok strese girerim dedim

Konuşcak annesiyle
İnşallah gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…