• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
ahaha az mı? bana bugün metroda yer bile verdiler :skandal:o kadar çok hamurişi yiyorum ki iki aylık olmadan karnım bu haldeyse son zamanlarda n'apacağım bilmiyorum :KK43:
Bende bugun pantolonda düğmeyi açtım :) pantolonu bayadir giymiyordum ondan da olmuş olabilir diye tesellideyim :)

3 tane yakın arkadaşım biliyor hamile olduğumu birisi komşum.Wp grubumuza yazmıştım sarma çekiyor canım diye.Hemen sarıp getirmiş nasıl duygulandım anlatamam.Gozumun önünde zeytinyağlı sarmalar uçuşuyordu o raddeye gelmiştim o kadar makbule geçti ki.Boyle güzel arkadaşlar biriktirdiğim için mutlu oldum.Sizinle de paylaşmak istedim.:KK5:

Kızlar benim daha çok küçük ama sanki patlıcak gibiyim hareket bile edemiyorum gaz mı desem ağırlık mı desem öyle işte kendimi hafif hissetmiyorum

Dün adet günü beta hcgm 300 cıkmıstı iyi mi kızlar. Yarın bir daha verecem. Daha once 2 kimyasal oldu o yüzden.

Ya kizlar tam 2 aylik oldum bgun ve karnimda agirlik var cok hareketli tik tik atyor kayiyor karnimda sizlerde hissedyormusunuz ?
Canım bende bugün 7+6 dayım yarın 8 i dolduruyoruz Allahın izniyle.ama bu şişkinlik ve sindirim durumundaki karışıklıktan hiç birşey seçemez oldum.:KK42:

Back