- 13 Temmuz 2017
- 244
- 419
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Cumartesi 639du pazartesi 2 katı olunca geçmiş olmuyor muyok canım kese 1000 i geçmeden görülmez demişlerdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi 639du pazartesi 2 katı olunca geçmiş olmuyor muyok canım kese 1000 i geçmeden görülmez demişlerdi...
Defterimde yazıyor uzak bana. Şuan net hatirlamiyirimçok farklı anlamları nedir?
canım sen keseyi gördü alttan demedin mi? beta kaçtı dedim 600 küsür bir şey yazmıştın..bende diyorum ki normalde 1000 lere çıkmadan gözükmez diyorlar nasıl gördüler?Cumartesi 639du pazartesi 2 katı olunca geçmiş olmuyor mu
doktor bana tutma dedi ben tutmuyorum o sebepleBen tutuyorum şükür canım hiç yemedim Rabbim sabrını veriyor çok az kaldı zaten
diğer çocuklarınla uyum içerisinde mi?Defterimde yazıyor uzak bana. Şuan net hatirlamiyirim
Ben farklı demiştim ama cumartesi o rakamdı pazartesi betaya bakmadan direk usg ile baktıcanım sen keseyi gördü alttan demedin mi? beta kaçtı dedim 600 küsür bir şey yazmıştın..bende diyorum ki normalde 1000 lere çıkmadan gözükmez diyorlar nasıl gördüler?
Kızımın adı ilay kız olursa onunla uyumlu olurdu. Oğlumun adı da uraz. erkek ismi bulmakta zorlanıyorum iştediğer çocuklarınla uyum içerisinde mi?
şimdi anladımBen farklı demiştim ama cumartesi o rakamdı pazartesi betaya bakmadan direk usg ile baktı
araz ... ilkayKızımın adı ilay kız olursa onunla uyumlu olurdu. Oğlumun adı da uraz. erkek ismi bulmakta zorlanıyorum işte
her sölediği batıyo..en ufak şeye de ağlayasım gelio..al benden de o kadar uyuz olmay abaşlıyor insan yavaş yavaş adamlara
vajinal usgymiş ya ondan göründü herhalde..Allah Allah 1000 i geçmeden gözükmez diyorlardı
söylesin söylemesin gıcık oluyorum...her sölediği batıyo..en ufak şeye de ağlayasım gelio..
evet benim de moralimi bozdu 1 saat önce..resmen eve gitmek istemiyorum şuan öyle gıcığım..söylesin söylemesin gıcık oluyorum...
ah tatlım bide biz aynı yerde çalışyoz sabah akşam düşünevet benim de moralimi bozdu 1 saat önce..resmen eve gitmek istemiyorum şuan öyle gıcığım..
önlem almıştır..korkma bence..Ben daha 4 haftalık bile değilim doktor hemen iğne verdi bugün baslicakmisim bir düşüğüm var diye çok mu erken ya
ayh çok kötü gıcık olsan da görmek zorundasınah tatlım bide biz aynı yerde çalışyoz sabah akşam düşün
ayneeeeeenayh çok kötü gıcık olsan da görmek zorundasın
Sat aynıymış :) ben en son ayın 1 inde kan verdim 569 çıkmıştı acaba benim kaç oldu kızlaaaaarr betahcg 9021 geldi
doktora ne zaman gitceksiniz?Sat aynıymış :) ben en son ayın 1 inde kan verdim 569 çıkmıştı acaba benim kaç oldu