Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR belki erken olacak dicem ama belkisi fazla olacak ... erkek yada kız Allah hangisiyle nimetlendirecekse bilinmez....siz bu nimetciklere isim düşündünüz mü? erkek olursa şu kız olursa bu gibi..biraz kafamız dağılsın
Hahaha bende dusunuuorum 2-3 gündür :) erkek olacak bence bizimki. erkek ismi bende sıkıntılı. Çok duyulmamış isimli arıyorum ama bulamıyorum. Kızlar için seçenek çok daha fazla
Çok cahilce gelecek biliyorum ama sohbeti oynuyorum sürekli sat beta görüyorum. Ben doktora gittim ultrason da kese görüp 5 haftalık dedi. Şimdi tahlil istedi çarşamba götüreceğim ama sat ve bat tam olarak nedir? Kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Aaa sali günü 549 çıktı değerin demek. Benimde pazartesi 421 çıktı. Seni baz alabilirim. 11 mayısta ovulasyon gerçeklebende. 1 mayıs diye düşünüyordum. 11 mayısta geç döllenme oldu. Senin tarih bana en uyumlu olan tarih. Çünkü senden 1 gün önce Man vermişim 421 çıkmış. Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Çok cahilce gelecek biliyorum ama sohbeti oynuyorum sürekli sat beta görüyorum. Ben doktora gittim ultrason da kese görüp 5 haftalık dedi. Şimdi tahlil istedi çarşamba götüreceğim ama sat ve bat tam olarak nedir? Kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim?