- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
ver gazıBOŞVER NASILSA BİRİ AĞLAYACAK VE AYAKTA OLACAKSIN DİĞERİNİDE HOOOP ARADAN ÇIKARCAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ver gazıBOŞVER NASILSA BİRİ AĞLAYACAK VE AYAKTA OLACAKSIN DİĞERİNİDE HOOOP ARADAN ÇIKARCAN
ayh ben düşünmedim..eşim düşündü mü bilmiyorum..pek uyumlu olacağımızı sanmıyorum isim konusundaKIZLAR belki erken olacak dicem ama belkisi fazla olacak ... erkek yada kız Allah hangisiyle nimetlendirecekse bilinmez....siz bu nimetciklere isim düşündünüz mü? erkek olursa şu kız olursa bu gibi..biraz kafamız dağılsın
Bebek yoktu. Çarşamba gitcem kalp atşı için.ohh süper darısı başıma..kalp atışını duyabildiniz mi?
Cumartesi 639 du pazartesi ölçmeden usg ile baktı vajinalde tabi.beta kaçtı acaba keseyi gördüğünüzde
al benden de o kadar uyuz olmay abaşlıyor insan yavaş yavaş adamlaraayh ben düşünmedim..eşim düşündü mü bilmiyorum..pek uyumlu olacağımızı sanmıyorum isim konusunda
zaten gıcık oluyorum bu ara..hormonlardan mıdır nedir
Altan mi gördü peki doktor?Evet gördük keseyi
Benim bat 3hazirandi 5 haziranda 2gun sonra ki değerimbaya yakınız ama değerlerimiz farklı..benim bat günü 495ti..
Allah Allah 1000 i geçmeden gözükmez diyorlardıCumartesi 639 du pazartesi ölçmeden usg işe baktı vajinalde tabi.
meselaHahaha bende dusunuuorum 2-3 gündür :) erkek olacak bence bizimki. erkek ismi bende sıkıntılı. Çok duyulmamış isimli arıyorum ama bulamıyorum. Kızlar için seçenek çok daha fazla
EvetAltan mi gördü peki doktor?
Zaten pztsi 2 katı olunca 1000i geçmiş oluyor.Allah Allah 1000 i geçmeden gözükmez diyorlardı
Benim 19 20 mayıs ovulasyon pozitif göstermiş canimAaa sali günü 549 çıktı değerin demek. Benimde pazartesi 421 çıktı. Seni baz alabilirim. 11 mayısta ovulasyon gerçeklebende. 1 mayıs diye düşünüyordum. 11 mayısta geç döllenme oldu. Senin tarih bana en uyumlu olan tarih. Çünkü senden 1 gün önce Man vermişim 421 çıkmış. Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihiÇok cahilce gelecek biliyorum ama sohbeti oynuyorum sürekli sat beta görüyorum. Ben doktora gittim ultrason da kese görüp 5 haftalık dedi. Şimdi tahlil istedi çarşamba götüreceğim ama sat ve bat tam olarak nedir? Kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim?
yok canım kese 1000 i geçmeden görülmez demişlerdi...Zaten pztsi 2 katı olunca 1000i geçmiş oluyor.
sat : son adet tarihiÇok cahilce gelecek biliyorum ama sohbeti oynuyorum sürekli sat beta görüyorum. Ben doktora gittim ultrason da kese görüp 5 haftalık dedi. Şimdi tahlil istedi çarşamba götüreceğim ama sat ve bat tam olarak nedir? Kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Kızım olsa alin larin Lavin mila koyabilirdim mesela.mesela
Ben tutuyorum şükür canım hiç yemedim Rabbim sabrını veriyor çok az kaldı zatenKimler oruc tutuyo?ben Devam edecegim sanirim az kaldi zaten..Bu Mubarek ayda ogrenmemiz bi isaret belkide :))
çok farklı anlamları nedir?Kızım olsa alin larin Lavin mila koyabilirdim mesela.