- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
ben öğrendiğim günden beri tutmuyorum..Kimler oruc tutuyo?ben Devam edecegim sanirim az kaldi zaten..Bu Mubarek ayda ogrenmemiz bi isaret belkide :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öğrendiğim günden beri tutmuyorum..Kimler oruc tutuyo?ben Devam edecegim sanirim az kaldi zaten..Bu Mubarek ayda ogrenmemiz bi isaret belkide :))
herkesin bhcgsi coşmuş gidiyor maaşallah..Sali gunu bhcg 45di persembe 196olmus iki gunde . Kan alan hemsire 90falan olmasi lazim dedi ama 196 cikti. sat 8mayis ovulasyonda 23mayis benim
Herkesin bebeği ikiz galiba :) :)ben öğrendiğim günden beri tutmuyorum..
Kimler oruc tutuyo?ben Devam edecegim sanirim az kaldi zaten..Bu Mubarek ayda ogrenmemiz bi isaret belkide :))
sorma..bide kimsenin ikiz çıkmıomuşHerkesin bebeği ikiz galiba :) :)
banu çiftçininkini kullanıyorum ben..Arkadaslar gebelik takibi icin uygulamalar varya takip ediyor musunuz? Takip ediyorsaniz hangilerini onerirsiniz
Arkadaslar gebelik takibi icin uygulamalar varya takip ediyor musunuz? Takip ediyorsaniz hangilerini onerirsiniz
Benim kesin değilde diger herkesin betası baya yüksek gerçekten. Ama iyi oldu paylaştığımız nedir ne değilir anlıyoruzsorma..bide kimsenin ikiz çıkmıomuş
BOŞVER NASILSA BİRİ AĞLAYACAK VE AYAKTA OLACAKSIN DİĞERİNİDE HOOOP ARADAN ÇIKARCANayh nasıl büyücek..biri ağlarken öbürü de ağlar..biri emerken öbürü de ister..ayh bilemedim şuan..devrelerim yandı
OLABİLİR CANIM NE GÜZEL İŞTEAyy değerlerimiz çok benzer seninle. 7 mayıs gibi duruyor benimki de o zaman.
BENİMDE 16 İDİ 2.BETA 62 CIKMIŞTI CANIM..BUNDAN SONRASI ÖNEMLİEvet yahu biraz fazla gibi ikizim acaba seninkilerde
AHA Bİ İKİZ DAHA GELİYOR :)))))))))Sali gunu bhcg 45di persembe 196olmus iki gunde . Kan alan hemsire 90falan olmasi lazim dedi ama 196 cikti. sat 8mayis ovulasyonda 23mayis benim
Evet gördük keseyikeseyi gördü mü?
3 mayısSenin satın ne peki? Bende size muhtemelen yakın bir tarihteyim çünkü
beta kaçtı acaba keseyi gördüğünüzdeEvet gördük keseyi
ohh süper darısı başıma..kalp atışını duyabildiniz mi?Evet gördük keseyi
Hahaha bende dusunuuorum 2-3 gündür :) erkek olacak bence bizimki. erkek ismi bende sıkıntılı. Çok duyulmamış isimli arıyorum ama bulamıyorum. Kızlar için seçenek çok daha fazlaKIZLAR belki erken olacak dicem ama belkisi fazla olacak ... erkek yada kız Allah hangisiyle nimetlendirecekse bilinmez....siz bu nimetciklere isim düşündünüz mü? erkek olursa şu kız olursa bu gibi..biraz kafamız dağılsın