- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
Sat aynıymış :) ben en son ayın 1 inde kan verdim 569 çıkmıştı acaba benim kaç oldu
Perşembe gideceğim 6 hafta olduğunda belki kalp atışı da duyarım :)doktora ne zaman gitceksiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat aynıymış :) ben en son ayın 1 inde kan verdim 569 çıkmıştı acaba benim kaç oldu
Perşembe gideceğim 6 hafta olduğunda belki kalp atışı da duyarım :)doktora ne zaman gitceksiniz?
Ben kullanmıyordum hiç ilaç canım ondan sıra alamıyorum perşembe de ben ölçtürürüm herhalde hayırlısı ya inşallah yüksek çıkmaz yineDün kadın Doğum doktorum da ölçtürdüm canım ben yine 3,64 çıktı.banada endokrin Uzmanına gitmelisin dedi yarın gidicem bakalım ilacı yükseltir belki
Benimde hamilelik öncesi 3,35 falandı sonra 3,10 çıktı inşallah düzelmiştir tsh larımızbenim hamilelik önceside 2.5 üstündeydi cosmustur simdi bi sıkıntı olmaz inşallah
ben de yarın duyarım kalp atışını inşallah..Perşembe gideceğim 6 hafta olduğunda belki kalp atışı da duyarım :)
İnşallah duyulur :) benim gittiğimde dr usg ile bakmamıştı 4+1 de senin bakmışlar mıydı ilk kontrol mü ? 6 gün daha bekleyeceğim sonra kese kalp atışı inşallahben de yarın duyarım kalp atışını inşallah..
yok canım ben ilk defa gitcem yarın..5+2 de gitmiş olcam..eğer duyulmazsa bayramdan sonra çağırır..nasıl sabrederim bilmiyorumİnşallah duyulur :) benim gittiğimde dr usg ile bakmamıştı 4+1 de senin bakmışlar mıydı ilk kontrol mü ? 6 gün daha bekleyeceğim sonra kese kalp atışı inşallah
Ilk gebeligimde isim önceden hazırdı bizim canım direk koyduk şimdide önceden Miray dedik inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versinKIZLAR belki erken olacak dicem ama belkisi fazla olacak ... erkek yada kız Allah hangisiyle nimetlendirecekse bilinmez....siz bu nimetciklere isim düşündünüz mü? erkek olursa şu kız olursa bu gibi..biraz kafamız dağılsın
En azından keseyi görmüş olursun :) ikiz mi değil mi kalp atışı da duyulabilir belki, kullandığım app de 7 haziran ilk kalp atışı diyordu belki duyulur bekliyorum haberleriniyok canım ben ilk defa gitcem yarın..5+2 de gitmiş olcam..eğer duyulmazsa bayramdan sonra çağırır..nasıl sabrederim bilmiyorum
KIZKARDEŞİMİN KIZININ İSMİ :)MİRAYIlk gebeligimde isim önceden hazırdı bizim canım direk koyduk şimdide önceden Miray dedik inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin
inşallah canım..tedirgin oluyo insan ister istemez..haber vericem yarın mutlaka..En azından keseyi görmüş olursun :) ikiz mi değil mi kalp atışı da duyulabilir belki, kullandığım app de 7 haziran ilk kalp atışı diyordu belki duyulur bekliyorum haberlerini
Tedirgin olma canım stres yapma , herşeyin hayırlısı :) ilk hamileliğimde çok evham yaptım kendi kendime bunda daha rahatım hamileliğimin tadını çıkartıcam eşim de rahat hatta herkese söylemiş bileinşallah canım..tedirgin oluyo insan ister istemez..haber vericem yarın mutlaka..
Ben daha 4 haftalık bile değilim doktor hemen iğne verdi bugün baslicakmisim bir düşüğüm var diye çok mu erken ya
Kab sulandırıcı 0.4 verdihangi iğneden verdi?
korkma canım kullan bende coraspirin kullanıyorum.Kab sulandırıcı 0.4 verdi
Keseyi görmeden mi başladın coraspirini ? Keseden önce kullanılmıyor diye biliyordum. Ondan tırstım biraz. Progestan ilacı da kullaniyon mukorkma canım kullan bende coraspirin kullanıyorum.
2.82 çıktı ilacı arttırdık hemen kontrollerini aksatma sende canımBenimde hamilelik öncesi 3,35 falandı sonra 3,10 çıktı inşallah düzelmiştir tsh larımız
Perşembe gideceğim canım inşallah düzene girmiştir.2.82 çıktı ilacı arttırdık hemen kontrollerini aksatma sende canım
Benim doktorum da aynısını söyledi bugün tekrar gittim keseyi gördü ama yine şu kadar haftalık demedi kalp atışını göremiyoruz ayın sonu gibi gel dedikızlar doktordan geldim. karnımdan baktı goremedi. alttan baktı cok mınik bir şey gordu ama sanırım cihazı pek iyi değil. beta istedi yeniden 998 olmuş. 3 günde 2,5 artmıs deger. iyi gibi dimi? dış gebelik diyemeyiz ama sağlıklı olduguınu da bebeği gormeden diğyemem dedi. bayramdan sonra gel dedi ama ben baska doktora gştmeyi dusunuyorum haftaya. sizin betalar nedir acaba? hala son adet tarihim olmadığı için kac haftalık hamile old7gumu da bilmiyorum ama betaya gore 5 haftalık gibi gozukuyor
Aaa ne güzel canım benim de oğlumun adi Miraç eşim bekarken kafaya koymuştu tek isim aklimizda o vardı şimdide hep Miray diyoruz erkek ismi hiç yok aklimizda bakalım hayırlısı olsun canım ama Miray ismine bayılıyorum nasip olur inşallah koymakKIZKARDEŞİMİN KIZININ İSMİ :)MİRAY
aşılama oldum ben yani kontrollu idi hamilelik ilk tespit ettik kan değeri yükseldi kullanmaya başladım. lekelenmem oldu bıraktırdı sonra tekrar başladım.Keseyi görmeden mi başladın coraspirini ? Keseden önce kullanılmıyor diye biliyordum. Ondan tırstım biraz. Progestan ilacı da kullaniyon mu