- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.073
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
sat 9 mayıs bat 4 haz idi.... hcg 346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bildiğim kadarıyla kimse yok..aaa dur sat ı benle aynı olan vardı..3 mayıstı..geriye gidip bakmam lazım mesajlaraSatina göre sana yakın olan kimse yok mu? Karsilastirabilsek iyidi seninkileri. Kesin ortaya çıkardı ikiz olup olmadığı o zama
kız ne korkuyooon ne güzel işteahhhahahahahah korkuyorum kız valla..
ayh nasıl büyücek..biri ağlarken öbürü de ağlar..biri emerken öbürü de ister..ayh bilemedim şuan..devrelerim yandıkız ne korkuyooon ne güzel işte
Korkma ya cidden korkma. Çok renkli ve eğlenceli olacak. Gruba da renk katacaksiniz. Yarın kaçta randevum?ahhhahahahahah korkuyorum kız valla..
10,20de..keşke daha erkene alsaymışımKorkma ya cidden korkma. Çok renkli ve eğlenceli olacak. Gruba da renk katacaksiniz. Yarın kaçta randevum?
Bak şimdi bir şeyler anlaşılır . Herkeste satı ve hcg yazarsa daha da netleşir olay.
Ayy değerlerimiz çok benzer seninle. 7 mayıs gibi duruyor benimki de o zaman.sat 9 mayıs bat 4 haz idi.... hcg 346
çok heyecanlandım şuanBak şimdi bir şeyler anlaşılır . Herkeste satı ve hcg yazarsa daha da netleşir olay.
baya yakınız ama değerlerimiz farklı..benim bat günü 495ti..Benim sat 4 mayıs salı günü değerim 549du bir daha olcturmedim
Aaa sali günü 549 çıktı değerin demek. Benimde pazartesi 421 çıktı. Seni baz alabilirim. 11 mayısta ovulasyon gerçekleşti bende. 1 mayıs diye düşünüyordum. 11 mayısta geç döllenme oldu. Senin tarih bana en uyumlu olan tarih. Çünkü senden 1 gün önce Man vermişim 421 çıkmış. Doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunBenim sat 4 mayıs salı günü değerim 549du bir daha olcturmedim
Evet yahu biraz fazla gibi ikizim acaba seninkilerdeKızlar 2 gün önce 19 çıkmıştı kanda gebelik testi bugün 76 cıktı. 4 kat cıktı çok mu fazla
Cnm aynı bizim satlar. Ama ben ilk ve son cumartesi ölçtürdüm 639du. Dr keseye bakı bi daha da beta hcg istemedi. Çarşamba randevum var bakalım.
keseyi gördü mü?Cnm aynı bizim satlar. Ama ben ilk ve son cumartesi ölçtürdüm 639du. Dr keseye bakı bi daha da beta hcg istemedi. Çarşamba randevum var bakalım.
Senin satın ne peki? Bende size muhtemelen yakın bir tarihteyim çünküCnm aynı bizim satlar. Ama ben ilk ve son cumartesi ölçtürdüm 639du. Dr keseye bakı bi daha da beta hcg istemedi. Çarşamba randevum var bakalım.