merak etme canim idrarda ciktiysa kanda mutlaka cikiyomerhaba arkadaslar yeni uyeyim.benm de bat 5 gun gecti hamilelik testi yaptim pozitif cikti bugun kan verdm ama ben de hic hamilelik belirtisi yok o yuzden hala korkuyorum.
Ilk 12 hafta hic kozmetik urunu kullanmamak lazim diyenler var ama cok mumkun.olmuyor tabii. Ben de solante pregna güneş koruyucu krem ve yves roche nin dogal içerikli makyaj bazini kullaniyorum cildime bazenmerhaba canım bende makyaf pek yapmam göz farı ve ruj sürerim ama cilt bakım ürünleri kullanıyorum
obaji marka c vitamini serum, güneş koruyucu kremi ve göz altı kremi acaba sıkıntı olurmu diye düşündürüyor
Ben de korkuyorum gene ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne kadar pozitif düşüneceğim olumlu olacak herşey desem de yapamıyorum sanırım, haftaya kadar hiç bir şey yapmayacağım haftaya salı direk doktoruma giderim, mümkün olduğunca saklamayı düşünüyorum en erken Eylül'de soyliycem diye kafamda kuruyorum bakalım inşaallah tutabilirim çenemicanım benim benimde geçmişte bir dış gebelik bir kimyasal gebelik oldu. Bende o kadar çok kan verdim ki seni anlıyorum..Senin nazar etmenle ne alakası var nasibi o kadarmış bebişin dr bana progestran iğne verdi geçmişte yaşananlardan dolayı günde bir kez 50 mglik vuruluyorum.
bizde kalp atışını duyana kadar kimseye söylememe kararı aldık
Benim bildiğim aile hekimine bebeğin kalp atışları duyulduktan sonra gidip kaydolunuyor öncesinde gidilse bile aile hekimi hemen kayıt yapmıyor kalp atışı duyulunca arayabilirsiniz falan demişti benimkiselam kızlar ben de bugün aile hekimine kaydoldum. kaydolmak gerekliymiş, birsürü test istedi yaptı. ve 4 aya kadar bir daha aile hekimnde takip yok ancak 4 aylık olunca tetanoz aşısı için cagırıyorlarmış. sizler de muhakak kaydınızı yaptırın
inşallah faydası olur bende akşam coraspin sabahta igne vuruluyorum igne enox marka verdi bana clexan dahamı iyi acaba kafama takıldı? birde beta kaç sizin kese için gittiniz mi ?Evet canim clexan kullaniyorum 4000li.
canım günlerimiz aynı bende beta tahminime göre 4000 olacak perşembeye kadar gözükür herhalde keseİnşallah canım
Canim o ignelerin hepsi ayni ise yariyo..inşallah faydası olur bende akşam coraspin sabahta igne vuruluyorum igne enox marka verdi bana clexan dahamı iyi acaba kafama takıldı? birde beta kaç sizin kese için gittiniz mi ?
ben perşembeye aldım randevuyu biraz geç gitmek kesede belki yolk sacı görür dedim hemen bebegi göremeyecegi için geç aldım rav-ndevuyuCanim o ignelerin hepsi ayni ise yariyo..
Beta 8 mayista 209 du.. dun 14 mayista keseyi gorduk..alttan muayene etti..gayet net gorundu. 6 mm mis..gunuyle uyumlu dedi..
Coraspin ben kullanmiyorum..
Iyi yapmissin canim sabir iyi bisey :) ben gerci acele etmedim.dr ne derse uyguluyorum.gecmisim pek parlak olmadigi icin haftada 1 kontrole cagirdi beni..bakalim...iyi olsunda beklerizben perşembeye aldım randevuyu biraz geç gitmek kesede belki yolk sacı görür dedim hemen bebegi göremeyecegi için geç aldım rav-ndevuyu
Ben tutmayı düşünmüyorum cnm hem cok midem bulanıyor hemde süre uzun bol bol su içmemiz lazım bu dönemde Allah biliyor kışın tutariz inşallah kaza olarak ilerleyen senelerdeKızlar oruç tutacak mısınız ??? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ????
ben tutmak istiyorum allah nasip ederse ama yarın tutamam dr muayene edecek kontrolüm varKızlar oruç tutacak mısınız ??? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ????
Ben de tutmayı düşünüyorum henüz mide bulantım falan da yok bi aksilik olmazsa ilk defa ful tutacağızKızlar oruç tutacak mısınız ??? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ????
maşallah canım aramızda bir gün var mis biz daha keseyi göremedik. tup bebekle hamileyim hamdolsun hcg artışların gusel oldu ama dr um kese için 22 mayısta çağırdı 5+5 olcam bakalım çok heyecanlıyım bi de 2 embriyo koyulmuştu tek mi çift mi meraktan dayanamıyorum.
Allah gönlüne göre versin inşallahmerhaba arkadaslar yeni uyeyim.benm de bat 5 gun gecti hamilelik testi yaptim pozitif cikti bugun kan verdm ama ben de hic hamilelik belirtisi yok o yuzden hala korkuyorum.
Kızlar oruç tutacak mısınız ??? Ne düşünüyorsunuz bu konuda ????