- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
bende iş yerine söylemedim eşim ve forum biliyor tek :))Ben tutmicam ama.nasil su icicem bilmiyorum.isyerindekilere soylemedim. Bide gizli gizli giriyorum iceri.bi guvenlik biliyo cihazdan gecmedigim icin :)
Aslinda daha guzel bir haber yok..ama ozellikle olumsuZ sonuclaninca kotu haberi vermek cok zor oluyo..tek tek herkese.Allah bidaha yasatmasin .o yuzden korkuyorumbende iş yerine söylemedim eşim ve forum biliyor tek :))
Aminnn gerçekten hamileyim diyipte sonradan olumsuz haberi vermek çok zor rabbim bidaha yasatmasin sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalımAslinda daha guzel bir haber yok..ama ozellikle olumsuZ sonuclaninca kotu haberi vermek cok zor oluyo..tek tek herkese.Allah bidaha yasatmasin .o yuzden korkuyorum
canım benimde geçmişim çok parlak degil 4 kaybım var bu sefer önlem amaçlı ignelere başladık yoksa pıhtılaşma sorunum yok sabahları eşim igneyi vuruyor yalnış vurma ihtimali varmı bu igneleri her vurdugunda acaba dogru yaptıkmı diye sorup duruyor banaIyi yapmissin canim sabir iyi bisey :) ben gerci acele etmedim.dr ne derse uyguluyorum.gecmisim pek parlak olmadigi icin haftada 1 kontrole cagirdi beni..bakalim...iyi olsunda bekleriz
aynen cnm hep 8 9 10 haftalarda kalp durması oldugu için hala stresliyimAslinda daha guzel bir haber yok..ama ozellikle olumsuZ sonuclaninca kotu haberi vermek cok zor oluyo..tek tek herkese.Allah bidaha yasatmasin .o yuzden korkuyorum
Amin canim.Aminnn gerçekten hamileyim diyipte sonradan olumsuz haberi vermek çok zor rabbim bidaha yasatmasin sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalım
Gobeginden sen vuramiyomusun..ben kendim yapiyorum.baskasina cesaret edemiyorum.tup bebekte aliskinim maalesef kotu ama tecrube..canım benimde geçmişim çok parlak degil 4 kaybım var bu sefer önlem amaçlı ignelere başladık yoksa pıhtılaşma sorunum yok sabahları eşim igneyi vuruyor yalnış vurma ihtimali varmı bu igneleri her vurdugunda acaba dogru yaptıkmı diye sorup duruyor bana
Biz 6. haftada vajinal yoldan kalp atışını duyduk çok şükürBu arada kalp atışını bebeği gören arkadaşlar vajinal yollami bakıldı yoksa karindanmi bı soyleyebilirlermi
uzulme canim dikkat et kendine insallah gecer bol bol dua etKızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
Keseyi goremedik kucuk oldugundan muhtemelen dedi kan testi yapti ilac yazdi daha cikmadi test sonucu ona gorede geri cagiracak artik sabirsizlikla bekliyecegimm
seni öyle iyi anlıyoum ki bir yıl içinde iki kez bu durumu yaşadım dairedeAslinda daha guzel bir haber yok..ama ozellikle olumsuZ sonuclaninca kotu haberi vermek cok zor oluyo..tek tek herkese.Allah bidaha yasatmasin .o yuzden korkuyorum
Insallah gecer..dinlen canim..Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
Aynen canim.onlari zaten saymakla bitmez. 28 yasinda evlenmisim 4 sene gecmis..hala imali sorular bakislar .. kim kotu niyetli kim dedikodu maksatli soruyo zaten anliyosun...seni öyle iyi anlıyoum ki bir yıl içinde iki kez bu durumu yaşadım dairede
insanlar teselli verelim derken dahpa çok canını yakıyor bilmeden aman müdire hanım ne gerek yaşınız 40 olmuş bir oğlunuz var ben olsam bu zahmete hiç girmezdim diyen oldu o öyle düşünebilir ama ben hep istedim ikinci çocuğumu teselli verelim derken can yakıyorlar
Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
Keseyi goremedik kucuk oldugundan muhtemelen dedi kan testi yapti ilac yazdi daha cikmadi test sonucu ona gorede geri cagiracak artik sabirsizlikla bekliyecegimm
Geçmiş olsun insallah birsey olamayacak bebeğine canim bak cok sukur kalbide atiyormus bol bol yat dinlen ilaclarini kullanKızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi