2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına

canım yaa bende yarın için o durumdayım bende hiç kese göremeden kaybettim ne mutlu o kalp hep atsın sağlıkla inşallah
tebrik ederim ilk aşamayı geçtin

Maşallahh hep böyle mutluluklar olsun hiç üzmesin annesini :))

Gözünuz aydinn inşallah kucaginiza aldiginiz günlerde goruruz darısı başımıza

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın İnşâAllah bende bulantılarım için gidicem hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum sadece arada meyve böyle olacak gibi değil bakarsa birde kalp atışına baktırmak istiyorum İnşâAllah bizde duyarız

Karından mı baktı? Doğum tarihlerimiz de aynı beta sonucunu yaz mutlaka canım :)
Evet karindan bakti canim beta 1.148 di galiba ama toksoplazma mikrobu cikti bende ya bilgisi olan veya benjmle ayni olan varmi cmt gel dedi hem mikrolla ilgli konuscak hemde keseye bakcak
canım en son hcg kaçtı karından mı vajinal mı baktı

test sonucun ne zaman cıkacak
karindan bakti 1.148 cikti sonucum sukur hersey normal ama birtek toksoplazma cikti

canım karından olup görememesi çok normal bu değerle
o nedek ben ilk kez duydum canım geçmiş olsun
güzel haberlerini alırız inşallah

Genellikle kedilerden veya çiğ etten bulaşan bir enfeksiyon canım. Tüm hamilelere bu test yapılıyor genelde. Dr.un gerekli önlemleri alacaktır merak etme. Bu arada hayvanlardan, iyi yıkanmamış sebzelerden ve çiğ etten uzak dur.

Canım hoş geldin beni hatirladinmj

sagol canim icimi rahatlattin evet doktorumda dedi sosis sucuk salam bunlar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…