canım yaa bende yarın için o durumdayım bende hiç kese göremeden kaybettim ne mutlu o kalp hep atsın sağlıkla inşallahKızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına
Canım yat dinlen pozitif düşün bol su iç inşallah iyi olacak yavrunKızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
Canım benim darısı hepinizin başına bu defa yüzümüz gülsün yavrularımızdan yana hepiniz dualarımdasınızcanım yaa bende yarın için o durumdayım bende hiç kese göremeden kaybettim ne mutlu o kalp hep atsın sağlıkla inşallah
tebrik ederim ilk aşamayı geçtin
Bende 5+6 yım bugün progestan yazdirmak için devlet Hastanesi'ne gittim 9.75 mm kese göründü yolk saç sordum burdan gorunmez kendi doktorun vajinal baksın dedi sasirdim acikcasi.. cevabın için teşekkür ederim cnm gözün aydınBiz 6. haftada vajinal yoldan kalp atışını duyduk çok şükür
Kızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına
Gözünuz aydinn inşallah kucaginiza aldiginiz günlerde goruruz darısı başımızaKızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın İnşâAllah bende bulantılarım için gidicem hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum sadece arada meyve böyle olacak gibi değil bakarsa birde kalp atışına baktırmak istiyorum İnşâAllah bizde duyarızKızlar en son cumartesi gittiğimde kalp atısını görmüştük dr emin olmak için bugünde çağırmıştı kalp atıslarını dinledik hersey yolunda imiş okadar ürkerek gittimki cünki ben keseyi görüp 1 hafta sonrasına hep kaybetmiştim yavrularımı yine aynısı olucak korkusu ile ama yavrumun kalbini duydum hersey yolunda dedi çok mutluyum darısı sizlerin başına
Kızlar beta hcg 1200 lerde kese görülür mü ???
çok zor canım bence biraz daha bekleKızlar beta hcg 1200 lerde kese görülür mü ???
Evet karindan bakti canim beta 1.148 di galiba ama toksoplazma mikrobu cikti bende ya bilgisi olan veya benjmle ayni olan varmi cmt gel dedi hem mikrolla ilgli konuscak hemde keseye bakcakKarından mı baktı? Doğum tarihlerimiz de aynı beta sonucunu yaz mutlaka canım :)
karindan bakti 1.148 cikti sonucum sukur hersey normal ama birtek toksoplazma cikticanım en son hcg kaçtı karından mı vajinal mı baktı
test sonucun ne zaman cıkacak
canım karından olup görememesi çok normal bu değerleEvet karindan bakti canim beta 1.148 di galiba ama toksoplazma mikrobu cikti bende ya bilgisi olan veya benjmle ayni olan varmi cmt gel dedi hem mikrolla ilgli konuscak hemde keseye bakcak
karindan bakti 1.148 cikti sonucum sukur hersey normal ama birtek toksoplazma cikti
Evet karindan bakti canim beta 1.148 di galiba ama toksoplazma mikrobu cikti bende ya bilgisi olan veya benjmle ayni olan varmi cmt gel dedi hem mikrolla ilgli konuscak hemde keseye bakcak
karindan bakti 1.148 cikti sonucum sukur hersey normal ama birtek toksoplazma cikti
Canım hoş geldin beni hatirladinmjMerhaba kızlar sanırım bende ocak annesi olacağım nasipse yAni kan testi yaptırmadım ama bugün 2 tane idrar testi yaptım(inanamadım sonuca diye) sat 18 nisan, kızlar ben öncesinde 10 haftalık hamileyken kalbi durdu bebeğimin 14 şubatta kürtaj oldum 2 ay ara verdik bu ay istedik ve rabbim hemen verdi şükür, ilk kayıptı o bebeğim o yüzden bi araştırma yapılmamıştı ilk gebelik normaldir çok karşılaşıyoruz falan demişti doktor velhasıl ben şimdi ne yapayım haftaya salıya randevu bulabildim kendi doktorumdan ilk kayıp olduğu için hemen mi gitmeliyim doktora, bir de ben 2-3 gün öncesinde hamile olduğumu bilmeyerek havuza falan girdim ya umuyorum ki mikrop falan kapmamışımdır
sagol canim icimi rahatlattin evet doktorumda dedi sosis sucuk salam bunlar miGenellikle kedilerden veya çiğ etten bulaşan bir enfeksiyon canım. Tüm hamilelere bu test yapılıyor genelde. Dr.un gerekli önlemleri alacaktır merak etme. Bu arada hayvanlardan, iyi yıkanmamış sebzelerden ve çiğ etten uzak dur.
Dikkat et canım yat dinlen gecer insKızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
sagol canim icimi rahatlattin evet doktorumda dedi sosis sucuk salam bunlar mi
Teşekkür ederim hep beraber inşallahMaşallahh hep böyle mutluluklar olsun hiç üzmesin annesini :))