2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aslinda daha guzel bir haber yok..ama ozellikle olumsuZ sonuclaninca kotu haberi vermek cok zor oluyo..tek tek herkese.Allah bidaha yasatmasin .o yuzden korkuyorum
Aminnn gerçekten hamileyim diyipte sonradan olumsuz haberi vermek çok zor rabbim bidaha yasatmasin sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alalım

Iyi yapmissin canim sabir iyi bisey :) ben gerci acele etmedim.dr ne derse uyguluyorum.gecmisim pek parlak olmadigi icin haftada 1 kontrole cagirdi beni..bakalim...iyi olsunda bekleriz
canım benimde geçmişim çok parlak degil 4 kaybım var bu sefer önlem amaçlı ignelere başladık yoksa pıhtılaşma sorunum yok sabahları eşim igneyi vuruyor yalnış vurma ihtimali varmı bu igneleri her vurdugunda acaba dogru yaptıkmı diye sorup duruyor bana

canım benimde geçmişim çok parlak degil 4 kaybım var bu sefer önlem amaçlı ignelere başladık yoksa pıhtılaşma sorunum yok sabahları eşim igneyi vuruyor yalnış vurma ihtimali varmı bu igneleri her vurdugunda acaba dogru yaptıkmı diye sorup duruyor bana
Gobeginden sen vuramiyomusun..ben kendim yapiyorum.baskasina cesaret edemiyorum.tup bebekte aliskinim maalesef kotu ama tecrube..
Yanlis oldugunu sanmiyorum ama.intden bile izleyebilirsin hangi bolgelere vuruldugunu...

:KK43:Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
kalbi atıyordu banada dinletti
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum
uzulme canim dikkat et kendine insallah gecer bol bol dua et

:KK43:Kızlar benim kanamam geldi sabah dr a gittim kese etrafında kanama var dedi
iğne vurdu birde fitil verdi haftaya tekrargel kanama gecmesi lazım risk var dedi çok korkuyorum

Geçmiş olsun canım stres yapma çoğu geçici oluyor bu kanama alanlarının sen fitilini kullan çok ağır bir şey görse sürekli iğne verirdi zaten.

Aslinda daha guzel bir haber yok..ama ozellikle olumsuZ sonuclaninca kotu haberi vermek cok zor oluyo..tek tek herkese.Allah bidaha yasatmasin .o yuzden korkuyorum
seni öyle iyi anlıyoum ki bir yıl içinde iki kez bu durumu yaşadım dairede
insanlar teselli verelim derken dahpa çok canını yakıyor bilmeden aman müdire hanım ne gerek yaşınız 40 olmuş bir oğlunuz var ben olsam bu zahmete hiç girmezdim diyen oldu o öyle düşünebilir ama ben hep istedim ikinci çocuğumu teselli verelim derken can yakıyorlar

seni öyle iyi anlıyoum ki bir yıl içinde iki kez bu durumu yaşadım dairede
insanlar teselli verelim derken dahpa çok canını yakıyor bilmeden aman müdire hanım ne gerek yaşınız 40 olmuş bir oğlunuz var ben olsam bu zahmete hiç girmezdim diyen oldu o öyle düşünebilir ama ben hep istedim ikinci çocuğumu teselli verelim derken can yakıyorlar
Aynen canim.onlari zaten saymakla bitmez. 28 yasinda evlenmisim 4 sene gecmis..hala imali sorular bakislar .. kim kotu niyetli kim dedikodu maksatli soruyo zaten anliyosun...

canım kendini üzme dinlen inşallah rabbim sağlıkla sana bağışlasın evladını

Geçmiş olsun insallah birsey olamayacak bebeğine canim bak cok sukur kalbide atiyormus bol bol yat dinlen ilaclarini kullan

X