maşallah canım aramızda bir gün var mis biz daha keseyi göremedik. tup bebekle hamileyim hamdolsun hcg artışların gusel oldu ama dr um kese için 22 mayısta çağırdı 5+5 olcam bakalım çok heyecanlıyım bi de 2 embriyo koyulmuştu tek mi çift mi meraktan dayanamıyorum.İyi akşamlar kızlar,
Bu akşam biz de keseyi gördük çok şükür
4+5 bugün itibariyle. Karından ultrasonla baktı. Henüz bebiş görünmedi ama kesenin yeri iyi dedi. 9 mm kese. 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi.
Bir de uyarı ve tavsiyeleri paylaşayım sizinle fikir paylaşımı olsun.
Protein ağırlıklı beslen süt, yoğurt, yumurta bunları bolca tüket dedi.
Çay kahve ilk 3 ay boyunca hiç içme dedi.
Hiç aç kalma 2 saatte bir ara öğün yap ceviz badem fındık bunları ye dedi.
İlişki yasak değil, seyahat deniz vs yasak değil dedi.
Folik asitimi kullanmaya devam ediyorum.
Bir de haşimato hastasıyım çok uzun yıllardır.
İlaçlarını aksatmadan al dedi. Endokrin doktoruma da cumartesi günü gitmiştim. Sorun yok gibi görünüyor. İçim rahatladı keseyi de görünce.
Darısı bebişlerimizin pıt pıt kalbini duymaya
Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin
Tamam canım teşekkür ederimCanım özel Selçuklu hastanesinde hikmet karabacak var, ben çok memnunum. Tek sıkıntımız aşırı yoğun olması, randevu bulmak çok çok zor. Ben ilk doğumumu da onda yaptım
2 . sanırım sizinde ne kadar adet gormedinizki araları ne kadar olucak canimcanim benim bide migren vardi iyiki size sormusum bende vajinadan aldim. benimde gec dollenme bu arada tup bebekle dogumdan sonra hic adet gormedim o yuzden sat yok
Küçük muş canım daha ama iyidir benimki 3 yaşında herşeye aklı yetiyor bebek yokki annenin karnında diyo isine gelmeyince isine gelince annenin karnında bebek var oluyorcanim kizim 16 aylik cok tesekkur ederim
Masallah canim beta kacti gordugunde4+5 bugün itibariyle. Karından ultrasonla baktı. Henüz bebiş görünmedi ama kesenin yeri iyi dedi. 9 mm kese. 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi.
İlaçlarını aksatmadan al dedi. Endokrin doktoruma da cumartesi günü gitmiştim. Sorun yok gibi görünüyor. İçim rahatladı keseyi de görünce.
Ben de çoğul gebelik olabilir mi diye meraktaydım ama tek kese gördükmaşallah canım aramızda bir gün var mis biz daha keseyi göremedik. tup bebekle hamileyim hamdolsun hcg artışların gusel oldu ama dr um kese için 22 mayısta çağırdı 5+5 olcam bakalım çok heyecanlıyım bi de 2 embriyo koyulmuştu tek mi çift mi meraktan dayanamıyorum.
2 . sanırım sizinde ne kadar adet gormedinizki araları ne kadar olucak canim
Canım benimde o haftalarda düştükleri var igne kullanıyormusun1.24 cm iken ne kadarlikti..kese rahimde onu goruyoruz dis gebelik degil ve ici dolu dedi.kararti gosterdi ben anlayamadim.zaten karanlik..ama bir tikta olsa rahatladim.....9 ve 10.haftada dusuklerm var.o yzuden 12 hafta bazen cok bazen az hep tedirgin olucam sanirim..
masallah canim.hayirli olsun doktorun sorun gormemisse iyidir hamilelikta sicak dus tehlikeli canim ilik suyla dusunu almaya bakKizlar suan 4+5 gunluk hamileyim mayis 10 da beta testim 443.1 cikmisti 16 mayista tekrar gidecegim betanin kac cikmasi lazim yaklasik olarak ve birde ilk haftalarda sicak dus sikinti olur mu
Evet canim clexan kullaniyorum 4000li.Canım benimde o haftalarda düştükleri var igne kullanıyormusun
Canım ben keseyi pazartesi gördüm. Cumartesi günü beta 4451 di. Sonra da ölçtürmedim.Masallah canim beta kacti gordugunde
Cok teşekkür ederimmasallah canim.hayirli olsun doktorun sorun gormemisse iyidir hamilelikta sicak dus tehlikeli canim ilik suyla dusunu almaya bak
Masallah canim allah sag saglim kucagina almayi nasip.etsinCanım ben keseyi pazartesi gördüm. Cumartesi günü beta 4451 di. Sonra da ölçtürmedim.
maşallah maşallah benimle aynı sat benim kuzumda 16 ocak görünüyorİyi akşamlar kızlar,
Bu akşam biz de keseyi gördük çok şükür
4+5 bugün itibariyle. Karından ultrasonla baktı. Henüz bebiş görünmedi ama kesenin yeri iyi dedi. 9 mm kese. 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsin dedi.
Kizlar suan 4+5 gunluk hamileyim mayis 10 da beta testim 443.1 cikmisti 16 mayista tekrar gidecegim betanin kac cikmasi lazim yaklasik olarak ve birde ilk haftalarda sicak dus sikinti olur mu
Ben de çoğul gebelik olabilir mi diye meraktaydım ama tek kese gördükSağlıkla gelsinler de tek çift farketmez canım Güzel haberlerini bekliyoruz