2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
maşallah canım aramızda bir gün var mis biz daha keseyi göremedik. tup bebekle hamileyim hamdolsun hcg artışların gusel oldu ama dr um kese için 22 mayısta çağırdı 5+5 olcam bakalım çok heyecanlıyım bi de 2 embriyo koyulmuştu tek mi çift mi meraktan dayanamıyorum.

Canım özel Selçuklu hastanesinde hikmet karabacak var, ben çok memnunum. Tek sıkıntımız aşırı yoğun olması, randevu bulmak çok çok zor. Ben ilk doğumumu da onda yaptım
Tamam canım teşekkür ederim

Masallah canim beta kacti gordugunde

Kizlar suan 4+5 gunluk hamileyim mayis 10 da beta testim 443.1 cikmisti 16 mayista tekrar gidecegim betanin kac cikmasi lazim yaklasik olarak ve birde ilk haftalarda sicak dus sikinti olur mu

Ben de çoğul gebelik olabilir mi diye meraktaydım ama tek kese gördük Sağlıkla gelsinler de tek çift farketmez canım Güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar kozmetik kullanimi konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben cok makyaj yapan biri degilim ztn ama rimelsiz asla cikamazdim. Zararli oldugunu okudum. Bu aksam da bir davete gidecegim mecbur makyajli olmam gerek. Ama vicdan yaptim vallahi :/

Canım benimde o haftalarda düştükleri var igne kullanıyormusun

Kizlar suan 4+5 gunluk hamileyim mayis 10 da beta testim 443.1 cikmisti 16 mayista tekrar gidecegim betanin kac cikmasi lazim yaklasik olarak ve birde ilk haftalarda sicak dus sikinti olur mu
masallah canim.hayirli olsun doktorun sorun gormemisse iyidir hamilelikta sicak dus tehlikeli canim ilik suyla dusunu almaya bak

Kızlar aramızda baya clexane kullanan var bende kullaniyorum akşamda aspirin alıyorum inşallah bebeğe faydası olur

maşallah maşallah benimle aynı sat benim kuzumda 16 ocak görünüyor
biz yarın gideceğiz kese görmeye maşallah allah tamamına erdirdisin
darısı kalp atışlarına olsun inşallah

canım senin 16 mayısta en az 3200 olması gerekir hayırlısı ile iki katı artışlar olarak hepasplarsak 3544 oluyor, inşallah güzel haberler alırız inşallah bende yarın gidiyoum
ılık dış al canım sen yinede tüp bebekte ılık dış önerilmişti

Ben de çoğul gebelik olabilir mi diye meraktaydım ama tek kese gördük Sağlıkla gelsinler de tek çift farketmez canım Güzel haberlerini bekliyoruz

bende de o merak var canım 11 mayısta 1211 hcg 13 mayısta 3224 hcg çıktı benimde sat 11 nisan
senin ne zaman yaptırdın en son hcgyi kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…