Testler üniversite hastanesinde yapıldı suan gittiğim perinatolog özelTestleri hangi doktorda yaptırdınız? Özelde mi devlette mi?
GÜNAAAYYYDIIIINNN
17 nisan regil tarihim. laboquick ovulasyon testi ile denedim bu ay veeee sanırım tuttu
10 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüzdü bişeyler beni dürttü vee ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinden yaptım çift çizgiyi gördüm
eşime de süper bir hediye oldu hem öğrendiğimiz tarihi unutmayız.
32 yaşındayım 19 aylık bir oğlum var. oğlum 5 yıl sonra geldi. hipotroid hastasıyım onun için bekleme şansım yoktu. nasip bu ayaymış.[
günaydın canım,
şimdi hamilemisin ben pek anlamadım :)
günaydın canımGÜNAAAYYYDIIIINNN
17 nisan regil tarihim. laboquick ovulasyon testi ile denedim bu ay veeee sanırım tuttu
10 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüzdü bişeyler beni dürttü vee ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinden yaptım çift çizgiyi gördüm
eşime de süper bir hediye oldu hem öğrendiğimiz tarihi unutmayız.
32 yaşındayım 19 aylık bir oğlum var. oğlum 5 yıl sonra geldi. hipotroid hastasıyım onun için bekleme şansım yoktu. nasip bu ayaymış.
Yok yapılmamıştı canım sanırım gebelikte i testler dogru sonuc vermiyormuş gecen tüp bebek konularında biri öyle yazmıştı sadece hap olarakmi alıyorsun
Ben varım canım oğlumda bir defa bile kusmadım sapasağlam doğdu ben bu konu ile ilgili cok yazı okudum bu hcg dediğimiz hormon mideyi etkiliyor daha önce mide hassasiyeti olan regli gastrit vb. Gibi bu tarz hasas bünyeleri etkiliyor yani bizim midemizin bulamaması tamamen midemizin sağlıklı olmasındanKızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Yani kusması bulantısı olmayan gebelik sıkıntılı yazıyor birkaç yerde. Daha önce tecrübesi olanınız var mi?
gebelik testinde silik olarak çift çizgiyi gördüm.günaydın canım
şimdi hamilemisin ben pek anlamadım :)
Ben varım canım oğlumda bir defa bile kusmadım sapasağlam doğdu ben bu konu ile ilgili cok yazı okudum bu hcg dediğimiz hormon mideyi etkiliyor daha önce mide hassasiyeti olan regli gastrit vb. Gibi bu tarz hasas bünyeleri etkiliyor yani bizim midemizin bulamaması tamamen midemizin sağlıklı olmasından
Canım benim arkadaşım iki çocuğunda da hiç bulantı kusma yaşamadı turp gibi oğulları oldu kız çocuğu daha çok bulantı yapıyor diye biliyorum hiç problem yok merak etmeKızlar sizce sağlıklı bir gebelik kusma ve bulantı mi demek?
Yani kusması bulantısı olmayan gebelik sıkıntılı yazıyor birkaç yerde. Daha önce tecrübesi olanınız var mi?
Canım benim arkadaşım iki çocuğunda da hiç bulantı kusma yaşamadı turp gibi oğulları oldu kız çocuğu daha çok bulantı yapıyor diye biliyorum hiç problem yok merak etme
Teşekkür ederim caniiimCanım benim arkadaşım iki çocuğunda da hiç bulantı kusma yaşamadı turp gibi oğulları oldu kız çocuğu daha çok bulantı yapıyor diye biliyorum hiç problem yok merak etme
Iyi ya çok sukurr:)Ben varım canım oğlumda bir defa bile kusmadım sapasağlam doğdu ben bu konu ile ilgili cok yazı okudum bu hcg dediğimiz hormon mideyi etkiliyor daha önce mide hassasiyeti olan regli gastrit vb. Gibi bu tarz hasas bünyeleri etkiliyor yani bizim midemizin bulamaması tamamen midemizin sağlıklı olmasından
Tm canimBöyle düşünen doktorlarda değişik kötü bir ornek var söylemek istemiyorum malum hamileyken etkileniyoruz ama buda gercek degil
Herkeste farklı olur canım ben kızımda yaşamadım şimdi de bişey yokGögüs hassasiyeti yaşayan var mı kızlar? Kaçıncı hafta başladı? Bende henüz belirti yok da..
Ben ne zaman gitsem bilmiyorum adet tarihim 9 Nisan daha kese gözükmez sanırım karından ultrason daKizlarrr 1 saat sonra randevumuz var veeee heyecandan ölmek uzereyimmmm
Hiç bilmiyorum canım bende ilk defa gidiyorum son adet tarihim 29 marttıBen ne zaman gitsem bilmiyorum adet tarihim 9 Nisan daha kese gözükmez sanırım karından ultrason da
bizede haber ver canım :) senin son adet tarihin ne zamandı , beta hcg değerin en son kaçtıKizlarrr 1 saat sonra randevumuz var veeee heyecandan ölmek uzereyimmmm
benimde tarih aynı canım bana doktor haftaya gel demişti kese için inşallah görürüz dedi. senin beta değerin kaçtı en sonBen ne zaman gitsem bilmiyorum adet tarihim 9 Nisan daha kese gözükmez sanırım karından ultrason da
Bu pazartesi gitmiştim ve keseyi görmüştüm çok şükür :)İnşallah ne güzel ilk kontrole ne zaman gitmiştin canım ? Kese görmüş müydün ?