- 15 Mart 2018
- 102
- 140
Kızlar birşry sorcam sizler keseyi görene kadar kaç kere beta yaptırdınız
Bende 2 kere yaptırdım haftaya randevum var inşallah keseyi görmek için ama dayanamayıp yarın yine yaptırıcam galibaBen ilk hamileliğimde sadece 1 kere yaptırmıştım ama bunda biraz benim sabırsızlığım birazda progesteronun düşmesi nedeniyle baya bi yapılmış oldu
Hayırlı olsunn bu kadar da tesaduff yaa super benım de pazartesı ilk randevum ve o gün 1. yıldonumumüz aksama çifte kutlama yaparız umarım okadar heyecanlıkı beklemek cok zor:)Selam kızlar
Bende pazartesi kese görmeye gideceğim hayırlısı ile sanki minnoşu görmeden gerçek olduğuna inanamıyorum bazen unutuyorum
Bizim de evlilik yıldönümümüze geliyor insallah kalp atışı da duyarız
Kaç çıkmıştı progesteronun cnm bende dün akşam panikledim gittim doktora 11.60 çıktı progesteronum 10-20 arası iyi dedi. Ne kullanıyorsun cnm ??? Bi de beta hcg yükseldikçe progesteronun da yükselişe geçiyor değil mi ???Canım hamile olduğumu öğrendikten sonra yaptırdım doktorum ikisini bir takip etmemiz lazım dedi. Hatta bhcg yükselmesine rağmen progesteronda bi düşme oldu ilaç kullanıyorum şimdi ama tekrar yükseldi şükür kontrole kadar ilaca devam ediyorum.
Kızlar pregesteron yukseldiği için cogu belırtimizi yasıyoruz mesela hamıle kalınca vucut ısısı yuksek kalır herzaman 0.5 ıla 1 derece sabahları ates ölcumu ile anlayablrsınız. Yıne gaz sorunu da pregesteron sayesınde olur ve dıgerlerı. Vucut sıcaklıgi dahı yuksek oldugunu gösterır boşa strese gırmeyınKaç çıkmıştı progesteronun cnm bende dün akşam panikledim gittim doktora 11.60 çıktı progesteronum 10-20 arası iyi dedi. Ne kullanıyorsun cnm ??? Bi de beta hcg yükseldikçe progesteronun da yükselişe geçiyor değil mi ???
Ateşim çıkıyor benimde, gaz sorunumda başladı ve şişkinlikte var bende. Bu iyiye işaret. Doktor korkuttu beni. Progesteron iyi düşüktür beta 31 kimyasaldır büyük ihtimalle dedi. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum dedim kızdım adama hatta rahim duvar kalınlığım 12 çıktı iyi dedi zaten adet günüm cumartesi diyorum erken daha yükselir diyorum yok diyor şimdi 300-400 olmalıydı beta hcg. Falan dedi. Salı beta 31 çıktı Çarşamba da 86 çıktı sonucu görünce iyi dedi.Kızlar pregesteron yukseldiği için cogu belırtimizi yasıyoruz mesela hamıle kalınca vucut ısısı yuksek kalır herzaman 0.5 ıla 1 derece sabahları ates ölcumu ile anlayablrsınız. Yıne gaz sorunu da pregesteron sayesınde olur ve dıgerlerı. Vucut sıcaklıgi dahı yuksek oldugunu gösterır boşa strese gırmeyın
Canım selam ben 5 kere yaptırdım çünkü ikinci testten sonra iki katı çıkmadı korkumdan sürekli yaptırdığım Lab a tekrar yaptırdımKızlar birşry sorcam sizler keseyi görene kadar kaç kere beta yaptırdınız
Aa şaka mı daha adete varken 7cıkan bıle var oule konusmaması lazım anneadayıyla sen ıyı cevap vermıssın vallahı cokguzel bak yarın baktırsan mesela 300lerde cıkabılır benm 2gun kala 65.40tı adete. Adet gunu 226.2 cıktı ve dr.um adet gunune göre cokguzel dedı deger bı daha baktr dahı demedi bekleyelım dedı. Doktor secımı de cok onemlı gercekten bozma moralınııAteşim çıkıyor benimde, gaz sorunumda başladı ve şişkinlikte var bende. Bu iyiye işaret. Doktor korkuttu beni. Progesteron iyi düşüktür beta 31 kimyasaldır büyük ihtimalle dedi. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum dedim kızdım adama hatta rahim duvar kalınlığım 12 çıktı iyi dedi zaten adet günüm cumartesi diyorum erken daha yükselir diyorum yok diyor şimdi 300-400 olmalıydı beta hcg. Falan dedi. Salı beta 31 çıktı Çarşamba da 86 çıktı sonucu görünce iyi dedi.
O hep olumsuz konuştu bende olumlu konuştum. Ve elhamdulillah benim dediğim çıktı. Ben rabbime güveniyorum. O ol derse olur inşallah. Adet günüm 12 mayıs ben 8 mayısta yaptırmıştım ilk testi. Kesinlikle doktor seçimi önemliiiiiiiAa şaka mı daha adete varken 7cıkan bıle var oule konusmaması lazım anneadayıyla sen ıyı cevap vermıssın vallahı cokguzel bak yarın baktırsan mesela 300lerde cıkabılır benm 2gun kala 65.40tı adete. Adet gunu 226.2 cıktı ve dr.um adet gunune göre cokguzel dedı deger bı daha baktr dahı demedi bekleyelım dedı. Doktor secımı de cok onemlı gercekten bozma moralınıı
Kesinlikle beklemek çok zor şekerimHayırlı olsunn bu kadar da tesaduff yaa super benım de pazartesı ilk randevum ve o gün 1. yıldonumumüz aksama çifte kutlama yaparız umarım okadar heyecanlıkı beklemek cok zor:)
Evrt canım ama sanki sen bi kaç gün önceydi diye hatırlıyorum.erken gittiğimin farkindayim ama pazartesiyi bekyemem heralde :)Canımm hadı sen guzel haberı ver ptesı de ben vereyım:) aynıydı glb bızım gunler:)
Benm 2nisandı son adet. Ama bıkac gun erken yumurtladgmdan da şüphelenıyorum bakalım ınsallah görelımm bebıslerımızııı:)Evet canım
Evrt canım ama sanki sen bi kaç gün önceydi diye hatırlıyorum.erken gittiğimin farkindayim ama pazartesiyi bekyemem heralde :)
Çokk tesekkur ederım sizin de kutlu olsun guzel.haberlı olsuuunn canım:)Kesinlikle beklemek çok zor şekerim
Şimdiden sizin de yıldönümünüzü kutlarım.
Aynen canım benim adetim 1nisandi ama 12 nisan gibi hamile kaldığımı düşünüyorum yumurtlama haftamdiBenm 2nisandı son adet. Ama bıkac gun erken yumurtladgmdan da şüphelenıyorum bakalım ınsallah görelımm bebıslerımızııı:)
İnşallah güzel haberler alırsın canımKizlarrr yarın ilk randevumuz var ve cokkk heyecanliyimm:)) bizi neler bekliyo çok merak ediyorum. Ins herşey güzel olur
Merhaba,ben 2 kez yaptırdım adetimden 2 gün önce ve 1 gün sonra.Kızlar birşry sorcam sizler keseyi görene kadar kaç kere beta yaptırdınız
Kaç çıkmıştı progesteronun cnm bende dün akşam panikledim gittim doktora 11.60 çıktı progesteronum 10-20 arası iyi dedi. Ne kullanıyorsun cnm ??? Bi de beta hcg yükseldikçe progesteronun da yükselişe geçiyor değil mi ???