Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir şey sormak istiyorum🤔 benim 2 haftadır falan özellikle sırtüstü uzandığımda boğazımda yumru gibi bir şey oluyor yutkunmakta zorlanıyorum sanki orada bi top gibi bir şey varmış da yutkunmamı engelliyormuş gibi. İnternette hamilelik reflüsü yapar yazıyor ama başkasına oldu mu içimizde merak ettim

Kızlar, bu virüsler sürekli canlanıyor ve ve ve eşimin abisi her gün bir sarımsak yiyor, hep sarımsak kokar yani 😅 hasta yatak döşek olduğunu görmedim 🧿. ben de bir ara hastalandım ve 10 gün falan olmuştur geçmek bilmedi. Bir de kas ağrısı ve göz yanması dışında belirti de vermiyor. Eşim çoktan ateş ve burun akıntısı ile atlattı. Bendeki yaşıyor ve iyice düzenşni kurmuştu. 2 gün ben de sarımsak yedim, inanmazsınız göğsümdeki o soğuk algınlığı ağırlığı var ya onu silip süpürdü. Ara verdim yine bir şeyler hissetmeye başladım. Dr sarımsak olur demişti, zararı yokmuş yani tabi abartmadan. 💚 artık her gün yarım diş sarımsak yemeye çalışıyorum
Yaa ben çok severim sarımsak ama öyle yiyemem ya yoğurtla falan ancaak
Güzel bu analık hediyesi gelir heralde 🤣 offf poşet alcam yanına kusarsam diye hastanede durduk yere rezil olmayalım 🤣
Kız kendini şartlamaaaa hiç bişey olmıcak gayet güzel olcakkk sıkıntı olmıcak kusma yok bulantı yok. Gayet rahat atlatıcaksın eşinle sohbet muhabbet ediceksin geçicek biticeek

Yaa ben çok severim sarımsak ama öyle yiyemem ya yoğurtla falan ancaak

Kız kendini şartlamaaaa hiç bişey olmıcak gayet güzel olcakkk sıkıntı olmıcak kusma yok bulantı yok. Gayet rahat atlatıcaksın eşinle sohbet muhabbet ediceksin geçicek biticeek
5 kere çiğne ve yut 😅 önemli olan o kanallardan çiğ bir sarımsağın geçmesi

Kızlar, bu virüsler sürekli canlanıyor ve ve ve eşimin abisi her gün bir sarımsak yiyor, hep sarımsak kokar yani 😅 hasta yatak döşek olduğunu görmedim 🧿. ben de bir ara hastalandım ve 10 gün falan olmuştur geçmek bilmedi. Bir de kas ağrısı ve göz yanması dışında belirti de vermiyor. Eşim çoktan ateş ve burun akıntısı ile atlattı. Bendeki yaşıyor ve iyice düzenşni kurmuştu. 2 gün ben de sarımsak yedim, inanmazsınız göğsümdeki o soğuk algınlığı ağırlığı var ya onu silip süpürdü. Ara verdim yine bir şeyler hissetmeye başladım. Dr sarımsak olur demişti, zararı yokmuş yani tabi abartmadan. 💚 artık her gün yarım diş sarımsak yemeye çalışıyorum
Canım valla öyle. Benim bir arkadaşım her gün keyfine 1 tane sarımsak yer seviyor çerez gibi. Yatak döşek hasta olduğunu görmedim. Mağazada çalışırken bilmiyorum covid olmuşum. Bilmediğim için sarılıyorum kızı öpüyorum falan biz öyleydik. Covid bile geçmedi kıza. Maşallah 🤭😅

Ya cok uzgunum, aglayarak okudum yazdiklarinizi, keske destek gorebiliyor olsaniz. Dualarim sizinle ve bebeginizle bu surecte.iyi haberlerinizi aliriz umarim🙏🙏
canim benim allah razi olsun insallah allah buyuk ne diyim yarin eyupsultana gidip hepimiz icin dua edecegim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza saglikla almayi nasip etsin🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

X