- 16 Haziran 2018
- 670
- 1.567
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.261
26 ya girdikBebek diyolar ama bilmiyorum yeni yeni başladı kaçıncı haftadasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 ya girdikBebek diyolar ama bilmiyorum yeni yeni başladı kaçıncı haftadasin
Robot istiyorum gelir umarımGüzel bu analık hediyesi gelir heralde offf poşet alcam yanına kusarsam diye hastanede durduk yere rezil olmayalım
Sadece arka bacaklarımda ve kalçamda hafiften var gibi, o da muhtemelen yağlamayı başlarda hep unuttuğum içinKızlar göbeğinde çatlak oluşan varmi ? Yoksa daha erken mi. Yani insallah hic birimizde olmaz ama merk ettm
Ben daha hareket falan hissetmiyorum ya şimdi daha iyiyim 3 4 kere oldu daha devamı gelmedi tedirgin oldum sadeceBebeğin hareketinin titreşimi gibi bende hissettim daha önce ama onun hareket ettigi esnada olmuştu
Oo sen benden ondesin tekme hissetmeleri oldumu peki26 ya girdik
Bende istiyorum 19 Şubat da bakalım ne alicak bizimkiRobot istiyorum gelir umarım
Bende yok şuan inşallah olmazda çünkü yaglamayi unutuyom çoğu zamanKızlar göbeğinde çatlak oluşan varmi ? Yoksa daha erken mi. Yani insallah hic birimizde olmaz ama merk ettm
Yaa ben çok severim sarımsak ama öyle yiyemem ya yoğurtla falan ancaakKızlar, bu virüsler sürekli canlanıyor ve ve ve eşimin abisi her gün bir sarımsak yiyor, hep sarımsak kokar yani hasta yatak döşek olduğunu görmedim . ben de bir ara hastalandım ve 10 gün falan olmuştur geçmek bilmedi. Bir de kas ağrısı ve göz yanması dışında belirti de vermiyor. Eşim çoktan ateş ve burun akıntısı ile atlattı. Bendeki yaşıyor ve iyice düzenşni kurmuştu. 2 gün ben de sarımsak yedim, inanmazsınız göğsümdeki o soğuk algınlığı ağırlığı var ya onu silip süpürdü. Ara verdim yine bir şeyler hissetmeye başladım. Dr sarımsak olur demişti, zararı yokmuş yani tabi abartmadan. artık her gün yarım diş sarımsak yemeye çalışıyorum
Kız kendini şartlamaaaa hiç bişey olmıcak gayet güzel olcakkk sıkıntı olmıcak kusma yok bulantı yok. Gayet rahat atlatıcaksın eşinle sohbet muhabbet ediceksin geçicek biticeekGüzel bu analık hediyesi gelir heralde offf poşet alcam yanına kusarsam diye hastanede durduk yere rezil olmayalım
Ay ben oraları hiç yağlamıyorumSadece arka bacaklarımda ve kalçamda hafiften var gibi, o da muhtemelen yağlamayı başlarda hep unuttuğum için
Çatlak bir yana, varis gibi bir görüntüsü var
Sanırım temizlemek içinKızlar bu aldığım geldi de içindeki kırmızı şey ne?
Bende catlak kremimi hic duzenli kullanmiorum valla smdilik bise yok ama az biraz tırsıyorum gobek buyudukceBende yok şuan inşallah olmazda çünkü yaglamayi unutuyom çoğu zaman
Evet evet bazı günler baya güçlü bazı günler daha sakin ama muhakkak hissediyorum ben de Doppler aldım senden görüp bazen saatlerce hissedemiyorum panik yapmamak için aldım koydum kenarıOo sen benden ondesin tekme hissetmeleri oldumu peki
5 kere çiğne ve yut önemli olan o kanallardan çiğ bir sarımsağın geçmesiYaa ben çok severim sarımsak ama öyle yiyemem ya yoğurtla falan ancaak
Kız kendini şartlamaaaa hiç bişey olmıcak gayet güzel olcakkk sıkıntı olmıcak kusma yok bulantı yok. Gayet rahat atlatıcaksın eşinle sohbet muhabbet ediceksin geçicek biticeek
Canım valla öyle. Benim bir arkadaşım her gün keyfine 1 tane sarımsak yer seviyor çerez gibi. Yatak döşek hasta olduğunu görmedim. Mağazada çalışırken bilmiyorum covid olmuşum. Bilmediğim için sarılıyorum kızı öpüyorum falan biz öyleydik. Covid bile geçmedi kıza. MaşallahKızlar, bu virüsler sürekli canlanıyor ve ve ve eşimin abisi her gün bir sarımsak yiyor, hep sarımsak kokar yani hasta yatak döşek olduğunu görmedim . ben de bir ara hastalandım ve 10 gün falan olmuştur geçmek bilmedi. Bir de kas ağrısı ve göz yanması dışında belirti de vermiyor. Eşim çoktan ateş ve burun akıntısı ile atlattı. Bendeki yaşıyor ve iyice düzenşni kurmuştu. 2 gün ben de sarımsak yedim, inanmazsınız göğsümdeki o soğuk algınlığı ağırlığı var ya onu silip süpürdü. Ara verdim yine bir şeyler hissetmeye başladım. Dr sarımsak olur demişti, zararı yokmuş yani tabi abartmadan. artık her gün yarım diş sarımsak yemeye çalışıyorum
Yoğurdun içinde de çiğ5 kere çiğne ve yut önemli olan o kanallardan çiğ bir sarımsağın geçmesi
Yoook hayır ayrı tek başına geçmesi gerekiyorYoğurdun içinde de çiğ
canim benim allah razi olsun insallah allah buyuk ne diyim yarin eyupsultana gidip hepimiz icin dua edecegim Rabbim hayirlisiyla kucagimiza saglikla almayi nasip etsinYa cok uzgunum, aglayarak okudum yazdiklarinizi, keske destek gorebiliyor olsaniz. Dualarim sizinle ve bebeginizle bu surecte.iyi haberlerinizi aliriz umarim