- 8 Kasım 2022
- 131
- 51
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.481
bende işle alakalı huzursuzum zaten tam hamile kafasına bile giremedim henüz..bilmiyorum hayırlısı olsun ama huzursuz hıssettırıyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merhaba başlığa bir bakayim dedim de, ihmal etme bu konuyu. Mutlaka ama mutlaka doktoruna görün. Amniyo sıvısı mı degil mi diye bir test yapiliyor onu yaptır kafan rahat olsun. Bunu bende yaşamıştım doktora gitmistim hemen birsey yok denilmisti ama yine de baktirmani tavsiye ederim. Bebegin usg de sivisina bakiyor doktor miktari yeterli mi azalma var mi falan diye. Ihmal etme . Yazdigin mesaji görünce fikrimi belirtmek istedimBu kadar erken haftada su sızması olabilir mi ki Allah korusun ya inşallah bir şey yoktur eşim gelsin hastaneye giderim bir bakalım
Bazi durumlarda doktorlar riskli gördüklerinde dinlenme, yatma istedikleri için rapor yazıyorlarmış. Belki senin için de böyle bir şey mümkünse en azından izne çıkma sureni erkene çekme durumu olabilir.Kizlar rapordan kastiniz saglik ocagi gibi mi yoksa is goremez gibi mi
Kalçadan da göbekten de alınıyormuş kız bebekte, erkek bebekte sadece göbek büyüyormuş öyle diyorlar bu yine kişiden kişiye değişir bence ya annem sana hamileyken karnıma bakıp erkek bebek sanıyorlardı diyorOğluma hamileyken önden bakınca hamile olduğum belli olmuyordu ama bu sefer kalçamın genişlemesinden anladım bi farklılık olduğunu kız bebek de çok mu kilo alınıyormuş bu arada neden öyle diyorlar?
Canım doktorunla paylaşsan belki sana istirahat yazar uzun süre, ben her şey yolunda giderse ramazan bayramıyla birlikte çıkmayı düşünüyorum, işim rahat ama yolum çok benimde her gün beylikdüzü zincirlikuyu arasında mekik dokuyorumAy kizlar isim cok stresli ve beni mutsuz ediyo bu durum gun icinde dusunmedigim bir an yok esimle iliskime bebegimin sevincine bile yansiyor. Istifa etmek istiyorum ama birkac ay sonra zaten dogum iznine ayrilicam sabret diyorum. Napsam bilemedim cidden.
Sütü doktor tavsiye etmedi canım sormuştum. Biberon almayı bıraktı birkaç defa mama denedik içmiyorBen oğlumda yara bandı yapıştırdım 1 hafta çıkarmadım bıraktı hem gece hem gündüz bıraktırdım süt başla istersen bıraktırmadan
Benim oğlumda içmedi sütte gece uyuyacağı zaman 100 ml veriyordum Bi kaç gün içti onu da bıraktı yemesi yerindeyse sıkıntı yaşamazsın ben oğluma ne emzik verdim ne biberon kullandık kabul etmedi şimdi aklına düşerse biberonla meyve suyu süt çay falan istiyor ara sıra veriyoruzSütü doktor tavsiye etmedi canım sormuştum. Biberon almayı bıraktı birkaç defa mama denedik içmiyor
Emzik kullanıyordu ama bir anda bıraktı 9 falan memeyi de kolayca hallederiz inşallah ne kadar sürüyor memeyi bırakma süreciBenim oğlumda içmedi sütte gece uyuyacağı zaman 100 ml veriyordum Bi kaç gün içti onu da bıraktı yemesi yerindeyse sıkıntı yaşamazsın ben oğluma ne emzik verdim ne biberon kullandık kabul etmedi şimdi aklına düşerse biberonla meyve suyu süt çay falan istiyor ara sıra veriyoruz
Merhaba fiyata KDV dahil mi?Ninalia genomwide paketini 380 euroya yaptırdım eurofinste.
Bizimki 1 haftada unuttu yara bandı taktım yara olmuş dedim ağladı falan ama unuttu 2 yaşındaydı çok da emiyordu aklına gelmedi çekip çıkarmak bazı çocuklar çıkarıyor ama ben Bi kaç defa yara olmuş falan demiştim kendisineEmzik kullanıyordu ama bir anda bıraktı 9 falan memeyi de kolayca hallederiz inşallah ne kadar sürüyor memeyi bırakma süreci
Evet dahil.Merhaba fiyata KDV dahil mi?
Bazi durumlarda doktorlar riskli gördüklerinde dinlenme, yatma istedikleri için rapor yazıyorlarmış. Belki senin için de böyle bir şey mümkünse en azından izne çıkma sureni erkene çekme durumu olabilir.
Saglik ocağından da alabilirsin ama çok uzun vereceklerini sanmıyorum
Canım doktorunla paylaşsan belki sana istirahat yazar uzun süre, ben her şey yolunda giderse ramazan bayramıyla birlikte çıkmayı düşünüyorum, işim rahat ama yolum çok benimde her gün beylikdüzü zincirlikuyu arasında mekik dokuyorum
;(
Bende de 2 tane kesi var bakalım beni neler bekliyor olacakAa yazik ya. Insalla bizimkine olmaz, simdilik farkinda degil :) Ben cok merak ediyorum ikisinin iliskinin nasil olacagini. Hayalimda bizim kiz pesinde kosar, o da kacar diye dusunuyorum. Umarim strese girmez ya, o da ailemizin bir parcasi baskasina veremeyiz, napariz bilmiyorum o zaman.